junoo Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Wpadamy z rewizytą :D Alez tu wesoło i faktycznie kolorowo :) Będę zaglądać :D Quote
angineuuka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 widziałam, że szukałaś norwegów do 40 zł.. może trixe? bardzo fajne szelki ;) http://www.sklep.petsmile.pl/produkt/560/produkty-dla-psow-trixie-fusion-norweskie-szelki-dla-psow-s-xl.html Quote
Ty$ka Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Matko, kocham małe kotki, co najeżone, z ogonem do góry idą :loveu: rozczula mnie to okropnie. Karolina, jesteś zła i niedobra, jak możesz wstawiać foty maluchów skoro sobie postanowiłam, że żadnego kota :( Quote
Pani Profesor Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 czyli znaczy, że poranna gleba zaliczona? :cool3: w sumie to podziwiam, jak jesteś w stanie utrzymać 2 haszczaki, albo one naprawdę grzecznie idą, znajomej Neska w typie husky ciągnie jak pociąg jeśli coś zobaczy i mimo, że jest mała (niewiele wyższa od Patryka) to mnie przeciąga po chodniku jak lalkę :cool3: Quote
Maruda666 Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Widziałam z okna, jak dreptaliście :) :) To małe kocię które usiłowało dotrzymać kroku psiakom, to był któryś z maluchów? Quote
Wola istnienia. Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Widzę, że cała rodzina kocha zwierzęta, co? :lol: Quote
Leokadia Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Jest już jakieś zainteresowanie adopcjami maluchów? Bo chyba sa już gotowe do wydania?;) Quote
Recommended Posts