angineuuka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 https://lh6.googleusercontent.com/-OfbNZXxQFkA/U1D804r-6bI/AAAAAAAACuI/i3I5ZtC3fyo/w851-h638-no/2014-04-16+17.12.16.jpg fajne zdjęcie! ;) Quote
Ty$ka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Hehehe, moja Milczel też kochała się skrywać w trawie. I była pewna, że jej nie widać :lol: Quote
Majkowska Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Boski ten tunel dla kota!! Zawsze taki chciałam kupić moim, a w środek chomika , bo za piłeczką by nie goniły :diabloti: https://lh6.googleusercontent.com/-OfbNZXxQFkA/U1D804r-6bI/AAAAAAAACuI/i3I5ZtC3fyo/w851-h638-no/2014-04-16+17.12.16.jpg - świetne foto!!!!! Gdzie próbujecie flyballu?? Chodzicie do jakieś szkoły, na tory itd czy w domu próbujecie?? Kiedyś mi obiecałaś foty uprzęży do dogtrekkingu i jeżdzenia na rowerze- nieśmiało się przypominam. Jeszcze trochę i chyba kupię :D Quote
Ty$ka Posted April 21, 2014 Posted April 21, 2014 Majka, jeśli chodzi o uprząż do DT i linkę amortyzacyjną to ja mam :p Mam pas z Hificy mimo, że wiele osób zarzucało nietrwałość i nieprofesjonalność. Ja tam nie wiem, jestem zadowolona, pas od 5lat jest i się dobrze sprawuje. Znam ludzi, którzy są też zadowoleni, więc generalnie pas jest OK. Jednak inne rzeczy z Hifica odradzam. Próbowałam innych pasów i ten mi przypasował całkowicie ;). A linka amor. jak linka amor. - krótka, bo była przeznaczona do CC, na rower potrzebna jest dłuższa. Quote
Majkowska Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 To jak robisz flyball bez piłki :eviltong:? Przecież chyba esencją flybalu jest właśnie wyrzucenie piłki z wyrzutni? Pisałaś kiedyś mi że masz całą uprząż z amortyzatorem, którą używacie do zaprzęgów, do dogtrekkingu i do roweru itd. To chciałam zobaczyć, szelki mam , tylko jestem zainteresowana tą uprzężą , bo coś uniwersalnego mi się przyda. Quote
angineuuka Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Majkowska']To jak robisz flyball bez piłki :eviltong:? Przecież chyba esencją flybalu jest właśnie wyrzucenie piłki z wyrzutni? [/QUOTE] nie robi. flyball bez wyrzutni to nie flyball :lol: Quote
Majkowska Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='Ty$ka']Majka, jeśli chodzi o uprząż do DT i linkę amortyzacyjną to ja mam :p Mam pas z Hificy mimo, że wiele osób zarzucało nietrwałość i nieprofesjonalność. Ja tam nie wiem, jestem zadowolona, pas od 5lat jest i się dobrze sprawuje. Znam ludzi, którzy są też zadowoleni, więc generalnie pas jest OK. Jednak inne rzeczy z Hifica odradzam. Próbowałam innych pasów i ten mi przypasował całkowicie ;). A linka amor. jak linka amor. - krótka, bo była przeznaczona do CC, na rower potrzebna jest dłuższa.[/QUOTE] Dzięki za opnię ;) Czytałam trochę różnych recenzji i jak ze wszystkim - jedni chwalą, inni jadą po całej lini. Tylko jeśli ktoś pisze że jechał z psem i wylądował w rowie bo się amortyzator zerwał (ta sama osoba pisała też chyba że nie przyjęli reklamacji bo stwierdzili niewłaściwe użytkowanie) to wolę czegoś takiego nie próbować, bo nie ukrywam - Walda nawet gdybym łańcuchami poprzypinała to nie mam co liczyc na trwałość sprzętu :D A chcę coś uniwersalnego co sobie podepnę do trekkingu i do roweru, narazie rozgladam się w sprzęcie,więc ważne są opinie kogoś kto testował ( a chyba 3 szarpiące psy są dobrymi testerami ;) ). Znajoma ma pas do trekkingu i chwali sobie,fajne urządzonko ale jeśli by było coś co sobie mogę użyć i tu i tu to chętnie zaoszczędzę ;) A co do tego flybalu jeszcze - masz też hopki czy sam slalom?? Quote
Ty$ka Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 ManMat robi mega trwałe rzeczy. Ewentualnie 3rd Pole. Robi też moja znajoma (Szamański Krąg) - przejechała zęby na zaprzęgach, więc mam do niej zaufanie. Czasem coś robi, głównie z przeznaczeniem pieniędzy na potrzebujące psy u niej w hoteliku lub zaprzyjaźnionym stowarzyszeniu, więc można do Niej zagadać: nawet jak nie robi już sprzętu dla innych (nie wiem, nie jestem już w temacie) to pomoże Ci z doborem sprzętu ;). Są jeszcze inne konkurencyjne marki, ale nie wiem, nie orientuję się w tych nowszych ;). Quote
marta1624 Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 Hejka ;) Niestety z obrożą nie pomogę, bo ja tylko Dog Style, Activdog, Rogz, Amiplay, Hurtta i własna robota ;) Quote
angineuuka Posted April 26, 2014 Posted April 26, 2014 [quote name='Yuki_']Lepsza obroża z Furkidz czy superdog? Zamierzam kupić tą łańcuszkową albo ten półzacisk[/QUOTE] Raczej weź superdoga ;) Quote
Recommended Posts