Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Paczka już zapakowana ;) Jutro jak będę jechać na zakupy, to podjadę na pocztę i wyślę :)
Tak więc myślę, że pod koniec następnego tygodnia powinna do ciebie dojść :)

Posted

[quote name='Yuki_']Czy ktoś zna firmę, która produkuje obroże dla psów, które są solidne, miękkie w dotyku, i takie delikatnie śliskie? (jakby ze skóry zrobione), każda obroża ma taki mały medalik.
Nie polecam jeśli to to :
http://img.ec24h.pl/mailosklep/tmp/f/0/1/c/obroza-regulowana-mac-leather-25-mm-c793.800x600-s.jpg
To nie polecam osobiście.
Podobno bardzo często się psuje, odpina przy mocniejszym szarpnięciu. Zresztą sama doświadczyłam kilkakrotnie jej zacięcia,a na sam koniec obroża odpięła się gdy pies skoczył za liściem przy samej ulicy...

Posted

Pittman ponoć solidne robi, z tym, że większość ich obroży przeznaczona jest dla dużych psów, chodzi głównie o szerokość, zależy któremu psu chcesz kupić. Cena dośc wysoka, ale warto, nie wiem czy tam są same skórzane, jak kiedyś patrzyłam, to większość była z ćwiekami, kopsnij się o popatrz, może ci coś w oko wpadnie ;)

Posted

Wydaje mi się, że furkidz nie ma co porównywać do Martis... Inny materiał, inna wytrzymałość. Z Superdoga są... super. Przynajmniej nie uwali się zaraz całe od błota tak, ze nie będzie można tego doprać.