Tigraa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Rafik to mały piesek, ok. 5 letni. Milutki i cichy. Bardzo ufny i przyjazny do innych psiaków i do ludzi. Siedzi w boksie smutny i bardzo prosi o chwilkę zainteresowania, o czuły dotyk. Psiak źle znosi schroniskowe warunki. Coraz bardziej przygasa. Rafik ma ciekawe umaszczenie,jest popielato-siwo-biało-czarny. To psiak idealny dla samotnika lub rodziny. Moze mieszkać w bloku ze względu na małe rozmiary. Czy znajdzie się dla niego dom? Quote
iwop Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 dlaczego nikt do niego nie zaglada...:shake: Znów porzucony wątek...? Quote
Legion23 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 przyłóż obiektyw do samej kraty i wtedy zrób zdjęcie :) to krat nie będzie :) Quote
Lemoniada Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 To i ja podniosę, kundelki to moja miłość. Rafiku - piękny psiaczek z Ciebie!:loveu: Quote
Lemoniada Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Aniu i co? Co się stało z Rafikiem, czy już znalazł domek? Tyle czasu nikt go nie odwiedzał:( Quote
Tigraa Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Niestety, Rafik nie doczekał własnego domu. Odszedł samotnie na początku grudnia. Zabrała go parwowiroza. (*) Quote
Lemoniada Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 O Boże... Myślałam, że na parwo zapadają głównie szczenięta, ale jak widać nie ma reguły...:( Raficzku, na zawsze pozostaniesz w naszych sercach jako mały śliczny piesek [*] Spij spokojnie, Skarbie. Quote
Recommended Posts