Zofija Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [quote name='stzw']Podobno problem się rozwiązał i impreza skończona. To miłe.[/QUOTE] Hmmm, poczekajmy. Ja się jeszcze nie cieszę Quote
Nilsson Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='Zofija']Hmmm, poczekajmy. Ja się jeszcze nie cieszę[/QUOTE] Jakoś mi się wierzyć nie chce ,ze tak łatwo poszło. Quote
Zofija Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 [quote name='stzw']A ja uważam, że to jest dobry początek :-D[/QUOTE] początek jest dobry, ale zobaczymy... Quote
stzw Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Jutro będzie ściąganie gipsu - coś się facet za bardzo interesuje łapą. On jest niesamowity - pies, którego nie ma. Porusza się dosyć niepewnie ze względu na słaby wzrok. Turla się na kocyk i tam spokojnie leży. Jedyna wada - obżera się na noc. Cały dzień ledwo skubie a wieczorem zżera całą miskę. Jak go wykąpię to w końcu będzie można go poprzytulać. Na razie to tylko głaskanie bo ma ze 4 cm brudu, 2 cm pchlich odchodów i śmierdzi. Quote
Nilsson Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='stzw']Jutro będzie ściąganie gipsu - coś się facet za bardzo interesuje łapą. On jest niesamowity - pies, którego nie ma. Porusza się dosyć niepewnie ze względu na słaby wzrok. Turla się na kocyk i tam spokojnie leży. Jedyna wada - obżera się na noc. Cały dzień ledwo skubie a wieczorem zżera całą miskę. Jak go wykąpię to w końcu będzie można go poprzytulać. Na razie to tylko głaskanie bo ma ze 4 cm brudu, 2 cm pchlich odchodów i śmierdzi.[/QUOTE] Ja czekam niecierpliwie na jego metamorfozę:lol: Quote
stzw Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Dzisiaj było zdjęcie gipsu. Pod gipsem łapa mu trochę schudła i gips zjechał. Zrobiła mu się od tego ranka na łokciu, dlatego tak majstrował. Teraz ma usztywnienie i bandaż, żeby można mu było zmieniać opatrunki. I dostał jakiś antybiotyk. Na moje oko łapa zrośnięta na modłę Czesława. Może się myle, bo Emiś leżał a łapa chudsza niż druga, więc to może tylko złudzenie. Quote
stzw Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 znalazłam filmik z przyjazdu - jutro zrobię mu nowe zdjęcia http://www.youtube.com/watch?v=faWc3F1blkU&feature=youtu.be Quote
stzw Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Najsympatyczniejszy staruszek na świecie. Trochę niedowidzi, trochę niedosłyszy, trochę nie ma zębów ale jest absolutnie kochany. Łapa trochę krzywa ( na szczęście to już ostatnia ). Takich psów to można mieć ze 100. Uwielbiam go! Quote
Nilsson Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 Ło matko ale on śliczny:loveu: ,no to robimy mu ogłoszenia:multi: Quote
stzw Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=WOWXHU4NiL4&feature=youtu.be Quote
Nilsson Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='stzw']http://www.youtube.com/watch?v=WOWXHU4NiL4&feature=youtu.be Słodki,ogonek mu cały czas chodzi:lol: Quote
wellington Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Czy info ze Leska ma ds nie dotarla jeszcze do HHP ? Quote
Zofija Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 wellington napisał(a):Czy info ze Leska ma ds nie dotarla jeszcze do HHP ? nie za bardzo rozumiem tego pytania? To organizacja niemiecka, tak? A po cóż by miała dojść? Quote
wellington Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 (edited) Zofija napisał(a):nie za bardzo rozumiem tego pytania? To organizacja niemiecka, tak? A po cóż by miała dojść? A dlatego bo zbieraja na nia. I nie pisza ze ma juz ds. Edited November 9, 2013 by wellington Quote
Zofija Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 wellington napisał(a):A dlatego bo zbieraja na nia. I nie pisza ze ma juz ds. rozumiem, jestem po rozmowie z nasza wolontariuszką. tak, zbierali- zapłacili nam jeden rachunek. po adopcji Ania do nich napisała i wysłała zdjecia z domu- w sierpniu. nie wiem dlaczego nie ściągneli. natomiast kolezanka sprawdzała i zadnych nowych wpłat nie ma. dzisiaj napisała ponownie Quote
wellington Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 [quote name='Zofija']rozumiem, jestem po rozmowie z nasza wolontariuszką. tak, zbierali- zapłacili nam jeden rachunek. po adopcji Ania do nich napisała i wysłała zdjecia z domu- w sierpniu. nie wiem dlaczego nie ściągneli. natomiast kolezanka sprawdzała i zadnych nowych wpłat nie ma. dzisiaj napisała ponownie 06.listopada jeszcze zbierali i nie wiedzieli ze Leska ma dom. http://www.hundehilfe-polen.de/index.php?option=com_content&view=article&id=112:notfaelle-auf-pflegestellen-des-poln-tsv-bessere-welt&catid=100&Itemid=702 Quote
Zofija Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='wellington']06.listopada jeszcze zbierali i nie wiedzieli ze Leska ma dom. http://www.hundehilfe-polen.de/index.php?option=com_content&view=article&id=112:notfaelle-auf-pflegestellen-des-poln-tsv-bessere-welt&catid=100&Itemid=702 no to trudno. Pytałam Ani. Maila dostali w sierpniu. Potem wysłała im zdjęcia z domu stałego. Quote
Nilsson Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Zofija napisał(a):no to trudno. Pytałam Ani. Maila dostali w sierpniu. Potem wysłała im zdjęcia z domu stałego. Tam są tylko dwie wpłaty ,może dlatego zbierali bo jest jeszcze Emsi i Riki.Ale wpłat i tak więcej nie ma. Quote
wellington Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 [quote name='Nilsson']Tam są tylko dwie wpłaty ,może dlatego zbierali bo jest jeszcze Emsi i Riki.Ale wpłat i tak więcej nie ma. Jestes tego pewna ? Masz wglad w ich ksiegowosc ? Quote
Zofija Posted November 12, 2013 Author Posted November 12, 2013 wellington napisał(a):Jestes tego pewna ? Masz wglad w ich ksiegowosc ? a tak w ogóle to w czym jest problem? - podejrzewasz, ze zbierają w dalszym ciągu? - coś nie tak w ich zbieraniu? Nie za bardzo rozumiem tych pytań Quote
wellington Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 Zofija napisał(a):a tak w ogóle to w czym jest problem? - podejrzewasz, ze zbierają w dalszym ciągu? - coś nie tak w ich zbieraniu? Nie za bardzo rozumiem tych pytań Czego nie rozumiesz ? Ze ktos zbiera w listopadzie na psa, ktory od 01.sierpnia ma ds ? Quote
Zofija Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 wellington napisał(a):Czego nie rozumiesz ? Ze ktos zbiera w listopadzie na psa, ktory od 01.sierpnia ma ds ? Jeśli dobrze przeczytasz wątek to są DWA PSY. I jeden jeszce nie ma DS i cały czas opłacamy jego pobyt. I jest bezskładkowy. I jak Ania napisała były dwie wpłaty. A jak Ciebie to bardziej interesuje to skontaktuj się z niemiecką fundacją i zapytaj. Quote
Recommended Posts