Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brazowa 1 oczywiscie ,Misia ma serdunio z adresem i nr tel przy obrozy :)
erka bardzo bardzo mi przykro ;(
Wkleje pare zdjatek Misi z dzisiejszego spacerku i w domu.

1

2

3

4

5

6

7

8

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na działceczce p Elwiry członkini Towarzystwa Opieki nad Zwierztami - tu przygararniamy psiaki i szukamy im nowych domków, bo kielecki schron to umieralnia, warunki straszne, ale nie można nic z tym zrobić choć wielu próbowało, dlatego też te prowiozorki z działkami prywatnych osób, wielu osobom się to nie podoba i tak też np dziś ktoś wrzucił trutkę i nie żyje jedna suczka, a druga walczy o życie:cool3: To tak w skrócie;)

Posted

U mnie w mieście rok temu "działał" podobny psychol. To straszne.
Izunia, jak widać, dobre wieści są nam bardzo, bardzo potrzebne. ;)
Więc, ile tylko dasz radę. I fotki, fotki. Serdecznie pozdrawiam.

Posted

na działceczce p Elwiry członkini Towarzystwa Opieki nad Zwierztami - tu przygararniamy psiaki i szukamy im nowych domków, bo kielecki schron to umieralnia, warunki straszne, ale nie można nic z tym zrobić choć wielu próbowało, dlatego też te prowiozorki z działkami prywatnych osób, wielu osobom się to nie podoba i tak też np dziś ktoś wrzucił trutkę i nie żyje jedna suczka, a druga walczy o życie:cool3: To tak w skrócie;-)

Ach. W każdym razie Misia na pewno się cieszy że domek ma już tylko dla siebie :)

Posted

Misia traktuje domek juz zupelnie jako swoj . Nie popiskuje . Tata nie moze sie Misia nacieszyc , spaceruja sobie, rozumieja sie juz chyba bez slow :loveu:
Zreszta mama i brat tez sie w Misiuni zakochali na dobre :iloveyou:

Teraz niunce sie spodobaly kroliczki ,bo mamy 2 . Stoi przy klatkach i szczeka ,merda ogonkiem ,widac ze chce sie bawic :cool3:

Posted

Przed chwilka wrocilismy z Misia ze spaceru.wiecie co az sie troche wzruszylam ,Misia byla...poprostu szczesliwa . Szla z dumnie uniesiona glowa (praktycznie to ona mnie prowadzila na smyczy :) ) ,machala ogonem i co jakis czas podskakiwala pomrukujac :D :multi: Byla taka radosna :loveu:

Posted

Witam. Przed chwila bylysmy na zdjeciu szwow u naszej kochanej pani doktor. Zdjela szwy ,ranka wyglada bardzo ladnie , zrobila rowniez ogolny "przeglad" , wszystko jest ok. Trzeba teraz Misiunie wykapac,tylko dopiero w piatek bo 14 dostala kropelke.
Podczas wizyty Miska wcale sie nie bala ,pewnie weszla do kliniki. Podczas zdejmowania szwow byla bardzo grzeczna ,prawie usypiala :sleep2:

Misia sie juz bardzo do nas przyzwyczaila, u lekarza caly czas chciala mi wejsc na rece jak kucalam i patrzyla w oczy :loveu:
Jak wychodzimy na spacerki to caly czas merda ogonkiem , podskakuje, jak wracamy to sama nas prowadzi do odpowiedniej bramy.Zna swoj domek :multi:
Wkleje potem zdjatka ze spacerku , niestety pogoda nie dopisala :motz:

erka a jak tam sunieczka, lepiej sie juz czuje. Trzymam mocno kciuki ,zeby wszystkie pieski doszly do siebie i zapomnialy o takim przezyciu ,choc bedzie to trudne :-(
Pozdrawiam.

Posted

Cieszę się podwójnie , że Misia szczęśliwa i ,że żyje. Jak sobie pomyślę, że gdybyśmy spóźnili się chociaz dzień z tą adopcją, to już by Misiuni nie było, to robi mi się słabo.
Bardzo, bardzo mi szkoda tej suni, która nie żyje , jeszcze, bardziej Chawuni , która jest w tak ciężkim stanie, ale jakby coś się stało Misi, to chyba rzuciłabym juz ten "biznes".
Chawa następny dzień zostaje w lecznicy, szansa, że będzie żyła pól na pół.

Posted

To teraz obiecane zdjatka :
1.Miska podczas turlanko-zabawy

2.Rowniez turlanko-zabawa tylko z dodatkiem w postaci pancia

3.Zabawa z kroliczkiem ( jednostronna , moze nawet powinno byc bez "z" ;)) Tak powaznie to moja Kiniunka nie boi sie za bardzo Misi , przyzwyczajona jest do poprzedniej suni , ktora ja zawsze wymiziala i wylizala .

4.To samo zagadnienie .

5.Misia juz lekko zniecierpliwiona , Kinia niewzruszona .

6.Miarka sie przebrala , zaraz sama cie sobie wezme ...

7.Nietoperz .

8.Z panciem .

9.To juz na spacerku .

10.Rowniez.

11.Z Izka (czyli mna ).

12.Portrecik.

13.Portrecik 2 .

14.Spacerek .

15.Z panciem.

16.Calosciowe.

17.Calosciowe 2.

18.Z pancia

19.Po spacerku, wymeczona :p

20. Wymowne spojrzenie :razz:

Posted

Ależ piękne fotki, to prawdziwa uczta dla wielbicieli Misi.:lol: I jaki miły akcent na zakończenie kolejnego ciężkiego dnia.
Dziękujemy Izuniu86:loveu:

Posted

erka napisał(a):

Dziękujemy Izuniu86:loveu:

To ja dziekuje , za Misie ...:calus:

Edit. Jak brat znajdzie chwilke to zrobimy filmik z Miska i wstawimy w linku na forum :)

Posted

A Mi SIE to najbardziej podoba :loveu: wklejam, zeby wszyscy wyraznie widzieli ten buziaczek :loveu:

Tyle zdjec szczesliwej Misiuni :bigcry: az sie oczy pocą

Posted

I dla takich chwil warto mieć w domu brudno, na pieńku z rodziną, koszmarne rachunki telefoniczne, itp. cuda :evil_lol:
Piękne zdjęcia, też w sensie, że bardzo dobre. Ktoś ma talent w Miśkowej nowej rodzinie. A z niej śliczna suka jest po prostu :loveu:

Posted

Dziekuje bardzo. Zdjecia robilam ja :B-fly: ,oprocz oczywiscie 11,ktore robil tata i chyba 7 robil moj brat.Ale szczerze mowiac oprocz ujecia kadru, dobre zdjecia to w tym wypadku zasluga wspanialego aparatu TŻ :kciuki:

Misia dzis w dzionek pospacerowala sobie, tata ja wyszczotkowal a wieczorkiem jak zajela fotel to juz nie chcialo jej sie schodzic , tylko spala z malymi przerwami na ziewanie , przeciaganie sie,taka dzisiaj u nas senna pogoda :sleep2::sleep:

Edit : brat sie postaral i zrobil filmik :D
Wklejam linki , dwa sa te same ,tylko jeden lepszej jakosci wiec wiekszy (ten drugi)
http://www.norbertmajewski.republika.pl/misia1.wmv
http://www.norbertmajewski.republika.pl/misia2.wmv

erka a jak sie czuje Chawunia? Mam nadzieje ,ze juz jest lepiej .

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.