Izunia86 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Brazowa 1 oczywiscie ,Misia ma serdunio z adresem i nr tel przy obrozy :) erka bardzo bardzo mi przykro ;( Wkleje pare zdjatek Misi z dzisiejszego spacerku i w domu. 1 2 3 4 5 6 7 8 Quote
saga_86 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Wow już się zadomowila na dobre u was:loveu: :lol: ja nie mogę się nie uśmiechnąć na widok tych Misinych minek:lol: Quote
pidzej Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Na zdjęciach schroniskowych to taka spokojna, stateczna i trochę smutna dama, a tu, uśmiechnięta i pełna życia!:multi: Quote
saga_86 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 ja tylko sprostuję,że Misia nigdy nie była w schronisku:razz: Quote
saga_86 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 na działceczce p Elwiry członkini Towarzystwa Opieki nad Zwierztami - tu przygararniamy psiaki i szukamy im nowych domków, bo kielecki schron to umieralnia, warunki straszne, ale nie można nic z tym zrobić choć wielu próbowało, dlatego też te prowiozorki z działkami prywatnych osób, wielu osobom się to nie podoba i tak też np dziś ktoś wrzucił trutkę i nie żyje jedna suczka, a druga walczy o życie:cool3: To tak w skrócie;) Quote
zasadzkas Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 U mnie w mieście rok temu "działał" podobny psychol. To straszne. Izunia, jak widać, dobre wieści są nam bardzo, bardzo potrzebne. ;) Więc, ile tylko dasz radę. I fotki, fotki. Serdecznie pozdrawiam. Quote
pidzej Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 na działceczce p Elwiry członkini Towarzystwa Opieki nad Zwierztami - tu przygararniamy psiaki i szukamy im nowych domków, bo kielecki schron to umieralnia, warunki straszne, ale nie można nic z tym zrobić choć wielu próbowało, dlatego też te prowiozorki z działkami prywatnych osób, wielu osobom się to nie podoba i tak też np dziś ktoś wrzucił trutkę i nie żyje jedna suczka, a druga walczy o życie:cool3: To tak w skrócie;-) Ach. W każdym razie Misia na pewno się cieszy że domek ma już tylko dla siebie :) Quote
anouk92 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Super wieści!!!! Trzymam kciuki za całą nową rodzinkę Misi:multi: Quote
Izunia86 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Misia traktuje domek juz zupelnie jako swoj . Nie popiskuje . Tata nie moze sie Misia nacieszyc , spaceruja sobie, rozumieja sie juz chyba bez slow :loveu: Zreszta mama i brat tez sie w Misiuni zakochali na dobre :iloveyou: Teraz niunce sie spodobaly kroliczki ,bo mamy 2 . Stoi przy klatkach i szczeka ,merda ogonkiem ,widac ze chce sie bawic :cool3: Quote
Ulka18 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Misia traktuje domek juz zupelnie jako swoj . To zdanie jest bardzo budujace :multi: :multi: :multi: Misia przytulanka czuje sie juz jak u siebie :p Quote
Izunia86 Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Przed chwilka wrocilismy z Misia ze spaceru.wiecie co az sie troche wzruszylam ,Misia byla...poprostu szczesliwa . Szla z dumnie uniesiona glowa (praktycznie to ona mnie prowadzila na smyczy :) ) ,machala ogonem i co jakis czas podskakiwala pomrukujac :D :multi: Byla taka radosna :loveu: Quote
erka Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Nie masz pojęcia Izuniu86 jak nas cieszą takie wieści! :loveu: Całuski dla grubaska.:p Quote
saga_86 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Izunia dobrze,że nie widać jak się wzruszyłam po twoich słowach;) Misia wreszcie jest 100% szczęśliwa:multi: Quote
Izunia86 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Witam. Przed chwila bylysmy na zdjeciu szwow u naszej kochanej pani doktor. Zdjela szwy ,ranka wyglada bardzo ladnie , zrobila rowniez ogolny "przeglad" , wszystko jest ok. Trzeba teraz Misiunie wykapac,tylko dopiero w piatek bo 14 dostala kropelke. Podczas wizyty Miska wcale sie nie bala ,pewnie weszla do kliniki. Podczas zdejmowania szwow byla bardzo grzeczna ,prawie usypiala :sleep2: Misia sie juz bardzo do nas przyzwyczaila, u lekarza caly czas chciala mi wejsc na rece jak kucalam i patrzyla w oczy :loveu: Jak wychodzimy na spacerki to caly czas merda ogonkiem , podskakuje, jak wracamy to sama nas prowadzi do odpowiedniej bramy.Zna swoj domek :multi: Wkleje potem zdjatka ze spacerku , niestety pogoda nie dopisala :motz: erka a jak tam sunieczka, lepiej sie juz czuje. Trzymam mocno kciuki ,zeby wszystkie pieski doszly do siebie i zapomnialy o takim przezyciu ,choc bedzie to trudne :-( Pozdrawiam. Quote
erka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cieszę się podwójnie , że Misia szczęśliwa i ,że żyje. Jak sobie pomyślę, że gdybyśmy spóźnili się chociaz dzień z tą adopcją, to już by Misiuni nie było, to robi mi się słabo. Bardzo, bardzo mi szkoda tej suni, która nie żyje , jeszcze, bardziej Chawuni , która jest w tak ciężkim stanie, ale jakby coś się stało Misi, to chyba rzuciłabym juz ten "biznes". Chawa następny dzień zostaje w lecznicy, szansa, że będzie żyła pól na pół. Quote
zasadzkas Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Trzymam kciuki za Chawunię z całego serca :roll: Quote
Izunia86 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Ja rowniez trzymam kciuki najmocniej jak potrafie . Quote
Izunia86 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 To teraz obiecane zdjatka : 1.Miska podczas turlanko-zabawy 2.Rowniez turlanko-zabawa tylko z dodatkiem w postaci pancia 3.Zabawa z kroliczkiem ( jednostronna , moze nawet powinno byc bez "z" ;)) Tak powaznie to moja Kiniunka nie boi sie za bardzo Misi , przyzwyczajona jest do poprzedniej suni , ktora ja zawsze wymiziala i wylizala . 4.To samo zagadnienie . 5.Misia juz lekko zniecierpliwiona , Kinia niewzruszona . 6.Miarka sie przebrala , zaraz sama cie sobie wezme ... 7.Nietoperz . 8.Z panciem . 9.To juz na spacerku . 10.Rowniez. 11.Z Izka (czyli mna ). 12.Portrecik. 13.Portrecik 2 . 14.Spacerek . 15.Z panciem. 16.Calosciowe. 17.Calosciowe 2. 18.Z pancia 19.Po spacerku, wymeczona :p 20. Wymowne spojrzenie :razz: Quote
erka Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ależ piękne fotki, to prawdziwa uczta dla wielbicieli Misi.:lol: I jaki miły akcent na zakończenie kolejnego ciężkiego dnia. Dziękujemy Izuniu86:loveu: Quote
Izunia86 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 erka napisał(a): Dziękujemy Izuniu86:loveu: To ja dziekuje , za Misie ...:calus: Edit. Jak brat znajdzie chwilke to zrobimy filmik z Miska i wstawimy w linku na forum :) Quote
saga_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Oj naprawdę uczta, tyle zdjęć:loveu: :lol: A mi się najbardziej podoba to Quote
Ulka18 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 A Mi SIE to najbardziej podoba :loveu: wklejam, zeby wszyscy wyraznie widzieli ten buziaczek :loveu: Tyle zdjec szczesliwej Misiuni :bigcry: az sie oczy pocą Quote
zasadzkas Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 I dla takich chwil warto mieć w domu brudno, na pieńku z rodziną, koszmarne rachunki telefoniczne, itp. cuda :evil_lol: Piękne zdjęcia, też w sensie, że bardzo dobre. Ktoś ma talent w Miśkowej nowej rodzinie. A z niej śliczna suka jest po prostu :loveu: Quote
Izunia86 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dziekuje bardzo. Zdjecia robilam ja :B-fly: ,oprocz oczywiscie 11,ktore robil tata i chyba 7 robil moj brat.Ale szczerze mowiac oprocz ujecia kadru, dobre zdjecia to w tym wypadku zasluga wspanialego aparatu TŻ :kciuki: Misia dzis w dzionek pospacerowala sobie, tata ja wyszczotkowal a wieczorkiem jak zajela fotel to juz nie chcialo jej sie schodzic , tylko spala z malymi przerwami na ziewanie , przeciaganie sie,taka dzisiaj u nas senna pogoda :sleep2::sleep: Edit : brat sie postaral i zrobil filmik :D Wklejam linki , dwa sa te same ,tylko jeden lepszej jakosci wiec wiekszy (ten drugi) http://www.norbertmajewski.republika.pl/misia1.wmv http://www.norbertmajewski.republika.pl/misia2.wmv erka a jak sie czuje Chawunia? Mam nadzieje ,ze juz jest lepiej . Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
Recommended Posts