Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: Czasami jak widze ,ze Marianek za bardzo meczy Misiaczka to biore go na rece ale jak tylko go postawie ,Misia do niego biegnie i chapsia w boczek zachecajac do dalszego gryzienia :diabloti:

By nie konczyc takim moznym akcentem wklejam tez lagodna Misiunke ( zdj.brat)

A swoja droga , to uwielbiaja lezec pod kocykami jak zawiewa z okna chlodek . Manius w nocy robi norki w maminej lub mojej koldrze ( to zalezy jak mu sie spodoba ) i spi jak krolik w norce .

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No..., siwy dym :crazyeye: Kochana Izuniu, czy aby krwawe walki psów nie są nielegalne w naszym kraju ????:mad: Czy przy ringu stoi przynajmniej jakiś sanitariusz????:evil_lol:

Posted

Stoi sanitariuszka Izka :cool3: Jak robi sie na prawde taki dym to podnosze poprostu Marianka :p Ale to i tak niewiele daje bo Misia chce nadal sie bawic i zaczepia go od nowa :evil_lol: A po chwili jak juz sie wybawia leza sobie obok siebie i odpoczywaja :razz: Potem idzie papku to siadaja grzeczne jeden obok drugiego , Marianek czasem wsadza glowke do Misiaczkowej miseczki . Misi to nie przeszkadza taki z niej aniolek :lol:

Posted

Ciekawe czy Maniuś będzie taki odważny, jak pozbędzie się juz tych rękawić bokserskich :evil_lol:
Naprawde fajne psiaki ci się trafiły... Ehhh, można się na nie gapic godzinami.

Posted

Fusica napisał(a):
Ciekawe czy Maniuś będzie taki odważny, jak pozbędzie się juz tych rękawić bokserskich :evil_lol:

:grin:

Fusica napisał(a):

Naprawde fajne psiaki ci się trafiły... Ehhh, można się na nie gapic godzinami.

To prawda , czasem lepsze niz tv . Czasem robia takie wyglupy. Marian jak widzi ,ze idzie na dwor , zaczyna podskakiwac jak mloda koza :p Biega po mieszkaniu , podrzucajac w powietrze a to wezelek a to kostke. Smiesznie to wyglada bo biegnie lapie zabkami podrzuca i biegnie dalej podrzucic inna zabawke :lol: wszystkie zwierzatka wogole sa fajne :p

Posted

Psinki byly na spacerku z panciem, nie bylo to dzis ,przedwczoraj lub cos blisko tego. Tata postanowil przejsc sie po parku ,byla juz pozna godzina,wszedzie ciemno . Nagle pani Mislawa zaczela sie wyrywac i robic piruety :lol: Tata byl zdziwiony bo niczego nie widzial , pozwolil Misi pokazac co tak bardzo zwrocilo jej uwage i okazalo sie ,ze byl to pan Jez :p

Marianek znowu taki zmarzluch :cool1: Spi jak juz pisalam pod koldra , nie ma rady. Oczywiscie w takie dni jak dzis , w upaly na koldrze :p Jak przychodzi ze spaceru to ma takie zimne lapcie ,ogrzewam mu je w dloniach .
A taki jest czujny , jak ktos idzie po klatce schodowej to Marianek odrazu szczeka i biegnie pod drzwi , no chyba ,ze robi swoj popisowy numer i szczeka pod koldra :roflt: Nie chce mu sie wychodzic spod niej ale zaszczekac musi .

Posted

Izunia86 napisał(a):
Marianek znowu taki zmarzluch :cool1: Spi jak juz pisalam pod koldra , nie ma rady. Oczywiscie w takie dni jak dzis , w upaly na koldrze :p Jak przychodzi ze spaceru to ma takie zimne lapcie ,ogrzewam mu je w dloniach .
A taki jest czujny , jak ktos idzie po klatce schodowej to Marianek odrazu szczeka i biegnie pod drzwi , no chyba ,ze robi swoj popisowy numer i szczeka pod koldra :roflt: Nie chce mu sie wychodzic spod niej ale zaszczekac musi .

No ja nie wiem o co Ci Ciotka chodzi... Przecież Maniuś jest rekonwalescentem, tak??? Tak. To zrozumiałe, że czuje się "sanatoryjnie"... ale czujność zachowuje i obowiązki psa pilnujacego spełnia... Nawet jeśli pod kołdrą:evil_lol:

Posted

Fusica napisał(a):
ale czujność zachowuje i obowiązki psa pilnujacego spełnia... Nawet jeśli pod kołdrą:evil_lol:

:grin::grin::grin:

Od-Nowa napisał(a):
oo wczoraj napisałam tu post i go nie ma!! jak to...?? :placz:

:sadCyber:
PS: Od-Nowa milej wycieczki dla Ciebie i Lirci :multi:

Posted

Dzis przyszly poslanka i szeleczki :cool3: Zamowilismy dla Misiunki duze poslanko ale ,jak mierzylam miarka to mysalam ,ze bedzie mniejsze , okazalo sie jednak ,ze jest bardzo duze , bez problemu dzieciaki mieszcza sie razem :razz: A oto foteczki :
Manio :cool1:

Misiunka z pancia Izka :razz:

Poslanko Misiowe :p

Posiadaczka wielkiego wygodnego loza

I Misiowe szeleczki :lol: Twarzowe :loveu:

Manius na nowym lozeczku :razz: Ma takie samo jak Misia tylko mniejsze .

I szeleczki , ktore juz polubil :lol: W domku tak do zdjecia i ustawienia odpowiedniej wielkosci :oops:

Marianek zadowolony z nowych gadzetow :loveu:

I M&M :razz:

Posted

Izunia86, łoża piękne ,a to Misiuni rozwojowe, bo oprócz niej i Maniusia jeszcze by sie spokojnie kilka psiaków w nim zmieściło.:cool3: :lol:

Posted

:lol: Wiesz Erko nigdy nie mowi sie nigdy , ja tam bym bardzo chciala , jestem pewna ,ze jakby to ode mnie tylko zalezalo to mialabym juz chyba z minimum 5 pieskow w domu :p ale rodzinny domek nie jest za duzy ,niestety :cool1: W koncu pamietasz moj pierwszy post , mial byc szczeniak miniaturka dla taty:p Ale jestem taka szczesliwa ,ze trafilam na Ciebie i Misie i potem na Marianka.Teraz tata szczesliwie spaceruje sobie z najwierniejszymi i najlepszymi przyjaciolmi , uszczesliwilas cala nasza rodzine :multi:

Posted

Wiem wiem :cool3:

A tak poza tym to wyjezdzam jutro do niedzieli do rodzicow TŻ,wiec nowych wiesci nie bedzie . Chyba ,ze o Sabie , suni ,ktora tam mieszka ;)

Edit: Nawet pancia sie miesci :evil_lol: Tak ,mozna sie juz smiac :p

Posted

A... to juz rozumiem dlaczego takie wielkie posłanko kupiło się Misiuni, chce sie czasami samemu poleżeć:cool3: :evil_lol: .
Zaraz bedę oglądac filmiki:-o

Posted

erka napisał(a):
A... to juz rozumiem dlaczego takie wielkie posłanko kupiło się Misiuni, chce sie czasami samemu poleżeć:cool3: :evil_lol: .

:knuje: Fakt ,ze jest wygodne ... :evil_lol:
erka napisał(a):

Zaraz bedę oglądac filmiki:-o

:siara::chaos:;)

Posted

No nie , toż to najprawdziwsze kino akcji:razz: . A muzyka do filmu super:lol: , szczególnie w scenach walki dzieki niej napięcie sięgało zenitu!:diabloti:

Posted

Monia dziekujemy bardzo :multi:
A zakupy... po takim przywitaniu ,kto by myslal o zakupach :oops: :loveu:

Dzis mijaja dokladnie 2 miesiace odkad Misiaczek jest z nami :bday: :beerchug:
Niestety nie moge nawet psiaczka mojego kochanego przytulic bo jestem w Tuszowie :roll: Ale przytulam ja telepatycznie :calus: Pozdrawiamy serdecznie.