Izunia86 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 :evil_lol: Czasami jak widze ,ze Marianek za bardzo meczy Misiaczka to biore go na rece ale jak tylko go postawie ,Misia do niego biegnie i chapsia w boczek zachecajac do dalszego gryzienia :diabloti: By nie konczyc takim moznym akcentem wklejam tez lagodna Misiunke ( zdj.brat) A swoja droga , to uwielbiaja lezec pod kocykami jak zawiewa z okna chlodek . Manius w nocy robi norki w maminej lub mojej koldrze ( to zalezy jak mu sie spodoba ) i spi jak krolik w norce . Quote
Fusica Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 No..., siwy dym :crazyeye: Kochana Izuniu, czy aby krwawe walki psów nie są nielegalne w naszym kraju ????:mad: Czy przy ringu stoi przynajmniej jakiś sanitariusz????:evil_lol: Quote
erka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Fusica, o czym Ty mówisz, czy takie niewiniątko mogło by brać udział w krwawych walkach???:cool3: Quote
Fusica Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Wiesz jak to jest ciotka... Cicha woda brzegi rwie...:evil_lol: Quote
Izunia86 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Stoi sanitariuszka Izka :cool3: Jak robi sie na prawde taki dym to podnosze poprostu Marianka :p Ale to i tak niewiele daje bo Misia chce nadal sie bawic i zaczepia go od nowa :evil_lol: A po chwili jak juz sie wybawia leza sobie obok siebie i odpoczywaja :razz: Potem idzie papku to siadaja grzeczne jeden obok drugiego , Marianek czasem wsadza glowke do Misiaczkowej miseczki . Misi to nie przeszkadza taki z niej aniolek :lol: Quote
Fusica Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ciekawe czy Maniuś będzie taki odważny, jak pozbędzie się juz tych rękawić bokserskich :evil_lol: Naprawde fajne psiaki ci się trafiły... Ehhh, można się na nie gapic godzinami. Quote
Izunia86 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Fusica napisał(a):Ciekawe czy Maniuś będzie taki odważny, jak pozbędzie się juz tych rękawić bokserskich :evil_lol: :grin: Fusica napisał(a): Naprawde fajne psiaki ci się trafiły... Ehhh, można się na nie gapic godzinami. To prawda , czasem lepsze niz tv . Czasem robia takie wyglupy. Marian jak widzi ,ze idzie na dwor , zaczyna podskakiwac jak mloda koza :p Biega po mieszkaniu , podrzucajac w powietrze a to wezelek a to kostke. Smiesznie to wyglada bo biegnie lapie zabkami podrzuca i biegnie dalej podrzucic inna zabawke :lol: wszystkie zwierzatka wogole sa fajne :p Quote
Izunia86 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Psinki byly na spacerku z panciem, nie bylo to dzis ,przedwczoraj lub cos blisko tego. Tata postanowil przejsc sie po parku ,byla juz pozna godzina,wszedzie ciemno . Nagle pani Mislawa zaczela sie wyrywac i robic piruety :lol: Tata byl zdziwiony bo niczego nie widzial , pozwolil Misi pokazac co tak bardzo zwrocilo jej uwage i okazalo sie ,ze byl to pan Jez :p Marianek znowu taki zmarzluch :cool1: Spi jak juz pisalam pod koldra , nie ma rady. Oczywiscie w takie dni jak dzis , w upaly na koldrze :p Jak przychodzi ze spaceru to ma takie zimne lapcie ,ogrzewam mu je w dloniach . A taki jest czujny , jak ktos idzie po klatce schodowej to Marianek odrazu szczeka i biegnie pod drzwi , no chyba ,ze robi swoj popisowy numer i szczeka pod koldra :roflt: Nie chce mu sie wychodzic spod niej ale zaszczekac musi . Quote
Fusica Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Izunia86 napisał(a):Marianek znowu taki zmarzluch :cool1: Spi jak juz pisalam pod koldra , nie ma rady. Oczywiscie w takie dni jak dzis , w upaly na koldrze :p Jak przychodzi ze spaceru to ma takie zimne lapcie ,ogrzewam mu je w dloniach . A taki jest czujny , jak ktos idzie po klatce schodowej to Marianek odrazu szczeka i biegnie pod drzwi , no chyba ,ze robi swoj popisowy numer i szczeka pod koldra :roflt: Nie chce mu sie wychodzic spod niej ale zaszczekac musi . No ja nie wiem o co Ci Ciotka chodzi... Przecież Maniuś jest rekonwalescentem, tak??? Tak. To zrozumiałe, że czuje się "sanatoryjnie"... ale czujność zachowuje i obowiązki psa pilnujacego spełnia... Nawet jeśli pod kołdrą:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 oo wczoraj napisałam tu post i go nie ma!! jak to...?? :placz: Quote
Izunia86 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Fusica napisał(a): ale czujność zachowuje i obowiązki psa pilnujacego spełnia... Nawet jeśli pod kołdrą:evil_lol: :grin::grin::grin: Od-Nowa napisał(a):oo wczoraj napisałam tu post i go nie ma!! jak to...?? :placz: :sadCyber: PS: Od-Nowa milej wycieczki dla Ciebie i Lirci :multi: Quote
Izunia86 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 Dzis przyszly poslanka i szeleczki :cool3: Zamowilismy dla Misiunki duze poslanko ale ,jak mierzylam miarka to mysalam ,ze bedzie mniejsze , okazalo sie jednak ,ze jest bardzo duze , bez problemu dzieciaki mieszcza sie razem :razz: A oto foteczki : Manio :cool1: Misiunka z pancia Izka :razz: Poslanko Misiowe :p Posiadaczka wielkiego wygodnego loza I Misiowe szeleczki :lol: Twarzowe :loveu: Manius na nowym lozeczku :razz: Ma takie samo jak Misia tylko mniejsze . I szeleczki , ktore juz polubil :lol: W domku tak do zdjecia i ustawienia odpowiedniej wielkosci :oops: Marianek zadowolony z nowych gadzetow :loveu: I M&M :razz: Quote
erka Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Izunia86, łoża piękne ,a to Misiuni rozwojowe, bo oprócz niej i Maniusia jeszcze by sie spokojnie kilka psiaków w nim zmieściło.:cool3: :lol: Quote
Izunia86 Posted July 9, 2007 Author Posted July 9, 2007 :lol: Wiesz Erko nigdy nie mowi sie nigdy , ja tam bym bardzo chciala , jestem pewna ,ze jakby to ode mnie tylko zalezalo to mialabym juz chyba z minimum 5 pieskow w domu :p ale rodzinny domek nie jest za duzy ,niestety :cool1: W koncu pamietasz moj pierwszy post , mial byc szczeniak miniaturka dla taty:p Ale jestem taka szczesliwa ,ze trafilam na Ciebie i Misie i potem na Marianka.Teraz tata szczesliwie spaceruje sobie z najwierniejszymi i najlepszymi przyjaciolmi , uszczesliwilas cala nasza rodzine :multi: Quote
erka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Izunia86, ja nic nie mówię:razz: , ja tylko stwierdzam fakt, patrząc na dużo wolnego miejsca w Misiowym łóżeczku.:evil_lol: Quote
Izunia86 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Wiem wiem :cool3: A tak poza tym to wyjezdzam jutro do niedzieli do rodzicow TŻ,wiec nowych wiesci nie bedzie . Chyba ,ze o Sabie , suni ,ktora tam mieszka ;) Edit: Nawet pancia sie miesci :evil_lol: Tak ,mozna sie juz smiac :p Quote
Izunia86 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Uwaga Uwaga ... Filmiki :p [SIZE=2] Jeden z autentycznego powitania panci Izy ,ktora wrocila z zakupow a drugi z zabawy w domku i potem walki :evil_lol: Zauwazcie zmiane muzyczki jak zaczyna sie walka :lol: Wielkie podziekowania dla brata ,ktory to wszystko sam zrobil :Rose: Edit: Oczywiscie nie wkleilam filmikow :roll: http://pl.youtube.com/watch?v=j0B84aTV-Ic http://pl.youtube.com/watch?v=MQOspe1zDj4 Quote
erka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A... to juz rozumiem dlaczego takie wielkie posłanko kupiło się Misiuni, chce sie czasami samemu poleżeć:cool3: :evil_lol: . Zaraz bedę oglądac filmiki:-o Quote
Izunia86 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 erka napisał(a):A... to juz rozumiem dlaczego takie wielkie posłanko kupiło się Misiuni, chce sie czasami samemu poleżeć:cool3: :evil_lol: . :knuje: Fakt ,ze jest wygodne ... :evil_lol: erka napisał(a): Zaraz bedę oglądac filmiki:-o :siara::chaos:;) Quote
erka Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No nie , toż to najprawdziwsze kino akcji:razz: . A muzyka do filmu super:lol: , szczególnie w scenach walki dzieki niej napięcie sięgało zenitu!:diabloti: Quote
saga_86 Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 A ja nie mogę obejrzeć filmików:placz: Mój brat chyba jeszcze czegoś nie zainstalował, ale co się odwlecze to nie uciecze:eviltong: Quote
Izunia86 Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Saga pomecz brata ;). Mowie Ci kino grozy :pA tak poza tym to witam :multi: Quote
Monia70 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nie, no filmy fantastyczne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawe kiedy zakupy spod drzwi zabrałaś ????:eviltong: Quote
Izunia86 Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Monia dziekujemy bardzo :multi: A zakupy... po takim przywitaniu ,kto by myslal o zakupach :oops: :loveu: Dzis mijaja dokladnie 2 miesiace odkad Misiaczek jest z nami :bday: :beerchug: Niestety nie moge nawet psiaczka mojego kochanego przytulic bo jestem w Tuszowie :roll: Ale przytulam ja telepatycznie :calus: Pozdrawiamy serdecznie. Quote
Recommended Posts