norbmaj Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ulubiona pozycja Maniusia podczas snu :) Quote
Od-Nowa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 bomba!! Misiunia najpiękniejsza ze wszystkich dusz :loveu::loveu::loveu::loveu: po choróbsku już nie ma śladu? jak się czuje? Quote
norbmaj Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Misiunia czuje się całkiem dobrze. Ma apetyt, cały czas zaczepia do zabawy lub wręcz domaga się głaskania !!! Po chorobie nie ma nawet cienia śladu. Pozdrawiam i obiecuję niedługo kolejne fotki i filmy. Quote
norbmaj Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Dziś kilka nowych zdjęć Łapusia Maniusia :) Misiunia podczas zabawy: Quote
erka Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Taka zawadiacka mina u Maniusia, to normalka, ale, żeby stateczna Misia... :evil_lol: Quote
norbmaj Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Witam wszystkich. Pozwolę sobie wrzucić kilka nowych zdjęć. Maniusiowe zabawy: Maniusiowe zabawy cd: Misiunia i Maniuś: :) Quote
norbmaj Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ulubione miejsce Maniusia ;) Ja i nasze pieski pozdrawiamy wszystkich gorąco. Quote
Ulka18 Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie ma sie co dziwic Maniusiowi, ze sie pcha na kolana do Pancia :evil_lol: Ciekawe czy Misia tez mysli o tym, zeby zasiasc z Panem w fotelu? Kochane psiaki :loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Misia, tak jak jej córeczka to prawdziwe damy :diabloti: i się nie pchają na kolana tylko na kanapy :p Lirci też się już robi taka siwizna na pyszczku ;) niezmiennie dziękuję za każde zdjęcie Misiuni :loveu::loveu::loveu: to wielka radość móc je oglądać. Łotra Maniusia też ale wiadomo każdy ma swoje typy :cool3: Quote
erka Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Maniuś fajny psiaczek, ale nie ma co ukrywać ,że też jestem zagorzałą fanką Misiuni:loveu:. Quote
Norbert M Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Witam wszystkich po długiej przerwie. Ostatnio zaszły jakieś zmiany na Dogomanii i miałem problemy z tym forum. Już powinno być OK. Nasze pieski mają się dobrze, są zdrowe i wesołe. Misia, nasza przytulanka bawi się codziennie z rozrabiaką Mańkiem. Czasem ma już dość i potrafi sobie poradzić odpędzając natręta głośnym szczeknięciem ;) Tak więc wszystko jest OK i teraz, kiedy znów mogę być na tym forum, będę wstawiał zdjęcia. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Quote
erka Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 Norbert M dzięki za wieści o Misiuni i Maniusiu:). Właśnie szukałam tego wątku,żeby Ci podesłać, ale widzę sam sobie poradziłeś:). Czekamy zatem na fotki, z przyjemnością zobaczę znowu moją ulubienicę:). Quote
Norbert M Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Witam. Postanowiłem wrzucić nowe fotki, które obiecałem. Kanapowy Maniek :) Quote
Kam Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Misia - Kłapouch, cudna jak zawsze! Wierna fanka Misi ;) Quote
erka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 O to widzę, że nie jestem sama w fanklubie Misi:razz:. Dobrze jest znowu zobaczyć tą cudna sunię:). Oczywiście Maniusia tez;). Quote
Od-Nowa Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 wspaniale zobaczyć Misieńkę :-) cudna niezmiennie. trzymajcie kciuki za drugą córeczkę Misi - Florkę. Florcia będzie miała operację w przyszłym tygodniu. jakieś guzy na podwoziu... po długiej walce ze stanem zapalnym jest lepiej i będzie można przeprowadzić zabieg ;-) a Lirutuś jak zwykle rozbiegany, szczęśliwy i rozbrajający sucz :-) więc córeczki gorąco pozdrawiają!! może byłaby szansa na spotkanie w Warszawie?? będziemy tam w pierwszy weekend września - na zawodach DCDC na Polach Mokotowskich dajcie znać wcześniej bo w ogóle na dogo nie bywam ;-) Quote
Norbert M Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Ostatnio zrobiło się upalnie, ale musimy jakoś wytrzymać gorące dni... Pozdrawiam wszystkich serdecznie i trzymamy mocno kciuki za Florunię. Quote
Izunia86 Posted April 23, 2018 Author Posted April 23, 2018 Witam Was serdecznie. Nie pisalam bardzo bardzo dlugo. Chcialam sie z Wami podzielic smutna wiadomoscia. Misia jest juz za teczowym mostem. Dozylysmy pieknie do starosci, niestety wczoraj Misia odeszla. Misiunia sie zestarzala, wszyscy sie zestarzelismy. Ja doczelalam sie corki, teraz ma 5 lat. Misia byla z nami we wszystkich waznych momentach. Wczoraj musialam podjac najgorsza decyzje w swoim zyciu I pozwolic jej odejsc godnie bez dalszego bolu.Niewiele osob pewnie pamieta mnie, Misie, Mariana.Misia miala naprawde dobre zycie. Chcialam podziekowac Wam wszystkim, bo to wlasnie dzieki Wam bylo mi dane poznac I przezyc kawal zycia obok Niej. Kochana, ciepla I dobra dla wszystkich, o wszystkich sie troszczyla, jak wrocilysmy ze szpitala po urodzeniu corki Misia lezala przy lozku caly czas. Byla wspanialym, wyjatkowym przyjacielem o sercu pelnym milosci. Teraz nie moge jeszcze sie z tym wszystkim pogodzic ale potrzeba czasu, zeby to przegryzc, zeby w sercu pozostala milosc a nie zal. Teraz skupimy sie na malym Marianku, ktory jest teraz chyba w rozsypce tak jak my wszyscy. Quote
Recommended Posts