Norbert M Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Więcej zdjęć wstawię później. Pozdrawiam wszystkich. Norbert Quote
Kam Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 ale się uśmiałam z tego zdjęcia :lol::lol::lol: http://x.garnek.pl/ga6462/6bf23100045fb1a3373921a3/z_pluszowym_kolega.jpg Quote
erka Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Najbardziej poczciwa psia morda , jaka znam:loveu:. Jakie szczęście, żeście ja wypatrzyli:lol:, bo szczerze mówiąc , mało ludzi zwraca uwage na wewnętrzne zalety, a Misia nie była najmłodsza i urody również nie miała nachalnej:razz:, ale jest jedną z najkochańszych suń , jakie znałam:loveu:. Quote
Ulka18 Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Erka, masz w 1000% racje, Misia jest przekochana i przedobre z niej suczydelko :loveu: Manius tez superasnie wyglada, ale z niego wiekszy rozrabiaka :p Quote
Izunia86 Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Witam serdecznie wszystkich :* Bardzo dluuugo mnie tu nie bylo,szczerze mowiac nie mialam czasu ani glowy :( U mnie pozmienialo sie bardzo duzo,zdarzylo sie duzo dobregi i troche zlego ale chyba tak musi byc na tym swiecie,pewna rownowaga. Pieski tak jak brat napisal maja sie doskonale.Juz nie pamietam dni gdy ich z nami nie bylo.Sa tak wazna czescia naszego zycia,ze nie umiem nawet tego wyrazic.Od-Nowa widze,ze rodzinka sie powiekszyla :) :* Napisz co tam slychac u Was w wolnej chwili. Pozdrawiam wszystkich bardzo goraco i serdecznie :* Quote
Ulka18 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Izuniu, my Ciebie tez bardzo pozdrawiamy :hand: Trzymamy kciuki, zeby dobrego bylo w Twoim zyciu zawsze wiecej niz zlego :kciuki: Wymiziaj ode mnie prosze moja ulubienice Misiunie oraz Maniusia tez. Chociaz Misi nie poznalam, ujela mnie za serce i mam ja ciagle przed oczami. To przekochane suczydelko. Quote
Od-Nowa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 przyszłam sprawdzić, czy Misia ma siwy pyszczek. Lirutowi zaczynają wyskakiwać siwe włoski więc teraz wiem jak będzie wyglądać :lol: Izuniu, rodzina nam się powiększyła w czerwcu już. Tajgiszon miał być psem rasowym... flatem dokładnie. no ale jak widać z planów nic nie wyszło bo jest syberyjski lisek za to :evil_lol: Jej początki nie były łatwe bo najpierw przez 2 miesiąca zupełnie nie kontaktowała pochorobowo. Potem się otworzyła i znowy klops bo cieczka więc burza hormonalna. Pies znów "odleciał". Potem chwile znowu fajnie i co? ciąża urojona i kolejny odlot :diabloti: więc dopiero od niedawna można się z nią dogadać tak jakby się chciało :lol: Z Lirutem dogadują się bardzo dobrze. Najpier młoda chciała rządzić ale szybko jej to wybiliśmy z głowy podtrzymując dominację Liruta. tzn nie dominację w dosłownym tego słowa znaczeniu... z kotami też od razu było dobrze. Więc przyjęcie domownika bez większych uszczerbków. tyle u psio-kocich ;) a u nas po staremu. Remoncik powoli idzie do przodu. Prawie niezauważalnie do przodu... ale jednak :lol: szykujemy się do sezonu zimowego. TZ tradycyjnie podbije wszystkie austriackie stoki a ja jak największe równiny dolnego śląska na biegówkach :evil_lol: odzywaj się czasem kochana! Quote
saga_86 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku :lol: Quote
norbmaj Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Witam wszystkich serdecznie. Dawno mnie tu nie było. U naszych piesków wszystko w jak najlepszym porządku. Maniuś szaleje całe dnie. Uwielbia się bawić. Misiunia też OK. Troszkę źle reaguje na różne efekty dźwiękowe za oknem typu strzały, grzmoty itp. Bardzo się tego boi i wtedy pędem biegnie do nas, żeby się ukryć. Niedawno mieliśmy problem z Misią. Pomimo, że stosujemy różne środki ochronne, Misię ukąsił kleszcz. Paskudztwo było czymś zakażone i Misia zachorowała. Miała niedowład tylnych łapek i problemy z układem nerwowym. Nawet nie reagowała na swoje imię. Podejrzewam, że gdyby nie nasza szybka reakcja, suni nie byłoby już z nami. Dostała serię zastrzyków i leki do domu, które na szczęście pomogły. Weterynarz powiedział, że to [SIZE=2]babeszjoza, groźna choroba odkleszczowa. Leczenie troszkę trwało, ale najważniejsze, że wszystko zaczęło wracać do normy. Dziś Misia jest już sobą, jest zdrowa :multi: Jest bardzo wesoła i gania po pokoju. Cały czas przychodzi, żeby ją głaskać i się z nią bawić. Postanowiłem założyć Misiowo-Maniusiową galerię zdjęć. Zainteresowanych proszę o zapisanie sobie linku do tej strony, ponieważ będę tam wstawiał zdjęcia naszych piesków w miarę systematycznie. Niedługo biorę się za filmowanie, więc i filmiki będę wstawiał: [/SIZE][URL="http://www.garnek.pl/norbert/a"]norbert - archiwum - Garnek.pl[/URL] A tu najnowszy filmik: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=wlEWhBCAcuI[/URL] Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Norbert [IMG]http://x.garnek.pl/ga659/ea363dff318fd4a7221242a3/misia.jpg[/IMG] [IMG]http://x.garnek.pl/ga7142/36de68a8820440a7221243a3/manius.jpg[/IMG] Quote
Od-Nowa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Norbert, bardzo się cieszę z nowych wieści i zdjęć. To straszne,że taka choroba dotknęła Misię!! i to z takim impetem. Całe szczęście,że już zdrowa i wesoła!!! zdjęcia piękne i filmik też! dlaczego nie chcesz prowadzić jej galerii tutaj tylko zakładać osobną w sieci. nawet nie będzie można tam skomentować ich boskich min :diabloti: Byłyśmy z Lirą niedawno w Warszawie, ale zgubiłam kontakt do Izy - byłoby świetne spotkanie Mamy z Córką!! może się uda następnym razem. Pozdrów Izę zresztą serdecznie ;) przekopiuję sobie zdjęcie Misi do galrii Lirki :cool3: Quote
norbmaj Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Oczywiście w Dogomanii na forum zdjęcia i linki do filmów również będę wklejał. Postaram się dość często ;) Serdecznie pozdrawiam. Quote
Ulka18 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Dobrze, ze Misienka jest zdrowa. Nigdy Misi nie widzialam na zywo, ale od pierwszej strony watku ujela mnie swoim niezwyklym spojrzeniem i zawsze będę zagladac co u Misiuni slychac. Kochane suczydelko na filmiku patrzy tak ujmująco :loveu: A Manius to niezly szczekacz :evil_lol: Quote
erka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Jak to dobrze, że kochane suczydło już zdrowe:loveu:. Tak właśnie myślałam o niej ostatnio, dobrze Norbert, że sie odezwałeś:lol:. Czekamy w takim razie na dalsze fotki i filmiki :p. Quote
Kam Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [QUOTE]Nigdy Misi nie widzialam na zywo, ale od pierwszej strony watku ujela mnie swoim niezwyklym spojrzeniem i zawsze będę zagladac co u Misiuni slychac.[/QUOTE] to tak jak ja :) Quote
norbmaj Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Witam. Dziś kilka najnowszych fotek. Wszystkie robione komórką, więc jakość troszkę gorsza. Quote
Kam Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nie, no Maniuś to takie miny robi, że aż :loveu: Quote
Ulka18 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Kochana Misiunia :loveu: A Manius zrobil taka poważna mine :evil_lol: Przefajne z nich psiaki, az sie weselej na duszy robi w ten pochmurny dzien, gdy sie je oglada. Quote
Od-Nowa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jak dla mnie to za mało zdjęć Misi :lol::loveu: Quote
erka Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Od-Nowa napisał(a):jak dla mnie to za mało zdjęć Misi :lol::loveu: Popieram! Więcej Misiuni prosimy!!!:eviltong: Quote
Recommended Posts