Izunia86 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Dziekujemy za komplementy :oops: Okreslenie ziomal jest cudne w porownaniu do Mariana (to raczej taki ziomalek malenki :lol: ) A Misiunka lubi wygrzewac dupke pod kolderka, oj lubi :cool3: Quote
Matusz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 noo cudnego masz maleńkiego ziomalka :loveu::loveu::loveu: i ziomalke trochę większą też :loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 To jeszcze Mini Ziomalek :p ;););) Quote
Matusz Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 ten kaptur pasuje mu jak ulał :loveu::loveu: Quote
Matusz Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Izuniu co u Was ????:loveu::loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Witam :razz: Mateuszu dziekuje Ci bardzo za ozywianie naszego watku , bo ostatnio malo jest do opisywania :oops: Zadziej wchodze na dogo (chociaz teraz ii tak troszke czesciej niz wczesniej ;)) a tyle sie pozmienialo , chyba nie byles Moderatorem wczesniej (no chyba, ze ja mam omamy ) :oops:I Avatarek inny :loveu: U nas jak widac na ponizszych zdjatkach, ktore zrobil brat Marianek przygotowyje sie do Zimy :evil_lol: Misia nakolankowa :) Teraz niedlugo i zawitaja swieta. To beda nasze pierwsze wspolne swieta Ciekawa jestem jak zareaguja na choinke, swiatelka :loveu: Quote
erka Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Widać Marianek bardzo dumny z tak pięknych rękawic:evil_lol:. A Misiunia , moja miłość:loveu:... tak bardzo się cieszę,że jest taka szczęśliwa:multi:. Quote
Ulka18 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Bardzo Mariankowi do twarzy w tych 'bucikach' :loveu: A Panciowi nie ciezko z Misiunia na kolankach :evil_lol: Kochane psiaki :iloveyou: Quote
Izunia86 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Dziekujemy za odwiedzinki :lol: Oj Marianek bardzo dumny z rekawic. Nosi w pyszczku, mama chciala wyrzucic to nie ma mowy, patrzy i nie mozna tak poprostu ich wywalic :evil_lol: niech sie wiec nacieszy :lol: Tak Misiunia jest bardzo szczesliwa ( takie jest moje zdanie ale mysle,ze ona tez by tak powiedziala) Bardzo pokochalismy Misiunke i Mariana, bardzo. Nie wyobrazam sobie domu bez nich :cool3: Najbardziej rozrywa serce (pozytywnie ) jak ciesza sie z takich codziennych rzeczy. Jak sie naklada jedzenie to Misia biegnie i macha ogonkiem doslownie dookola ( nie na boki ) :evil_lol: Jak ktos usiadzie na podlodze to szybciutko biegnie sie przytulic ( jak to juz mowilam uwala sie) , Marianek znowu bardzo sie cieszy jak przyjdzie ze spaceru do domu, to co on robi to nie da sie opisac :-o Najpierw biega, potem upada na lozko, na plecach jezdzi i udaje rekina (odwroconego ale szczegol ;) ) , bierze kostke i rzuca wysoko, wysoko, czasmi sie boimy, ze w cos nia walnie. Wyglada doslownie jak pies cyrkowy :evil_lol: :laugh2_2:Jak wracam do domu, to sie tak strasznie cieszy, skacze i mowi cos bezgosnie. Misiunka jest spokojniejsza, Marian jest bardzo wylewny. Naprawde daja nam tyle radosci, milosci, sa poprostu przekochane :loveu: A panciowi , ani panci z Misiunia nigdy nie ciezko :evil_lol: Ta cala waga to 100 % milosci :lol: Quote
Ulka18 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Najpierw biega, potem upada na lozko, na plecach jezdzi i udaje rekina (odwroconego ale szczegol Izuniu, moze Ci sie uda pstryknac zdjecie rekinka-Marianka :evil_lol: To musi byc niezwykle :loveu: Misiuniowych zdjec tez nigdy nie za duzo :fadein: Bardzo kibicowalam Misiuni od poczatku i ma dziewczynka dom, o jakim marzy kazdy pies :p Quote
Izunia86 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Byc moze uda mi sie uchwycic Marianka-Zarlacza Bialego :evil_lol: Narazie Marianek z rekawica ( fotki robilam komorka, wiec sa jakie sa :oops: ) Misiulinka portreciki :loveu: Pozowanie z kosteczka :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Reszta zdjec :cool3: I slynne juz rekawice :p Quote
Matusz Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 fajowskie zdjęcia Iza :):loveu::loveu: skąd masz takie rękawice ?:razz: Quote
Matusz Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Izunia86 napisał(a):Witam :razz: Mateuszu dziekuje Ci bardzo za ozywianie naszego watku , bo ostatnio malo jest do opisywania :oops: Zadziej wchodze na dogo (chociaz teraz ii tak troszke czesciej niz wczesniej ;)) a tyle sie pozmienialo , chyba nie byles Moderatorem wczesniej (no chyba, ze ja mam omamy ) :oops:I Avatarek inny :loveu: nie ma za co dziękować ;) a no awansowałem :) masz rację avatarek inny ;) pozdrawiamy:loveu: Quote
Od-Nowa Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 może i Izunia zmieni :loveu::evil_lol: pozdrawiam przelotem;) Quote
Ulka18 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Misiunia ma zawsze taka smutna mordeczke :ekmm: Taka kochana z niej suczynka, grzeczna jak aniolek :saint1: Quote
Izunia86 Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Rekawice z szafy, mama robila porzadki ale tych nie pozwolily wyrzucic psiaki :evil_lol: Gratuluje awansu ! :razz: Od-Nowa moze zmienie avarater kiedys jakos nie mam na nic czasu :-o Dziekujemy za pozdrowienia i rowniez pozdrawiamy :lol: A co do mordeczki to tylko pozory, ze smutna. Naprawde Misia jest taka wesolutka, doslownie niekiedy mordka jej sie sama smieje :loveu: Czasem to takie zamyslenie :evil_lol: Pozdrawiamy ! Quote
Od-Nowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 kochana poodkurzać trzeba :cool3: wracajjjjjj:loveu: Quote
Izunia86 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='Od-Nowa'] może i Izunia zmieni :loveu::evil_lol: pozdrawiam przelotem;) Od-Nowa nie widzialam tego zdjecia, zmniejszylas :lol: Oj dzisiaj bylismy na dlugim spacerku. Marianek nikomu nie przepuscil. Chcial zjesc wszystkich po kolei :oops: Misiunia ganiala za patykami. Niestety u nas sniegu nie ma wogole. Zimno sie zrobilo ale sniegu ani widu ani slychu :cool3: Quote
Ulka18 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Zimno, mokro, pada deszcz, wiekszosc psow woli siedziec w domu, no nie napisze, ze przed telewizorem, ale prawie ;) a tu prosze Misiunia ma energie na bieganie za patykiem :multi: I Marianek na obszczekiwanie wszystkich po kolei :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 to się nazywa "przedświąteczna gorączka" Marianek łapie okazje!!:diabloti: Quote
Izunia86 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Oj tak energii maja bardzo duzo, jednak Misiuni tez sie za bardzo nie chce wychodzic z domu :cool3: Dopiero jak wyjdzie to hasa, a tak to idzie jak na skazanie :oops: Woli siedziec sobie przy lampce, otulona kocykiem ( moja mama ja rozpieszcza :evil_lol: ) A Marianek, tak doslownie , dobrze ze narazie probuje "lapac okazje" bo jakby tak lapal to bysmy mieli stosy mandatow :p On sie chwilami zachowuje jak taki maksymalnie agresywny amstaf , serio :cool1: Edit: Ok to teraz zdjecia :evil_lol: Marianek jako lew , krol dzungli :lol: Quote
Izunia86 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 A teraz zoo , taki maly off topik :evil_lol: Iza dzis karmila koniki i osiolki :oops: A czasem sama jadla :eviltong: ( musialam podzielic msarcheweczke i akurat wtedy brat mi zrobil fotke, glupia mina, mozna sie smiac ! :evil_lol: ) Quote
Sabina02 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz: Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800 Quote
Izunia86 Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Boze co za bidulka :-( Niestety u mnie rodzice sie juz nie zgodza w 100 % , (jeden maly pokoj). Wezme ja do podpisu. Quote
Recommended Posts