Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziekujemy za komplementy :oops:
Okreslenie ziomal jest cudne w porownaniu do Mariana (to raczej taki ziomalek malenki :lol: )
A Misiunka lubi wygrzewac dupke pod kolderka, oj lubi :cool3:

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 weeks later...
Posted

Witam :razz: Mateuszu dziekuje Ci bardzo za ozywianie naszego watku , bo ostatnio malo jest do opisywania :oops:
Zadziej wchodze na dogo (chociaz teraz ii tak troszke czesciej niz wczesniej ;)) a tyle sie pozmienialo , chyba nie byles Moderatorem wczesniej (no chyba, ze ja mam omamy ) :oops:I Avatarek inny :loveu:

U nas jak widac na ponizszych zdjatkach, ktore zrobil brat Marianek przygotowyje sie do Zimy :evil_lol:

Misia nakolankowa :)

Teraz niedlugo i zawitaja swieta. To beda nasze pierwsze wspolne swieta Ciekawa jestem jak zareaguja na choinke, swiatelka :loveu:

Posted

Widać Marianek bardzo dumny z tak pięknych rękawic:evil_lol:.
A Misiunia , moja miłość:loveu:... tak bardzo się cieszę,że jest taka szczęśliwa:multi:.

Posted

Dziekujemy za odwiedzinki :lol:
Oj Marianek bardzo dumny z rekawic. Nosi w pyszczku, mama chciala wyrzucic to nie ma mowy, patrzy i nie mozna tak poprostu ich wywalic :evil_lol:
niech sie wiec nacieszy :lol:
Tak Misiunia jest bardzo szczesliwa ( takie jest moje zdanie ale mysle,ze ona tez by tak powiedziala) Bardzo pokochalismy Misiunke i Mariana, bardzo. Nie wyobrazam sobie domu bez nich :cool3: Najbardziej rozrywa serce (pozytywnie ) jak ciesza sie z takich codziennych rzeczy. Jak sie naklada jedzenie to Misia biegnie i macha ogonkiem doslownie dookola ( nie na boki ) :evil_lol: Jak ktos usiadzie na podlodze to szybciutko biegnie sie przytulic ( jak to juz mowilam uwala sie) , Marianek znowu bardzo sie cieszy jak przyjdzie ze spaceru do domu, to co on robi to nie da sie opisac :-o Najpierw biega, potem upada na lozko, na plecach jezdzi i udaje rekina (odwroconego ale szczegol ;) ) , bierze kostke i rzuca wysoko, wysoko, czasmi sie boimy, ze w cos nia walnie. Wyglada doslownie jak pies cyrkowy :evil_lol: :laugh2_2:Jak wracam do domu, to sie tak strasznie cieszy, skacze i mowi cos bezgosnie.
Misiunka jest spokojniejsza, Marian jest bardzo wylewny. Naprawde daja nam tyle radosci, milosci, sa poprostu przekochane :loveu:

A panciowi , ani panci z Misiunia nigdy nie ciezko :evil_lol: Ta cala waga to 100 % milosci :lol:

Posted

Najpierw biega, potem upada na lozko, na plecach jezdzi i udaje rekina (odwroconego ale szczegol
Izuniu, moze Ci sie uda pstryknac zdjecie rekinka-Marianka :evil_lol:
To musi byc niezwykle :loveu:
Misiuniowych zdjec tez nigdy nie za duzo :fadein: Bardzo kibicowalam Misiuni od poczatku i ma dziewczynka dom, o jakim marzy kazdy pies :p

Posted

Byc moze uda mi sie uchwycic Marianka-Zarlacza Bialego :evil_lol:
Narazie Marianek z rekawica ( fotki robilam komorka, wiec sa jakie sa :oops: )

Misiulinka portreciki :loveu:

Pozowanie z kosteczka :evil_lol:

Posted

Izunia86 napisał(a):
Witam :razz: Mateuszu dziekuje Ci bardzo za ozywianie naszego watku , bo ostatnio malo jest do opisywania :oops:
Zadziej wchodze na dogo (chociaz teraz ii tak troszke czesciej niz wczesniej ;)) a tyle sie pozmienialo , chyba nie byles Moderatorem wczesniej (no chyba, ze ja mam omamy ) :oops:I Avatarek inny :loveu:

nie ma za co dziękować ;)

a no awansowałem :) masz rację avatarek inny ;)

pozdrawiamy:loveu:

Posted

Rekawice z szafy, mama robila porzadki ale tych nie pozwolily wyrzucic psiaki :evil_lol: Gratuluje awansu ! :razz:

Od-Nowa moze zmienie avarater kiedys jakos nie mam na nic czasu :-o Dziekujemy za pozdrowienia i rowniez pozdrawiamy :lol:

A co do mordeczki to tylko pozory, ze smutna. Naprawde Misia jest taka wesolutka, doslownie niekiedy mordka jej sie sama smieje :loveu: Czasem to takie zamyslenie :evil_lol:

Pozdrawiamy !

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Od-Nowa']
może i Izunia zmieni :loveu::evil_lol:
pozdrawiam przelotem;)

Od-Nowa nie widzialam tego zdjecia, zmniejszylas :lol:
Oj dzisiaj bylismy na dlugim spacerku. Marianek nikomu nie przepuscil. Chcial zjesc wszystkich po kolei :oops: Misiunia ganiala za patykami. Niestety u nas sniegu nie ma wogole. Zimno sie zrobilo ale sniegu ani widu ani slychu :cool3:

Posted

Zimno, mokro, pada deszcz, wiekszosc psow woli siedziec w domu, no nie napisze, ze przed telewizorem, ale prawie ;)
a tu prosze Misiunia ma energie na bieganie za patykiem :multi: I Marianek na obszczekiwanie wszystkich po kolei :evil_lol:

Posted

Oj tak energii maja bardzo duzo, jednak Misiuni tez sie za bardzo nie chce wychodzic z domu :cool3: Dopiero jak wyjdzie to hasa, a tak to idzie jak na skazanie :oops: Woli siedziec sobie przy lampce, otulona kocykiem ( moja mama ja rozpieszcza :evil_lol: ) A Marianek, tak doslownie , dobrze ze narazie probuje "lapac okazje" bo jakby tak lapal to bysmy mieli stosy mandatow :p On sie chwilami zachowuje jak taki maksymalnie agresywny amstaf , serio :cool1:

Edit: Ok to teraz zdjecia :evil_lol:

Marianek jako lew , krol dzungli :lol:

Posted

A teraz zoo , taki maly off topik :evil_lol:
Iza dzis karmila koniki i osiolki :oops:

A czasem sama jadla :eviltong: ( musialam podzielic msarcheweczke i akurat wtedy brat mi zrobil fotke, glupia mina, mozna sie smiac ! :evil_lol: )