Od-Nowa Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 witamy!! na zdjecia oczywiście czekamy :loveu: Izuniu powodzenia na ostatnim roku! kciuki mocno trzymamy za pomyślne zakończenie! nie opuszczaj nas jednak. Nauka nie może zominować całego dnia przecież :cool3: a za Misiowym "spod byka" spojzeniem tesknimy bardzo!! pozdrawiam gorąco gorąco gorąco!!! Quote
Izunia86 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Od-Nowa witamy :multi: Pozdrowienia od mamusi dla corci Lirci :loveu: I oczywiscie od nas wszystkich dla Was wszystkich :cool3: Bardzo milo ,ze wpadlas :loveu: Obiecane foteczki :oops: Mariancio spi na siedzaco ;) Na swojej pufie ,uwielbia ja.Siedzi na niej jak krol :cool: Quote
Izunia86 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Jezorek :loveu: Nasza Misiunia :loveu: Quote
Izunia86 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Co za spojrzenie :loveu: Zabawa, Misiunia uwielbia lezec brzuchalkiem do gory i sie tarmosic :cool3: Quote
Izunia86 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 I portreciki zmeczonej po zabawie Misi ;) Pan Marian na tronie Lapko zjadacz ;) Quote
Izunia86 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Moj tata sobie spokojnie drzemal.Marian poczul przyplyw milosnych uczuc i wskoczyl na tate sie przytulic.Moj tata nawet sie nie obudzil :evil_lol: I spali dlugo i szczesliwie ;) Papuzki Quote
Izunia86 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 Kiniunia :loveu: Pimpunio :loveu: Quote
zasadzkas Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Piękny masz ten zwierzyniec, Izo :loveu: Quote
Izunia86 Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 Dziekujemy za mile slowa i za odwiedzinki :multi: Pozdrawiam . Quote
zasadzkas Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Izo, może coś doradzisz: mamy do złapania króliczka miniaturowego porzuconego na osiedlu. Klatka-łapka pożyczona, ale na co można do niej skusić króliczka? Cholerka jasna, kot tuńczyka wyczuje z daleka i rzadko który się oprze, ale ziarnka tak nie pachną. Sianko wokół gratis, to nie pójdzie. Masz pomysła? Quote
Izunia86 Posted September 21, 2007 Author Posted September 21, 2007 Boze biedaczek :-( Ma wokol duzo trawki ale moze skusi sie na dobre sianko,takie dobrze ususzone z ziolami ,ja takie dla swoich kupuje w Kakadu ,tam jest trawa i rozne ziola dobre dla krolikow, to pachnie nawet dla mnie to moze i on sie skusi. Druga opacja to moze dostawal jabluszko , takie swieze, rozpolowione by bardziej pachnialo,moja Kinia za jablkiem pojdzie w ogien :cool3: Sama nie wiem co tu wymyslic :roll: Edit: wiem co mocno pachnie i moje kroliki przyciaga , natka pietruszki, swiezutka, mozna troszke listkow rozgniesc w palcach to bedzie wiekszy zapach.Moje krole przepadaja za natka, jej zapach jest niezwykle intensywny, ciekawe tylko czy podpasowaloby temu krolisiowi.Moze tez selerek i buraczek tez lubia. Quote
erka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Izunia86, co tak przepadłaś bez wieści:roll:? Co tam słychać u naszych zwierzów? Quote
Matusz Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 no właśnie, co tam U WAS ?? :loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Oj witamy witamy :cool3: Przepraszam ,ze sie nie odzywam ale ostatnia klasa, ale obiecuje,ze postaram sie czesciej zagladac :-( U zwierzaczkow wszystko bardzo dobrze. Marianek jak zwykle pilnuje swojego domku a Misia jest opoka serdecznosci i milosci :loveu: Bardzo im sie teraz podobaja spacerki bo jest multum szeleszczacych lisci i turlajacych sie kasztankow, ktore same prosza sie o gonitwe :lol: Misia nam sie strasznie rozbawila, biega skacze jak maly psiaczek.A jak dopadnie kasztanka to doslownie widowisko :cool3: Biegnie to z jednej to z drugiej strony a taka malenka nie jest wiec smiesznie to wyglada :lol: Marianek na przychodzaca zime dostal ubranka, kurteczke i bluze polarwa. Teraz jak juz idzie mrozek to marznie strasznie :roll: A jak tylko przychodzi ze spacerku to chop pod kocyk. Oto ubranka :p : Misia za to dostala darmowego chipa od panstwa w ramach akcji darmowych chipow w Warszawie :lol: To jeszcze pare zdjatek ogolnych :cool3: Quote
Izunia86 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 O i widze, ze Lesna ma domek.To zdejmuje ja z banerka :multi: Reszta zdjec :lol: Quote
Od-Nowa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 NIE MOGE!!!! Maniek w ubranku jest fantastyczny!!!!!!! zobacz sobie jakie piękne ubranka ma firma Camon (włoska) bajeczka! mam ich katalog... ja też z podobnych wzgledów zniknęłam;) Ściskam mocno Izunie,Misiunie i Mańka!.trzymajcie się ciepło tej zimy!!:loveu: Quote
Izunia86 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Marianek za to ostatnio przejawia upodobania do tarmoszenia i zabijania roznych niewinnych przedmiotow domowych (nie zeby niszczyl ale chce sie bawic :cool3: ) Tutaj msciciel Manio i ofiara poduszka ;) Chociaz poduszki sluza rowniez czasem do spania :p Quote
Izunia86 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Od-Nowa witamy :loveu: I dziekujemy w ( w Mariankowym imieniu za pochwale ubranek :loveu:) i za pozdrowienia .Ja rowniez sciskam Was bardzo mocno i cieplutko :multi: Choc czasem warto sie lozeczkiem podzielic, Marianek ma dobre serduszko :lol: To by bylo narazie na tyle, moze chociaz troszke zrewanzowalam sie Wam za ta nieobecnosc :cool3: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :multi: Quote
Matusz Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 zrewanżowałaś się w pełni !! :loveu::loveu::loveu: fotki śliczne , a ubranka Maniusia, cudo ! :loveu::loveu: http://img505.imageshack.us/img505/5765/img0707ce1.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Edit: Dziekuje Mateuszu :) No to jeszcze na bis Manio w ubranku ;) Na plackach ma takie rozowe serduszko,ale pasuje nie jest zbyt damskie :oops: Quote
Matusz Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 na prawdę to ubranko cudnie pasuje do Mańka:loveu::loveu::loveu: gdzie takie kupiliście .?? Quote
Izunia86 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Dziekujemy jeszcze raz :oops: Kupilismy tutaj http://www.szafadlapsa.info/ Bylo szyte na zamowienie . Ogolnie zaplacilam nawet nie drogo jak na ceny ubranek dla psow, za wszystko wraz z przesylka zaplacilam ok 140 zl . A jak byla gielda w palacu kultury to sama kurteczka kosztowala 150 zl :roll: Sa dobrze wykonane, dobrze wykonczone. To ta: http://www.katalog.szafadlapsa.info/modele/bluzy/1.htm i ta: http://www.katalog.szafadlapsa.info/modele/kurtki/6.htm Quote
zasadzkas Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Maniuś w bluzie to niezły ziomal jest :loveu: Quote
erka Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Maniuś w ubranku wygląda super:lol:! Ale moja ukochana Misiunia w pościeli rozwaliła mnie zupełnie:loveu::loveu::loveu:! Jak dobrze znowu zobaczyc to kochane pyszczydło:multi:. Quote
Recommended Posts