Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witamy!!
na zdjecia oczywiście czekamy :loveu:
Izuniu powodzenia na ostatnim roku! kciuki mocno trzymamy za pomyślne zakończenie! nie opuszczaj nas jednak. Nauka nie może zominować całego dnia przecież :cool3:
a za Misiowym "spod byka" spojzeniem tesknimy bardzo!!
pozdrawiam gorąco gorąco gorąco!!!

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Od-Nowa witamy :multi: Pozdrowienia od mamusi dla corci Lirci :loveu: I oczywiscie od nas wszystkich dla Was wszystkich :cool3: Bardzo milo ,ze wpadlas :loveu:

Obiecane foteczki :oops:

Mariancio spi na siedzaco ;)

Na swojej pufie ,uwielbia ja.Siedzi na niej jak krol :cool:

Posted

Moj tata sobie spokojnie drzemal.Marian poczul przyplyw milosnych uczuc i wskoczyl na tate sie przytulic.Moj tata nawet sie nie obudzil :evil_lol:

I spali dlugo i szczesliwie ;)

Papuzki

Posted

Izo, może coś doradzisz: mamy do złapania króliczka miniaturowego porzuconego na osiedlu. Klatka-łapka pożyczona, ale na co można do niej skusić króliczka? Cholerka jasna, kot tuńczyka wyczuje z daleka i rzadko który się oprze, ale ziarnka tak nie pachną. Sianko wokół gratis, to nie pójdzie.
Masz pomysła?

Posted

Boze biedaczek :-(
Ma wokol duzo trawki ale moze skusi sie na dobre sianko,takie dobrze ususzone z ziolami ,ja takie dla swoich kupuje w Kakadu ,tam jest trawa i rozne ziola dobre dla krolikow, to pachnie nawet dla mnie to moze i on sie skusi.

Druga opacja to moze dostawal jabluszko , takie swieze, rozpolowione by bardziej pachnialo,moja Kinia za jablkiem pojdzie w ogien :cool3:

Sama nie wiem co tu wymyslic :roll:

Edit: wiem co mocno pachnie i moje kroliki przyciaga , natka pietruszki, swiezutka, mozna troszke listkow rozgniesc w palcach to bedzie wiekszy zapach.Moje krole przepadaja za natka, jej zapach jest niezwykle intensywny, ciekawe tylko czy podpasowaloby temu krolisiowi.Moze tez selerek i buraczek tez lubia.

• 4 weeks later...
Posted

Oj witamy witamy :cool3: Przepraszam ,ze sie nie odzywam ale ostatnia klasa, ale obiecuje,ze postaram sie czesciej zagladac :-(

U zwierzaczkow wszystko bardzo dobrze. Marianek jak zwykle pilnuje swojego domku a Misia jest opoka serdecznosci i milosci :loveu:

Bardzo im sie teraz podobaja spacerki bo jest multum szeleszczacych lisci i turlajacych sie kasztankow, ktore same prosza sie o gonitwe :lol:
Misia nam sie strasznie rozbawila, biega skacze jak maly psiaczek.A jak dopadnie kasztanka to doslownie widowisko :cool3: Biegnie to z jednej to z drugiej strony a taka malenka nie jest wiec smiesznie to wyglada :lol:

Marianek na przychodzaca zime dostal ubranka, kurteczke i bluze polarwa. Teraz jak juz idzie mrozek to marznie strasznie :roll: A jak tylko przychodzi ze spacerku to chop pod kocyk. Oto ubranka :p :

Misia za to dostala darmowego chipa od panstwa w ramach akcji darmowych chipow w Warszawie :lol:

To jeszcze pare zdjatek ogolnych :cool3:

Posted

NIE MOGE!!!! Maniek w ubranku jest fantastyczny!!!!!!! zobacz sobie jakie piękne ubranka ma firma Camon (włoska) bajeczka! mam ich katalog...

ja też z podobnych wzgledów zniknęłam;) Ściskam mocno Izunie,Misiunie i Mańka!.trzymajcie się ciepło tej zimy!!:loveu:

Posted

Marianek za to ostatnio przejawia upodobania do tarmoszenia i zabijania roznych niewinnych przedmiotow domowych (nie zeby niszczyl ale chce sie bawic :cool3: )
Tutaj msciciel Manio i ofiara poduszka ;)

Chociaz poduszki sluza rowniez czasem do spania :p

Posted

Od-Nowa witamy :loveu: I dziekujemy w ( w Mariankowym imieniu za pochwale ubranek :loveu:) i za pozdrowienia .Ja rowniez sciskam Was bardzo mocno i cieplutko :multi:

Choc czasem warto sie lozeczkiem podzielic, Marianek ma dobre serduszko :lol:

To by bylo narazie na tyle, moze chociaz troszke zrewanzowalam sie Wam za ta nieobecnosc :cool3:
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :multi:

Posted

Dziekujemy jeszcze raz :oops:
Kupilismy tutaj
http://www.szafadlapsa.info/
Bylo szyte na zamowienie .
Ogolnie zaplacilam nawet nie drogo jak na ceny ubranek dla psow, za wszystko wraz z przesylka zaplacilam ok 140 zl . A jak byla gielda w palacu kultury to sama kurteczka kosztowala 150 zl :roll: Sa dobrze wykonane, dobrze wykonczone.

To ta:
http://www.katalog.szafadlapsa.info/modele/bluzy/1.htm

i ta:
http://www.katalog.szafadlapsa.info/modele/kurtki/6.htm

Posted

Maniuś w ubranku wygląda super:lol:! Ale moja ukochana Misiunia w pościeli rozwaliła mnie zupełnie:loveu::loveu::loveu:!
Jak dobrze znowu zobaczyc to kochane pyszczydło:multi:.