Izunia86 Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='erka']Fajny Misiunia ma telewizor:evil_lol: . :grin: :cool: [quote name='matusz5']dziękuję ze specjalnie dla mnie Maniuś :loveu::loveu::loveu::loveu: Prosze :lol: To jeszcze troche Mania Marian z pluszaiem ,ktorego uwielba podgryzac I pierwsza kapiel Marianka w nowym domku :cool3: Byl grzeczny ,raz tylko chcial sobie pojsc :p Ale ogolnie kapiel przeszedl pomyslnie.A jak pachnie teraz :loveu: To moze jeszzce pare nowinek.Wczoraj byla burza , zaczlo srasznie grzmiec i blyskac sie ok 3 nad ranem.Misia tak sie wciskala pod moje lozko, w koncu sie wcisnela i spala tam cala noc , a ja ja glaskalam i glaskalam ( zwisajaca reka z lozka ,az mi zdretwiala ) Wyszla stamtad dopiero o 9 rano :cool3: Mariancio sobie nic z tego nie robil, spal w najlepsze i rozkladal sie na lozku :cool1: Musze pochwalic Misiunke jaka madra :loveu: Jakis czas temu kupilismy szelki . A od paru tygodnie Misia sama wsadza lapki do dziurek :oops: :lol: Mowimy tylko no Misiunia a ona sama siup lewa siup prawa lapka :lol: Marianek tez sie juz tego uczy powoli . Quote
Matusz Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 biedny misiu :evil_lol::loveu::loveu: no Maniuś za pewne teraz czyściutki, pachnący i mięciutki:loveu::loveu: jak miso,tylko się przytulać:loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 [quote name='matusz5']biedny misiu :evil_lol::loveu::loveu: no Maniuś za pewne teraz czyściutki, pachnący i mięciutki:loveu::loveu: jak miso,tylko się przytulać:loveu::loveu: Nie widzialam Twojego wpisu .Myslalam ,ze nikt nie zajrzal :placz: Tak Manio teraz czysciutki i pachnacy,jak sie do niego przytulalam szczegolnie zaraz po kapieli jak wysechl to rzeczywiscie jak jakas maskotka :loveu: Tu jeszcze powazny pan Marian :cool3: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://img522.imageshack.us/img522/7418/zdjcie024uf1.png Ale bym wycałował te Maniusiowe uszka :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Misiunka zajada przysmak .Zawsze jak z taka namietnoscia je swoj przysmak to na oczka nachodzi jej 3 powieka ,tak jakby zasypiala .Ma takie bledne oczka i dziamga :loveu: I Kiniusia w Misiowym lozeczku :loveu: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 http://img252.imageshack.us/img252/7391/zdjcie012oo5.png ach to spojrzenie :loveu::p Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Mateusz witaj :multi: Oj ja tez nie moge sie powstrzymac i cmokam te jego uszka :loveu: A Misiunka ma to spojrzenie ,oj ma .Szczegolnie jak cos jem :cool3: Siada na przeciwko i patrzy tymi brazowymi oczami :loveu: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Izunia86']Mateusz witaj :multi: Oj ja tez nie moge sie powstrzymac i cmokam te jego uszka :loveu: A Misiunka ma to spojrzenie ,oj ma .Szczegolnie jak cos jem :cool3: Siada na przeciwko i patrzy tymi brazowymi oczami :loveu: skąd ja znam to spojrzenie...?? :diabloti::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Jakie radarki :loveu: http://img522.imageshack.us/img522/7418/zdjcie024uf1.png Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 On przez te uszolki chyba jest taki czujny , zawsze cos wychwyci :lol: Quote
Matusz Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 [quote name='Izunia86']Cos mniej wiecej takiego :grin: o właśnie coś takiego :evil_lol::evil_lol: Quote
Izunia86 Posted August 30, 2007 Author Posted August 30, 2007 Witam :multi: Bez nowosci :oops: Psiaczki troche odzyly jak zrobilo sie chlodniej. Marianek caly czas przynosi wezel do zabawy ( wyglada to niej wiecej jak na tej reklamie Pedigree ,w ktorej ten pies przynosi ciagle patyk :evil_lol: ) Wogole Marian to moj maly obronca .Jak sie wyglupialismy z tata, cos w rodzaju przepychanek :oops: Marianek tak sie oburzyl ,ze mu pancie chca pobic :p Warczal i odganial tate :evil_lol: Misiunka jak zwykle przytulanka.Jak Erka pisala ,ze jest taka przytulasna to nie wiedzialam ,ze az tak :-o Potrafie polozyc sie z nia, objac i spac.Jej to sie podoba, nie wstanie poki ja nie wstane. Jak siadam na podlodze to biegnie , napiera na mnie cialkiem i prawie przewraca bo chce sie przytulic :loveu: Jest slodka . Quote
ewelinabuck Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 sliczne piski a Maniusia poprotu az chce sie wyglaskac:loveu: :loveu: Quote
Izunia86 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Ewelina dziekujemy :multi: I zapraszamy czesciej :lol: Quote
Od-Nowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Izuniuuuuu u mnie sie te zdjecia nie otwierają:-( tj te wszystkie z komórki. ściskaj Misiunie moooocno a Maniusia delikatnie co by mu łapek nie zgruchotać!!wybywamy na troche a już raczej nie będzie czasu na odwiedziny jutro. więc przytulamy ciepło!! do usłyszenia:loveu: Quote
Izunia86 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Od-Nowa bardzo cieszymy sie z odwiedzin :multi: Tesknilismy :cool3: I okazuje sie ,ze bedziemy tesknic znowu :roll: Dobrej zabawy :loveu: Wytul psio kocia paczke od nas :) A zdj.z komorki -wogole ich nie widzisz :( ? Quote
Od-Nowa Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 zaglądam tu codziennie!! ale poniewaz nie widze tego co inni... zabrakło słów :razz: a na wyjeździe upolujemy mase zdjeć więc tęsknota minie w słodkościach!! Quote
Izunia86 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Od-Nowa napisał(a):zaglądam tu codziennie!! :multi::multi::multi: Od-Nowa napisał(a): a na wyjeździe upolujemy mase zdjeć więc tęsknota minie w słodkościach!! Trzymam za slowo :cool3: Quote
saga_86 Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Izunia chyba zapadła sie pod ziemię :crazyeye: Jesteśmy żadni nowych wieści od Misi!:lol: Quote
Izunia86 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Przepraszam za brak newsow :cool3: Koncze szkole wieczorowa , ostatnia klasa :oops: Bede wiec zagladac zadziej :-( Niedlugo moze zrobimy jakies zdjatka na spacerku.Ogolnie wszystko ok. Obok w mieszkaniu jest remont Marianek caly czas strozuje i straszy :evil_lol: Misiunka jak zwykle pluszak przytulaczek :loveu:, Marianek bardzo marznie :roll: Nie mowie juz na dworze bo to na pewno ale nawet w domu. Wtula sie pod swoj polarowy kocyk lub wchodzi do lozka pod koldre i nie chce wyjsc.Ma bardzo zimne lapki i uszka .Kupimy mu na dwor jakies ubranko. Ostatnio bylam na targach w Palacu Kultury , matko jakie byly sliczne ubranka :-o Gdyby Marianek byl suczka :loveu: Nie jestem za ubieraniem psiakow jesli jest to niepotrzebne ale jesli maly marznie to czemu mialby nie miec ladnego ubranka ;) :loveu: Zdjecia beda niedlugo , moze w sobote lub niedziele :lol: Pozdrawiamy Quote
Matusz Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 to w takim razie czekam na zdjęcia :loveu::loveu: cieszę się, że u psiaków wszystko oki ;) pozdrawiamy;) Quote
Izunia86 Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Witamy Mateuszu ,rowniez pozdrawiam :loveu: Quote
Recommended Posts