Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='erka']Fajny Misiunia ma telewizor:evil_lol: .

:grin: :cool:

[quote name='matusz5']dziękuję ze specjalnie dla mnie Maniuś :loveu::loveu::loveu::loveu:

Prosze :lol:

To jeszcze troche Mania

Marian z pluszaiem ,ktorego uwielba podgryzac

I pierwsza kapiel Marianka w nowym domku :cool3:
Byl grzeczny ,raz tylko chcial sobie pojsc :p Ale ogolnie kapiel przeszedl pomyslnie.A jak pachnie teraz :loveu:

To moze jeszzce pare nowinek.Wczoraj byla burza , zaczlo srasznie grzmiec i blyskac sie ok 3 nad ranem.Misia tak sie wciskala pod moje lozko, w koncu sie wcisnela i spala tam cala noc , a ja ja glaskalam i glaskalam ( zwisajaca reka z lozka ,az mi zdretwiala ) Wyszla stamtad dopiero o 9 rano :cool3:

Mariancio sobie nic z tego nie robil, spal w najlepsze i rozkladal sie na lozku :cool1:

Musze pochwalic Misiunke jaka madra :loveu: Jakis czas temu kupilismy szelki . A od paru tygodnie Misia sama wsadza lapki do dziurek :oops: :lol: Mowimy tylko no Misiunia a ona sama siup lewa siup prawa lapka :lol: Marianek tez sie juz tego uczy powoli .

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='matusz5']biedny misiu :evil_lol::loveu::loveu:

no Maniuś za pewne teraz czyściutki, pachnący i mięciutki:loveu::loveu: jak miso,tylko się przytulać:loveu::loveu:

Nie widzialam Twojego wpisu .Myslalam ,ze nikt nie zajrzal :placz:
Tak Manio teraz czysciutki i pachnacy,jak sie do niego przytulalam szczegolnie zaraz po kapieli jak wysechl to rzeczywiscie jak jakas maskotka :loveu:

Tu jeszcze powazny pan Marian :cool3:

Posted

Misiunka zajada przysmak .Zawsze jak z taka namietnoscia je swoj przysmak to na oczka nachodzi jej 3 powieka ,tak jakby zasypiala .Ma takie bledne oczka i dziamga :loveu:

I Kiniusia w Misiowym lozeczku :loveu:

Posted

Mateusz witaj :multi:

Oj ja tez nie moge sie powstrzymac i cmokam te jego uszka :loveu:

A Misiunka ma to spojrzenie ,oj ma .Szczegolnie jak cos jem :cool3: Siada na przeciwko i patrzy tymi brazowymi oczami :loveu:

Posted

[quote name='Izunia86']Mateusz witaj :multi:

Oj ja tez nie moge sie powstrzymac i cmokam te jego uszka :loveu:

A Misiunka ma to spojrzenie ,oj ma .Szczegolnie jak cos jem :cool3: Siada na przeciwko i patrzy tymi brazowymi oczami :loveu:

skąd ja znam to spojrzenie...?? :diabloti::evil_lol:

Posted

Witam :multi:
Bez nowosci :oops: Psiaczki troche odzyly jak zrobilo sie chlodniej. Marianek caly czas przynosi wezel do zabawy ( wyglada to niej wiecej jak na tej reklamie Pedigree ,w ktorej ten pies przynosi ciagle patyk :evil_lol: )

Wogole Marian to moj maly obronca .Jak sie wyglupialismy z tata, cos w rodzaju przepychanek :oops: Marianek tak sie oburzyl ,ze mu pancie chca pobic :p
Warczal i odganial tate :evil_lol:

Misiunka jak zwykle przytulanka.Jak Erka pisala ,ze jest taka przytulasna to nie wiedzialam ,ze az tak :-o Potrafie polozyc sie z nia, objac i spac.Jej to sie podoba, nie wstanie poki ja nie wstane. Jak siadam na podlodze to biegnie , napiera na mnie cialkiem i prawie przewraca bo chce sie przytulic :loveu: Jest slodka .

Posted

Izuniuuuuu u mnie sie te zdjecia nie otwierają:-( tj te wszystkie z komórki.
ściskaj Misiunie moooocno a Maniusia delikatnie co by mu łapek nie zgruchotać!!wybywamy na troche a już raczej nie będzie czasu na odwiedziny jutro. więc przytulamy ciepło!! do usłyszenia:loveu:

Posted

Od-Nowa bardzo cieszymy sie z odwiedzin :multi: Tesknilismy :cool3: I okazuje sie ,ze bedziemy tesknic znowu :roll: Dobrej zabawy :loveu: Wytul psio kocia paczke od nas :)

A zdj.z komorki -wogole ich nie widzisz :( ?

Posted

zaglądam tu codziennie!! ale poniewaz nie widze tego co inni... zabrakło słów :razz:
a na wyjeździe upolujemy mase zdjeć więc tęsknota minie w słodkościach!!

Posted

Od-Nowa napisał(a):
zaglądam tu codziennie!!

:multi::multi::multi:

Od-Nowa napisał(a):

a na wyjeździe upolujemy mase zdjeć więc tęsknota minie w słodkościach!!

Trzymam za slowo :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Przepraszam za brak newsow :cool3:
Koncze szkole wieczorowa , ostatnia klasa :oops: Bede wiec zagladac zadziej :-( Niedlugo moze zrobimy jakies zdjatka na spacerku.Ogolnie wszystko ok. Obok w mieszkaniu jest remont Marianek caly czas strozuje i straszy :evil_lol: Misiunka jak zwykle pluszak przytulaczek :loveu:, Marianek bardzo marznie :roll: Nie mowie juz na dworze bo to na pewno ale nawet w domu. Wtula sie pod swoj polarowy kocyk lub wchodzi do lozka pod koldre i nie chce wyjsc.Ma bardzo zimne lapki i uszka .Kupimy mu na dwor jakies ubranko. Ostatnio bylam na targach w Palacu Kultury , matko jakie byly sliczne ubranka :-o Gdyby Marianek byl suczka :loveu: Nie jestem za ubieraniem psiakow jesli jest to niepotrzebne ale jesli maly marznie to czemu mialby nie miec ladnego ubranka ;) :loveu:
Zdjecia beda niedlugo , moze w sobote lub niedziele :lol: Pozdrawiamy