Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Przytulaki Misioliny :loveu: Na zdjeciu wyglada troche jakby zobaczyla ducha ale ogolnie po takim przytulaniu merda ogonkiem i domaga sie o nastepne :cool3: I jako bonus papuzka :loveu: Quote
Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Mateuszu dziekujemy :oops: :multi: Quote
Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 To wlasciwie Pan Papuzek. Urodzil sie u nas w domku :lol: Jest jedynakiem.Niestety jego ojciec juz jest za TM , a to jak juz pewnie widzieles mamusia Quote
Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 To troche mi sie zebralo na wspominki :oops: Mam nadzieje ,ze Was nie zanudze i ,ze mod nie bedzie mial za zle offa :cool3: Co do papuzek to byly w naszej rodzinie dlugo przed moimi narodzinami :loveu: To moj brat jak byl maly ze swoja papuzka, bardzo bardzo kochal papugi i nadal ogromnie kocha. Tutaj zakochana para , niestety samczyk czyli ten niebieski jest za TM :-( Ta milosc zaowocowala tym piekniutkim malym papunkiem :loveu: Pamietam jak byl taki tyci , mieseczko takie slodkie male.A od poczatku byl taki silny , tupal , robil co chcial :p Tu juz wiekszy Quote
Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Tu jeszcze troszke starszy Tu rowniez jeszcze dziecko :loveu: Tutaj Papusik , papuzka ,ktora przyfrunela do mojego brata przez okno.Widocznie komus uciekla , to bylo bardzo dawno temu , nie bylo nawet internetu . Papusik byl tak madrym stworzeniem.Byl papuzka gadajaca.Mowil kiedy chcial jesc :loveu: Jak moja mama sie szykowala do sklepu to zazwyczaj mowil "papusik kupic pol kilo " :loveu::loveu::loveu:Juz dawno odszedl za TM . Mielismy rowniez swineczke moja kochana .Juz za TM. Bardzo ja kochalam :-( Byl rowniez zolw Polduś .Oddalismy go jednak do sprawdzonej rodziny , gdzie Poldek mial dom z ogrodem, wlasne wielkie terrarium .Ciezko sie rozstac ale dla zolwia potrzebne sa szczegolne warunki .Wiem ,ze ma o wiele lepsze zycie. Quote
Ulka18 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Izuniu, przesliczne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Misia przytulanka i Manius cudne uszyska :multi: :multi: Ale to zdjecie to rewela :evil_lol: czy zołw ma zęby :???: sorry moze za infantylne pytanie, ale nigdy nie widzialam :oops: Quote
Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Kiniulka nasza kochana ,ktora pokazywalam wczesniej ze swoim synkiem, ktory jest juz w nowym domku. No i nasza kochana Szamunia , za TM ,nasza wielka przyjaciolka, byla z nami ponad 13 ,14 lat :-( Tesknie za nia nadal :-( Byla tak oczywista czescia mojego , naszego zycia ,ze przez wiele lat nikt nie myslal ,ze moze byc inaczej :roll: Quote
Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Ulka18 napisał(a): czy zołw ma zęby :???: sorry moze za infantylne pytanie, ale nigdy nie widzialam :oops: Dziekujemy za odwiedzinki i mile slowa :multi: :loveu: Nie ma zebow , ma takie mocne szczeki.Jak ugryzie to boooli :oops: Quote
Matusz Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Izuniu świetne fotki ! ja właśnie zastanawiam się nad świnką, a raczej nad 2 Quote
Izunia86 Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Dziekujemy :multi: Swinki to przecudne stworzenia.Doswiadczyc zycia ze swianka jest bardzo milo.Kocham swinki , chcialabym miec jeszcze swinke ale jezeli juz to za kilka latek :razz: Sa niezwykle kontaktowe.Moja byla taka cudna , jak sie ja drapalo pod brodka to tuptala z nogi na noge i mruczala :loveu: Quote
zasadzkas Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 matusz5, gdybyś zdecydował się na świnki, to są takowe w potrzebie na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=70561 Quote
Izunia86 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Zdjecia Misiuli ,robione komorka. Szczeku szczeku nad Pimpaczkiem :cool3: Z kurza lapka w pysiu :oops: I Misia bawi sie w doga :evil_lol: Quote
saga_86 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 To spojrzenie za każdym razem mnie rozbraja:loveu: :lol: Quote
Izunia86 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 Saga witamy :multi: I nawet jak cos nabroi (czytaj gryzie swoje lozeczko ,lub robi dziure w pieknym reczniczku ) jak tu sie na nia gniewac :evil_lol: Ale burza u nas :-o Quote
Fiona.22 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Izunia86 napisał(a):Saga witamy :multi: I nawet jak cos nabroi (czytaj gryzie swoje lozeczko ,lub robi dziure w pieknym reczniczku ) jak tu sie na nia gniewac :evil_lol: Ale burza u nas :-o A u nas na wybrzeżu grzeje... ale po południu wymarzona pogoda na spacerki po plaży z całym stadkiem...:cool3: A minki Misiuni powalają na kolana... Quote
Izunia86 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 U nas bylo parno ale caly dzionek praktycznie pochmurno,przynajmniej tam gdzie ja sie podziewalam . Dziekujemy Fiono za odwiedzinki :multi: Quote
erka Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Jak to miło po powrocie zobaczyć poczciwe pyszczydło Misiuni:loveu: . Mimikę Misiunia ma bardzo wyrazistą, też kocham jej minki:lol: . Quote
Matusz Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Misia jakie słodkie oczyska ma :loveu::loveu::loveu::loveu: proszę wstawić zdjęcia mojego ulubieńca baska Maniusia :loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 Dziekujemy Mateusz :lol: Specjalnie dla Ciebie, Manio :p (zdjecia na razie mam same z komorki ,ale lepszy rydz niz nic :roll:) Ogolnie bylo juz bardzo ciemno dlatego foty maja taka jakosc . Quote
Izunia86 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 I Misiolinka wczesniejsza sesja przy Pimpaczkowej klatce Quote
Matusz Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 dziękuję ze specjalnie dla mnie Maniuś :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts