Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przytulaki Misioliny :loveu: Na zdjeciu wyglada troche jakby zobaczyla ducha ale ogolnie po takim przytulaniu merda ogonkiem i domaga sie o nastepne :cool3:

I jako bonus papuzka :loveu:

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To troche mi sie zebralo na wspominki :oops: Mam nadzieje ,ze Was nie zanudze i ,ze mod nie bedzie mial za zle offa :cool3:

Co do papuzek to byly w naszej rodzinie dlugo przed moimi narodzinami :loveu:
To moj brat jak byl maly ze swoja papuzka, bardzo bardzo kochal papugi i nadal ogromnie kocha.

Tutaj zakochana para , niestety samczyk czyli ten niebieski jest za TM :-(

Ta milosc zaowocowala tym piekniutkim malym papunkiem :loveu: Pamietam jak byl taki tyci , mieseczko takie slodkie male.A od poczatku byl taki silny , tupal , robil co chcial :p

Tu juz wiekszy

Posted

Tu jeszcze troszke starszy

Tu rowniez jeszcze dziecko :loveu:

Tutaj Papusik , papuzka ,ktora przyfrunela do mojego brata przez okno.Widocznie komus uciekla , to bylo bardzo dawno temu , nie bylo nawet internetu . Papusik byl tak madrym stworzeniem.Byl papuzka gadajaca.Mowil kiedy chcial jesc :loveu: Jak moja mama sie szykowala do sklepu to zazwyczaj mowil "papusik kupic pol kilo " :loveu::loveu::loveu:Juz dawno odszedl za TM .

Mielismy rowniez swineczke moja kochana .Juz za TM. Bardzo ja kochalam :-(

Byl rowniez zolw Polduś .Oddalismy go jednak do sprawdzonej rodziny , gdzie Poldek mial dom z ogrodem, wlasne wielkie terrarium .Ciezko sie rozstac ale dla zolwia potrzebne sa szczegolne warunki .Wiem ,ze ma o wiele lepsze zycie.

Posted

Izuniu,
przesliczne zdjecia :loveu: :loveu: :loveu: Misia przytulanka i Manius cudne uszyska :multi: :multi:

Ale to zdjecie to rewela :evil_lol: czy zołw ma zęby :???: sorry moze za infantylne pytanie, ale nigdy nie widzialam :oops:

Posted

Kiniulka nasza kochana ,ktora pokazywalam wczesniej ze swoim synkiem, ktory jest juz w nowym domku.

No i nasza kochana Szamunia , za TM ,nasza wielka przyjaciolka, byla z nami ponad 13 ,14 lat :-( Tesknie za nia nadal :-( Byla tak oczywista czescia mojego , naszego zycia ,ze przez wiele lat nikt nie myslal ,ze moze byc inaczej :roll:

Posted

Ulka18 napisał(a):

czy zołw ma zęby :???: sorry moze za infantylne pytanie, ale nigdy nie widzialam :oops:

Dziekujemy za odwiedzinki i mile slowa :multi: :loveu:
Nie ma zebow , ma takie mocne szczeki.Jak ugryzie to boooli :oops:

Posted

Dziekujemy :multi:
Swinki to przecudne stworzenia.Doswiadczyc zycia ze swianka jest bardzo milo.Kocham swinki , chcialabym miec jeszcze swinke ale jezeli juz to za kilka latek :razz: Sa niezwykle kontaktowe.Moja byla taka cudna , jak sie ja drapalo pod brodka to tuptala z nogi na noge i mruczala :loveu:

Posted

Saga witamy :multi: I nawet jak cos nabroi (czytaj gryzie swoje lozeczko ,lub robi dziure w pieknym reczniczku ) jak tu sie na nia gniewac :evil_lol:
Ale burza u nas :-o

Posted

Izunia86 napisał(a):
Saga witamy :multi: I nawet jak cos nabroi (czytaj gryzie swoje lozeczko ,lub robi dziure w pieknym reczniczku ) jak tu sie na nia gniewac :evil_lol:
Ale burza u nas :-o

A u nas na wybrzeżu grzeje... ale po południu wymarzona pogoda na spacerki po plaży z całym stadkiem...:cool3:
A minki Misiuni powalają na kolana...

Posted

Dziekujemy Mateusz :lol:
Specjalnie dla Ciebie, Manio :p
(zdjecia na razie mam same z komorki ,ale lepszy rydz niz nic :roll:)

Ogolnie bylo juz bardzo ciemno dlatego foty maja taka jakosc .