Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ok, nie ma problemu ;) przytul Misie mocno i Maniuszka:loveu: do usłyszenia rano;) p.s.a tenobrazek taki tyćkize tam nic nie widac:cool1: Quote
Izunia86 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Ty tez ucaluj ode mnie Lircie i Ineczke i przekaz mamine buzialki od mamy dla Corci :cool3: Tu wiekszy obrazek http://www.dodomku.pl/images/cache/7df438b8bd3e6fe84fd77da80f89e080.jpg Jeszcze smieszna anegdotke opowiem.Dzis TŻ do mnie .Usiadl sobie na kanapie za chwile Misia niesie jego buta do swojego legowiska :cool1: Nie wiadomo czego jej byl potrzebny :lol: Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 o widze widze :lol: nie znam tych ciasteczek. poszukam w sklepowni;) a może Misiunia też chciała Odorotlenkiem się podszprycować :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Od-Nowa napisał(a): a może Misiunia też chciała Odorotlenkiem się podszprycować :evil_lol: Bardzo mozliwe :diabloti::evil_lol: Quote
Matusz Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Witaj Iza ;) Jesteś wspaniała i masz wspaniałą rodzinę!:Rose::Rose: Widać, że Misia i Maniuś są u Ciebie bardzo szczęśliwe!! zdjęcia wszystkie piękne a i filmiki tez wszystkie obejrzałem:loveu::loveu: a wiesz, że Maniuś mi z pysia przypomina basenji:loveu: Quote
Izunia86 Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Mateusz bardzo Ci dziekuje za odwiedziny :multi: I mile slowa :oops: :lol: Wpadaj czesciej , zapraszamy :cool3: A wiesz ,ze masz racje , podobienstwo jest i to jakie :-o Wyszukalam sobie w internecie , kurcze podobny :razz: Tak dla porownania ,wzielam zdjecia z internetu i Mariana :razz: (ze str. int.www.jupiterimages.com) [SIZE=2] :p Quote
Matusz Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [quote name='Izunia86']Mateusz bardzo Ci dziekuje za odwiedziny :multi: I mile slowa :oops: :lol: Wpadaj czesciej , zapraszamy :cool3: A wiesz ,ze masz racje , podobienstwo jest i to jakie :-o Wyszukalam sobie w internecie , kurcze podobny :razz: no bardzo podobny jest ;) kto wie, może ma w genach jakiegoś baska:loveu: śliczny jest on i Misia też:loveu::loveu: a co z jego łapkami?? to jest jakaś choroba?? bo nie doczytałem dokładnie...:oops: Quote
Fiona.22 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Izuniu jakiego masz pięknego Maniusia-basenji :loveu: Rzeczywiście podobieństwo uderzające. Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 no bo ja mówiłem, że Maniuś to piękny basek:loveu::loveu: Quote
saga_86 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 A nikomu nie przypomina on mini amstafa:evil_lol: Bo mi tak:lol: Quote
Fiona.22 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Słuchajcie... moja siostra w Maniusiu dobermana dostrzegła :evil_lol: Może jeszcze jakieś propozycje... Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Fiona.22']Słuchajcie... moja siostra w Maniusiu dobermana dostrzegła :evil_lol: Może jeszcze jakieś propozycje... e tam :eviltong::eviltong: dla mnie Maniuś to piękny basenji:loveu::loveu::loveu: Quote
Fiona.22 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 No tak... basenji bez dyskusji ale wodze fantazji poniosły :evil_lol: Quote
Matusz Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 no, basenji i tak ma zostać:diabloti::p:loveu: coś Iza dzisiaj sie nie odzywa na dogo... dobrej nocki:bye: Quote
Izunia86 Posted August 6, 2007 Author Posted August 6, 2007 Przepraszam Was bardzo serdecznie ,ale tak jak pisalam mialam operacje , nie bylo mnie jakis czas na forum . Widze ,ze pod moja nieobecnosc na Misiowym i Maniusiowym watku duzo odwiedzin :multi: Mysle ,ze Marianek na prawde wyglada jak basenji :p Chociaz jest rowniez bardzo podobny do mini amstafa , a jak juz idzie jakis duzy psiak , specjalnie podkreslam duzy bo na takie najbardziej lubi sie rzucac , to jego osobowosc staje sie maxi amstafem 8-) A patrzac na ostatnia propozycje ,to szczerze mowiac jakby go odpowiednio ustawic ,zaburzyc proporcjonalnosc to rowniez wyglada jak doberman , szczegolnie jsak jest czujny :lol: Ogolnie czasem jak kladzie uszka po sobie jak sie do niego slodziakuje wyglada tez jak delfinek lub konik morski :cool3: Teraz mam biede bo nie moge Marianka podnosic :oops: Misiunka dzis taka jakas powolna , jak muszka w miodku :evil_lol: Patrze gramoli cos w pysiu , nie widze co bo pysio zamkniety ale dziwnie napompowany :roll: Podchodze a ona spokojnie gryz, dziamg , klamsk , dziamga swoj wcale nie maly przysmak ...z zamknietym pycholem :cool3: Jak wzielam jej tego pysia w dlonie , (przysmak ciagle tam byl :razz:) to zaczela usypiac :lol: A za odwiedzinki bardzo dziekuje i zapraszam w dzien i w nocy :multi: Quote
Izunia86 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='matusz5'] a co z jego łapkami?? to jest jakaś choroba?? bo nie doczytałem dokładnie...:oops: Marian mial jakis wypadek ,najpierw bylo podejrzenie na wypadek samochodowy ( jak to wyglada , juz widze Mariana w okularach za kierownica :cool:), jednak na konsultacji dr.Janicki powiedzial ,ze uraz wyglada tak jakby Marian skoczyl lub spadl z duzej wysokosci . Marianek na poczatku jak trafil pod skrzydla Cioteczek wogole sie nie ruszal ,potem bylo coraz lepiej. Niestety ma stany pozlamaniowe.Czyli jego lapki nigdy nie beda w pelni sprawne ale na codzien wogole sie tego nie zauwaza.Tylko ruchliwosc stawow jest ograniczona. Ostatnio bylismy na kontroli to zalecenia sa takie , by juz tylko wracac do zdrowia. Nie potrzebuje juz zadnych lekarstw , wiadomo dobra dieta musi byc. Czasami sobie mysle ,ze jak sa np.zmiany pogody to on moze to odczuwac i moze go bolec. Dr powiedzial ,ze szczegolnie jak bedzie juz straszy trzeba bedzie mu robic kuracje na stawy co jakis czas. Ogolnie zachowuje sie juz jak w pelni zdrowy piesek :multi: Quote
erka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Izuniu_86, to życzymy dużo zdrówka:loveu: . A Misiunia pewnie zmęczona upałem:p , mam nadzieję,że jak wrócę za tydzień z urlopu, to bedą jakieś nowe fotki mojej ulubienicy:razz: . Quote
Izunia86 Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Erko dziekujemy za odwiedzinki :loveu: Zrobie nowe foteczki , beda na pewno :lol: Pozdrawiam. Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Izuniu!! zapomniałam napisać :oops: bluzeczka doszła i jest świetna :loveu: tylko to coś na co ja będę wciagać nie pasuje :evil_lol: będzie dieta :eviltong: Quote
Izunia86 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Ciesze sie ,ze napisalas . Balam sie ,ze sie Ciotka obrazila ;) :cool3: Quote
Od-Nowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 obraziła?? a o co? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: szaleju się cioteczka najadła!! chyba się nudzi bo dawno fot nie było!! :mad: a po zabiegu jak się masz? nie będe nalegać, ale walcze z ciekawością jaki ....:evil_lol: wracaj szybko do zdrowia! Jak mija Wam lato w mieście?? Quote
Izunia86 Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Obrazila o to ,ze mialam 5 sierpnia zajac sie bazarkiem i nie bylo mnie az do 7 sierpnia :eviltong: Fotki na pewno beda , byc moze w weekend :lol: Mam sie dobrze,tak jak mowilam , byl to zabieg na wlasne zyczenie :cool3: nie bede sie w watku rozpisywac :oops: ale na pewno jeszcze kiedys sie dowiesz :fadein: Z tych ciekawszych informacji , Misiunka jak mi dzis spala na kolankach :loveu:Jedno okreslenie ...przylepa.Taka gniotka moja kochana Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witamy po wakacjach nad morzem Izuniu i Misia i Maniusiu też :loveu::loveu::loveu: Quote
Izunia86 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Witamy Mateuszu :multi: Glaski dla Tobiaszka i pozdrowienia dla Ciebie :cool3: Quote
Matusz Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Izunia86']Witamy Mateuszu :multi: Glaski dla Tobiaszka i pozdrowienia dla Ciebie :cool3: dzięki ;) co tam u Was słychać ??:loveu: Quote
Recommended Posts