Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Iza ;)

Jesteś wspaniała i masz wspaniałą rodzinę!:Rose::Rose:

Widać, że Misia i Maniuś są u Ciebie bardzo szczęśliwe!!

zdjęcia wszystkie piękne a i filmiki tez wszystkie obejrzałem:loveu::loveu:

a wiesz, że Maniuś mi z pysia przypomina basenji:loveu:

Posted

Mateusz bardzo Ci dziekuje za odwiedziny :multi: I mile slowa :oops: :lol:
Wpadaj czesciej , zapraszamy :cool3:
A wiesz ,ze masz racje , podobienstwo jest i to jakie :-o Wyszukalam sobie w internecie , kurcze podobny :razz:

Tak dla porownania ,wzielam zdjecia z internetu i Mariana :razz:

(ze str. int.www.jupiterimages.com)

[SIZE=2]

:p

Posted

[quote name='Izunia86']Mateusz bardzo Ci dziekuje za odwiedziny :multi: I mile slowa :oops: :lol:
Wpadaj czesciej , zapraszamy :cool3:
A wiesz ,ze masz racje , podobienstwo jest i to jakie :-o Wyszukalam sobie w internecie , kurcze podobny :razz:

no bardzo podobny jest ;) kto wie, może ma w genach jakiegoś baska:loveu:
śliczny jest on i Misia też:loveu::loveu:

a co z jego łapkami?? to jest jakaś choroba??
bo nie doczytałem dokładnie...:oops:

Posted

[quote name='Fiona.22']Słuchajcie... moja siostra w Maniusiu dobermana dostrzegła :evil_lol:
Może jeszcze jakieś propozycje...

e tam :eviltong::eviltong:

dla mnie Maniuś to piękny basenji:loveu::loveu::loveu:

Posted

Przepraszam Was bardzo serdecznie ,ale tak jak pisalam mialam operacje , nie bylo mnie jakis czas na forum .

Widze ,ze pod moja nieobecnosc na Misiowym i Maniusiowym watku duzo odwiedzin :multi:

Mysle ,ze Marianek na prawde wyglada
jak basenji :p Chociaz jest rowniez bardzo podobny do mini amstafa , a jak juz idzie jakis duzy psiak , specjalnie podkreslam duzy bo na takie najbardziej lubi sie rzucac , to jego osobowosc staje sie maxi amstafem 8-) A patrzac na ostatnia propozycje ,to szczerze mowiac jakby go odpowiednio ustawic ,zaburzyc proporcjonalnosc to rowniez wyglada jak doberman , szczegolnie jsak jest czujny :lol:
Ogolnie czasem jak kladzie uszka po sobie jak sie do niego slodziakuje wyglada tez jak delfinek lub konik morski :cool3:

Teraz mam biede bo nie moge Marianka podnosic :oops:
Misiunka dzis taka jakas powolna , jak muszka w miodku :evil_lol: Patrze gramoli cos w pysiu , nie widze co bo pysio zamkniety ale dziwnie napompowany :roll: Podchodze a ona spokojnie gryz, dziamg , klamsk , dziamga swoj wcale nie maly przysmak ...z zamknietym pycholem :cool3: Jak wzielam jej tego pysia w dlonie , (przysmak ciagle tam byl :razz:) to zaczela usypiac :lol:

A za odwiedzinki bardzo dziekuje i zapraszam w dzien i w nocy :multi:

Posted

[quote name='matusz5']

a co z jego łapkami?? to jest jakaś choroba??
bo nie doczytałem dokładnie...:oops:

Marian mial jakis wypadek ,najpierw bylo podejrzenie na wypadek samochodowy ( jak to wyglada , juz widze Mariana w okularach za kierownica :cool:), jednak na konsultacji dr.Janicki powiedzial ,ze uraz wyglada tak jakby Marian skoczyl lub spadl z duzej wysokosci .
Marianek na poczatku jak trafil pod skrzydla Cioteczek wogole sie nie ruszal ,potem bylo coraz lepiej. Niestety ma stany pozlamaniowe.Czyli jego lapki nigdy nie beda w pelni sprawne ale na codzien wogole sie tego nie zauwaza.Tylko ruchliwosc stawow jest ograniczona. Ostatnio bylismy na kontroli to zalecenia sa takie , by juz tylko wracac do zdrowia. Nie potrzebuje juz zadnych lekarstw , wiadomo dobra dieta musi byc.
Czasami sobie mysle ,ze jak sa np.zmiany pogody to on moze to odczuwac i moze go bolec. Dr powiedzial ,ze szczegolnie jak bedzie juz straszy trzeba bedzie mu robic kuracje na stawy co jakis czas. Ogolnie zachowuje sie juz jak w pelni zdrowy piesek :multi:

Posted

Izuniu_86, to życzymy dużo zdrówka:loveu: .
A Misiunia pewnie zmęczona upałem:p , mam nadzieję,że jak wrócę za tydzień z urlopu, to bedą jakieś nowe fotki mojej ulubienicy:razz: .

Posted

Izuniu!! zapomniałam napisać :oops: bluzeczka doszła i jest świetna :loveu: tylko to coś na co ja będę wciagać nie pasuje :evil_lol: będzie dieta :eviltong:

Posted

obraziła?? a o co? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: szaleju się cioteczka najadła!!
chyba się nudzi bo dawno fot nie było!! :mad:
a po zabiegu jak się masz? nie będe nalegać, ale walcze z ciekawością jaki ....:evil_lol: wracaj szybko do zdrowia!
Jak mija Wam lato w mieście??

Posted

Obrazila o to ,ze mialam 5 sierpnia zajac sie bazarkiem i nie bylo mnie az do 7 sierpnia :eviltong:
Fotki na pewno beda , byc moze w weekend :lol:
Mam sie dobrze,tak jak mowilam , byl to zabieg na wlasne zyczenie :cool3: nie bede sie w watku rozpisywac :oops: ale na pewno jeszcze kiedys sie dowiesz :fadein:

Z tych ciekawszych informacji , Misiunka jak mi dzis spala na kolankach :loveu:Jedno okreslenie ...przylepa.Taka gniotka moja kochana