Izunia86 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Normalnie tragedia ;) Wracalam od TŻ i spotkalam tate nad Wisla, byl z psinkami na spacerze. Widze ida ,to ide do nich. Misia najpierw mnie nie widziala a jak zobaczyla to tak sie ucieszyla ,ze mnie doslownie napadla :cool3: A z tej napasci wyszlo takie o to cos : I tak "pieknie " bede teraz wygladac zanim zniknie na dobre :roll: Ale szczerze mowiac pomimo "skutkow ubocznych" bardzo mile przywitanie :lol: Quote
Od-Nowa Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 :crazyeye: :crazyeye: wow nieźle!! moze czas przyciąć pazurki :cool3: Quote
Izunia86 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 Nie ma dlugich , tylko mocne i wielka sile w lapkach :razz: Jakby miala to mogloby byc nie wesolo :evil_lol: Quote
Fiona.22 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Izunia ależ ta Misiunia Cię kocha. Moje ciekątko kiedyś mi zrobiło dokładnie to samo... Ach ta psia radość :shake: Quote
Izunia86 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Ciesze sie ,ze ma mnie kto tak witac :lol: Nawet sie nie zdenerwowalam , nie moglabym :cool3: Spytalam tylko taty czy bardzo zle wyglada , taka powiedzial ,ze zle i poszlismy dalej spacerowac :evil_lol: Na te psiaki nie moglabym gniewac sie nawet przez chwilke :oops: Tym bardziej,ze to moja wina bo mnie przez jakis czas nie bylo i zmuszona byla mnie przytwitac ;) :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Izuniu, bardzo dziękuję za przesłanie przedmiotów :loveu: Basecik wymiata :evil_lol: do kiedy mogą trwać twoje bazarki? na razie wpisałam że tydzień ale czy dobrze. bo nie wiem kiedy dokładnie ten zabieg. mocno ściskam i przytulam stado a gdyby ktoś chciał basecika i pijane kubeczki to zapraszam tu na bazarak ;-) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76232 Quote
Izunia86 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Witam :lol: Zabieg mam 3 sierpnia , w domu bede 4 , wiec jezeli skonczy sie 4 to nie ma sprawy . Gorzej jakbym wysylkami lub odb. osobistym miala sie zajac 3 lub 4 sierpnia :evil_lol: Ale od 5 jestem juz na nogach wiec nie ma problemu :cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a to nie ma problemu ;) bardzo się ciesze,że coś da sie zrobic dla niej :lol: a jak u Ciebie dziś? co robicie?? jakieś spacery dalsze i bliższe w planie?? Quote
Izunia86 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Dzis lenistwo.Wczoraj umarla kobieta pietro pod nami ,oczywiscie nie wiedzielismy o tym. Jej maz powiedzial dzis mojemu tacie, dodal ,ze bedzie musial zadzwonic po pogotowie i do zakladu pogrzebowego. Jakis czas temu przyjechalo pogotowie ,odjechalo ,przyjechal samochod pogrzebowy i ja zabral. Kobieta lezala w domu od wczoraj :crazyeye: Jakby nie mogl zawiadomic tych instytucji wczesniej :cool1: Dobrze ,ze nie bylo 40 stopniowych upalow. Ci ludzie maja taka sunie kundelka .Fajna psinka. Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 a ten mąż gdzies wyjechał? bo chyba nie mógł niezauważyć :-o :roll: a co z pieskiem? może on był w takim szoku że nie wiedział co robić... bywa i tak. no ale nie można tak smutno dnia kończyć. co dziś potworne stwory nawyrabiały? Quote
Izunia86 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Ten maz zauwazyl , na pewno ale sama nie wiem czemu nie zadzwonil wczesniej :crazyeye: Piesek ma sie chyba dobrze.Ten facet sie nim najbardziej opiekowal . A psiaki nic nowego nie narozrabialy , oprocz oczywiscie Mariankowego szczekania ok godziny pod drzwiami , Misiulkowatej przytulastosci. Jak Erka pisala o Misi a ja jej jeszcze nie znalam to nie spodziewalam sie ,ze ona jest az tak przytulasta i kochana. Siedze sobie powiedzmy na kanapie a ona podchodzi , dotyka mi reki tym mokrym nochalkiem , jak zwroce na nia uwage to tak sie przytula cialkiem jakby upadala :evil_lol: Tak sie powala , to jest takie slodkie i ja ja wtedy glaszcze tarmosze a ona sie obsuwa ,obsuwa i upada na ziemie a potem wystawia brzucha :loveu: Czasami na nia mowie ciastolinka lub plastelinka , mozna ja ulepic. Miziam ja ,przekrzywiam i caluje jej lebek a ona go nie prostuje , to biore na druga strone i tez nie prostuje , slodka :multi::loveu: A Marianek strozuje :p Jak sie uprze to szczeka i szczeka , potem mruczy tak gardlowo , bo mu cos na klatce spokoju nie daje :evil_lol: Potrafi to robic tak dlugo i tak glosno :diabloti: W miejscowej aptece na pewno musza sprowadzac od jakiegos czasu wieksza ilosc tabletek przeciwbolowych ;) Quote
Od-Nowa Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 hyhy i wacików i stoperów do uszu no i meliske oczywiście,żeby się sąsiedzie nie denerwowali ;) a jakieś plany urlopwe Misiulkowie mają? pozwiedzają psiaki kraj? opis Misi przytulaśności świetny :loveu: juz to sobie wyobrażam. spadać spadać miekko w dół ach te łebki cudne ;) fajnie by było jakby się kiedyś Misia z Lirką spotkały :lol: może wpadniemy kiedyś przy okazji jakiejś psiej wystawy ;) Quote
Izunia86 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Byloby cudnie :multi: A gdzie dokladnie Lirkowa rodzinka mieszka bo ja nie wiem nawet :oops: ( nie :-xmnie) Planow narazie nie mamy ,chyba zwiedzac Warszawe ale kto wie , " nigdy nie mow nigdy " :p Dobrze to ujelas , Misia tak mieciutko opada swoim cialkiem :evil_lol: Ale leje ...:stormy-sad: Quote
Od-Nowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 a jak z klejnotami Maniusia bo coś mi umknęło? czy sprawa już była "finalizowana" czy będzie czy nie :cool3: ? Myślę,że prędzej czy poźniej stolYce odwiedzimy przy okazji jakiejś wystawy albo zawodów. No i wstyd się przyznać byłam tam tylko raz a mieszkałam u znajomych w Konstancinie :oops: co zapamiętałam to szeroką ulice (:lol: ) dwu piętrowego McDonald's (nie jadam tam) i oczywiście pięknie podświetlone budynki. byłam też na wystawie malarstwa Sipowicza (i Kory? a moze sam malował) bardzo to było dawno :oops: chyba 10 lat temu ??!!:eek2: a my za siódmą górą i siódmą rzeką :lol: Wrocław ;) fajnie,ze pada ochłody troche!! Quote
Izunia86 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Wroclaw , nigdy nie bylam ale podobno i z tego co widzialam na odleglosc piekne miasto :loveu: A jakbyscie odwiedzali Wawe to koniecznie trzeba sie spotkac :multi: Co do Mariankowych klejnotow to jeszcze jest 100% mezczyzna :cool: Przy adopcji Cioteczki pytaly czy Misia jest sterylizowana, z racji tego ,ze jest Mariankowi sie nie spieszy :p Wypuszczany samopas tez nie jest wiec zagrozenia dla innych nie ma. Jezeli mielibysmy zrobic kastracje to jak juz w 100 % wydobrzeje i bedzie silny .Zastanowimy sie nad tym , moze bylby niej porywczy :cool3: Ta ikonka jest swietna :grin: Od-Nowa napisał(a): chyba 10 lat temu ??!!:eek2: Quote
Od-Nowa Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Tyle się bidul nacierpiał,że musiał mieć możliwość znieść to "Jak prawdziwy meżczyzna" :cool3: dość gadania foty foty potrzebne :lol: Quote
Izunia86 Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Od-Nowa napisał(a):Tyle się bidul nacierpiał,że musiał mieć możliwość znieść to "Jak prawdziwy meżczyzna" :cool3: :evil_lol: Od-Nowa napisał(a): dość gadania foty foty potrzebne :lol: Postaram sie niedlugo cos wstawic :razz: Ale dzisiaj mialam ubaw jak stado reaguje na mowiace maskotki :evil_lol: Jedna spiewa swiateczna piosenke , ta Marianek najbardziej " polubi " Najpierw bylo sluchanie z przekrzywiona glowka , cos w stylu ( co ten maly czlowieczek mowi ? ) Potem zaczelo sie polowanie na ten "glos" .Dla nich to bylo dziwne bo przeciez my jestesmy cicho a cos co nigdy nie zylo zaczelo gadac :cool3: Misia probowala wyrwac mi zebiskami tego dziwnego "cosia" . Ogon chodzil jej od lewego do prawego boczku . Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 może znalazłby się jakiś filmik z tych igraszek?? noi chyba się ciotki poobrażały,że tu nie przychodzą :mad::mad: ja też się nad tymzastanawiam, bo nie ma zdjęć:cool3: a jak Misia z jedzeniem?? wybrzydza?? czy wprówa wszystko jak odkurzacz?? i co je??suche czy gotowane?? Quote
Fiona.22 Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Dziewczyny wiecie jak filmiki wstawić?? Chciałam umieścić na wątku Lunki i nie wiem jak to zrobić :oops: Quote
Izunia86 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Moze taka pustka przez wakacje ;) Nie obrazaj sie ,prosimy :lol: Teraz brat wrocil z wypoczynku to pewnie jakis filmik sie znajdzie :cool3: (bracie prosimy bardzo :razz: ) Misiunka i Manius jedza roznie. Ogolnie tata im gotuje miesko z kurczaka z ryzem i marchewka , lub dostaja samo miesko , maja w miseczkach tez sucha karme ,ktora tez jedza ze smakiem .Dostaja tez psie przysmaki , kostki i ciasteczka ,uwielbiaja ,szczegolnie Misia przysmaczek Bonio :evil_lol: Do puszek nie mialy zamiaru sie przekonac ,miesko jest zdrowsze i z tego co widac smaczniejsze. Podsumowujac , miesko ( zazwyczaj z ryzem i marchewka ) , suche , przysmaczki roznego rodzaju. Niestety nie wiem jak wstawic filmik , musialabym brata spytac . Moze Od-Nowa wie , bedzie szybciej ? Quote
Od-Nowa Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 najlepiej wejdź na www.youtube.com zarejestruj się. dodaje się filmy tak samo jak zdjęcia ( tylko 10 razy dłużej :mad:) i potem przeklejasz link tutaj. Izuniu, mam już swiezniczki, to co robimy nowy bazarek?? Quote
Izunia86 Posted July 30, 2007 Author Posted July 30, 2007 Ten http://www.hafani.cz/fotocache/small/8235.jpg Mozemy robic bazarek :cool3: Zdjecia zrobie jutro , dzis juz jestem padnieta i na dodatek swiatlo kiepskie . Moze jutro ? Quote
Recommended Posts