Izunia86 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 To nie tak bardzo daleko , jakos sie dojedzie :lol: Napisz mi kiedy miala bys czas i postaralabym sie dostosowac :razz: Quote
Fusica Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A Może Inne Ciotki Z Wawy Też Mają Ochotę Na Spacerek??? Quote
Izunia86 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Ok , tylko moze spotkalybysmy sie gdzies na przystanku . Ja taka troche niemota jestem jesli chodzi o odnalezienie pewnych miejsc :oops: Gubie sie w przejsciach w Centrum ;) No wlasnie ktos sie dolacza :cool3: ? Quote
Fusica Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Izunia86 napisał(a):Ok , tylko moze spotkalybysmy sie gdzies na przystanku . Ja taka troche niemota jestem jesli chodzi o odnalezienie pewnych miejsc :oops: Gubie sie w przejsciach w Centrum ;) No wlasnie ktos sie dolacza :cool3: ? To może pod kościołem... o 18.00 ? Nie będziesz w stanie go niezauważyć... W razie czego tel. do mnie 696-438-060 I zapraszamy inne ciotki...:cool3: Quote
Izunia86 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Ok to pod kosciolem o 18 , moj nr wrazie czego to 692443111. Quote
Od-Nowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a tu miały byc zdjecia a nie ma :mad: wspaniały spacerek Wam się szykuje. A Izuniu pajączki-Marianki unoszą się na powierzchni :lol: czekam na zdjecia :roll: p.s. "siekierki-sanktuarium" to na prawde tak się nazywa czy to żart?? bo świetny :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Witamy :razz: Pare zdjatek z dzisiejszej wizyty kolezanki Muszki ,ktora szla do nowego domku :multi: Muszka caly czas chciala sie bawic , Marianek chwilami nie mial sily :cool3: Niestety z Misiunka sie nie dogadaly wiec Misia na zdjeciach z Muszka nie ma. Teraz Misiunka , jeszcze przed wizyta Muszki. Psiaki dostaly kostki przysmaczki , Muszka jak przyszla tez dostala :loveu: Manius nie chcial jesc swojej kostki , chwilke pozniej porwal kostke Misi i ta zaczal jesc , cudza lepsza :diabloti: Od-Nowa siekierki-sanktuarium to na prawde :) Quote
Od-Nowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 :evil_lol: (2 zdjecie) od razu do łóżka??!!:crazyeye: :cool3: i to z jakim zapałem :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 a to jak wytłumaczysz??:evil_lol: (nie umiem zmienić na link:oops: ) Quote
Izunia86 Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Od-Nowa napisał(a): A Izuniu pajączki-Marianki unoszą się na powierzchni :lol: :grin: juz to widze :cool: Od-Nowa napisał(a): a to jak wytłumaczysz??:evil_lol: Jestes niemozliwa :roflt::jumpie: Quote
Fusica Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 No i zrobiła nam się kiepska pogoda... Musiałyśmy odwołać nasz spacerek :shake: Ale nadrobimy, jak tylko zaświeci słonko. Quote
Izunia86 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Fusica napisał(a):No i zrobiła nam się kiepska pogoda... Musiałyśmy odwołać nasz spacerek :shake: Ale nadrobimy, jak tylko zaświeci słonko. U mnie sie rozpadalo na dobre :roll: Nie leje ale powolutku pada...pada...pada... ronja napisał(a):Marianek to niezły lovelas:cool3: :fadein: Muszka mu sie wyjatkowo spodobala , od razu zapalal do niej uczuciem :iloveyou: Quote
Fiona.22 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Izunia jakie piękne zdjęcia Muszki i Marianka. Szkoda, że Misiunia się nie załapała :cool3: Fajnie, że nam pomogłaś. Gdyby nie Ty musiałabym wracać do domu nocnym pociągiem i to całkiem sama. Ogromne buziaki dla Ciebie:buzi: Bardzo się cieszę, że się poznałyśmy i znając życie pewnie się jeszcze kiedyś spotkamy :cool3: Quote
Izunia86 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Fiona.22 napisał(a): Bardzo się cieszę, że się poznałyśmy Ja rowniez :lol: Fiona.22 napisał(a): i znając życie pewnie się jeszcze kiedyś spotkamy :cool3: Mam taka nadzieje :multi: Edit : To jeszcze Musia agresorek Muszka wariatuncia :loveu: Quote
Od-Nowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Izniu mam głupie pytanie...:oops: bo Inka jest moim pierwszym kotem. ma strasznie śmierdzacy oddech...dzisiaj. wczoraj na pewno nie miała. przejomwać się czy nie? Quote
Izunia86 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 A nie jadla czegos o charakterystycznym zapachu :cool3: ? Jesli jej zachowanie nie jest podejrzane to nie sadze by byla chora. Ewentualnie zobacz czy nie ma nienaturalnie ciemnych sluzowek .Naszym kotkom tez smierdzi z pysia ale tak normalnie :oops: Jakby rybka :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 :lol: :lol: jakby rybka o rety... a jeszcze ona jak na złość na kolana lezie bo zimno dziś i ziewa mi w nos :diabloti: :roll: ona je to samo każdego dnia więc to dziwne.dziekuję bardzo koci fachowcu :calus: bede spokojniejsza;) a co u Misi?? nie obraziła się na Maniusia za przelotny romas?? co u niej? Quote
ronja Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Marianek to zboczuch jeden, aż siurek mu wyszedł:evil_lol: niezłe ekscesy tam się odbywaja, nie dziwne, ze Misia była zazdrosna o kolezankę Quote
Izunia86 Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Ale Ty spostrzegawcza :evil_lol: Ja na poczatku nie zauwazylam :cool3: Quote
Od-Nowa Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 dalej nie widze... :placz: edit: widze widze!!!!! :-) hyhy Quote
Od-Nowa Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 hop hop!! na innym wątku wyczytałam,że szykujesz się na jakiś zabieg... coś poważnego? co nic nie mówisz ciotkom:mad: mam nadzieje,że to tylko drobny zabieg. przytulam mocno. trzymaj się nam cioteczko dzielnie Quote
Izunia86 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 No nie wiem czy drobny ,ale moze bardziej na wlasne zyczenie :cool3: Na pewno bedzie dobrze ;) W koncu psie ciala lecza :multi: Dziekuje za mile slowa :calus: Wczoraj bylismy nad Wisla .Znalezlismy taki bardziej czysty kawalek.Ale Miska miala radoche ( aparatu nie mialam , nie moj wiec nie mam go codziennie ) Misia biegla ze mna (podwinelam nogawy i tez sie " bawilam " :evil_lol: ) na brzeg jak dotykalysmy stopami wody to ona dostawala szaleju :multi: Biegla i biegla :evil_lol: Marianek troszke sie bal ale tez troszke wchodzil :lol: Quote
Izunia86 Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 [LEFT]Nie wiem co ale cos mi nie wyszlo i sie zdublowalo :roll: [/LEFT] Quote
Recommended Posts