Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ok , tylko moze spotkalybysmy sie gdzies na przystanku . Ja taka troche niemota jestem jesli chodzi o odnalezienie pewnych miejsc :oops: Gubie sie w przejsciach w Centrum ;) No wlasnie ktos sie dolacza :cool3: ?

Posted

Izunia86 napisał(a):
Ok , tylko moze spotkalybysmy sie gdzies na przystanku . Ja taka troche niemota jestem jesli chodzi o odnalezienie pewnych miejsc :oops: Gubie sie w przejsciach w Centrum ;) No wlasnie ktos sie dolacza :cool3: ?

To może pod kościołem... o 18.00 ? Nie będziesz w stanie go niezauważyć...
W razie czego tel. do mnie 696-438-060

I zapraszamy inne ciotki...:cool3:

Posted

a tu miały byc zdjecia a nie ma :mad:
wspaniały spacerek Wam się szykuje. A Izuniu pajączki-Marianki unoszą się na powierzchni :lol: czekam na zdjecia :roll:

p.s. "siekierki-sanktuarium" to na prawde tak się nazywa czy to żart?? bo świetny :evil_lol:

Posted

Witamy :razz: Pare zdjatek z dzisiejszej wizyty kolezanki Muszki ,ktora szla do nowego domku :multi: Muszka caly czas chciala sie bawic , Marianek chwilami nie mial sily :cool3: Niestety z Misiunka sie nie dogadaly wiec Misia na zdjeciach z Muszka nie ma.

Teraz Misiunka , jeszcze przed wizyta Muszki. Psiaki dostaly kostki przysmaczki , Muszka jak przyszla tez dostala :loveu:

Manius nie chcial jesc swojej kostki , chwilke pozniej porwal kostke Misi i ta zaczal jesc , cudza lepsza :diabloti:

Od-Nowa siekierki-sanktuarium to na prawde :)

Posted

Od-Nowa napisał(a):
A Izuniu pajączki-Marianki unoszą się na powierzchni :lol:

:grin: juz to widze :cool:

Od-Nowa napisał(a):

a to jak wytłumaczysz??:evil_lol:

Jestes niemozliwa :roflt::jumpie:

Posted

Fusica napisał(a):
No i zrobiła nam się kiepska pogoda... Musiałyśmy odwołać nasz spacerek :shake: Ale nadrobimy, jak tylko zaświeci słonko.

U mnie sie rozpadalo na dobre :roll: Nie leje ale powolutku pada...pada...pada...

ronja napisał(a):
Marianek to niezły lovelas:cool3:

:fadein: Muszka mu sie wyjatkowo spodobala , od razu zapalal do niej uczuciem :iloveyou:

Posted

Izunia jakie piękne zdjęcia Muszki i Marianka. Szkoda, że Misiunia się nie załapała :cool3:
Fajnie, że nam pomogłaś. Gdyby nie Ty musiałabym wracać do domu nocnym pociągiem i to całkiem sama. Ogromne buziaki dla Ciebie:buzi: Bardzo się cieszę, że się poznałyśmy i znając życie pewnie się jeszcze kiedyś spotkamy :cool3:

Posted

Fiona.22 napisał(a):
Bardzo się cieszę, że się poznałyśmy

Ja rowniez :lol:
Fiona.22 napisał(a):
i znając życie pewnie się jeszcze kiedyś spotkamy :cool3:

Mam taka nadzieje :multi:

Edit : To jeszcze Musia agresorek

Muszka wariatuncia :loveu:

Posted

Izniu mam głupie pytanie...:oops: bo Inka jest moim pierwszym kotem. ma strasznie śmierdzacy oddech...dzisiaj. wczoraj na pewno nie miała. przejomwać się czy nie?

Posted

A nie jadla czegos o charakterystycznym zapachu :cool3: ? Jesli jej zachowanie nie jest podejrzane to nie sadze by byla chora. Ewentualnie zobacz czy nie ma nienaturalnie ciemnych sluzowek .Naszym kotkom tez smierdzi z pysia ale tak normalnie :oops: Jakby rybka :evil_lol:

Posted

:lol: :lol: jakby rybka o rety... a jeszcze ona jak na złość na kolana lezie bo zimno dziś i ziewa mi w nos :diabloti: :roll: ona je to samo każdego dnia więc to dziwne.dziekuję bardzo koci fachowcu :calus: bede spokojniejsza;)

a co u Misi?? nie obraziła się na Maniusia za przelotny romas?? co u niej?

Posted

Marianek to zboczuch jeden, aż siurek mu wyszedł:evil_lol:
niezłe ekscesy tam się odbywaja, nie dziwne, ze Misia była zazdrosna o kolezankę

Posted

hop hop!! na innym wątku wyczytałam,że szykujesz się na jakiś zabieg... coś poważnego? co nic nie mówisz ciotkom:mad: mam nadzieje,że to tylko drobny zabieg. przytulam mocno. trzymaj się nam cioteczko dzielnie

Posted

No nie wiem czy drobny ,ale moze bardziej na wlasne zyczenie :cool3:
Na pewno bedzie dobrze ;) W koncu psie ciala lecza :multi: Dziekuje za mile slowa :calus:

Wczoraj bylismy nad Wisla .Znalezlismy taki bardziej czysty kawalek.Ale Miska miala radoche ( aparatu nie mialam , nie moj wiec nie mam go codziennie ) Misia biegla ze mna (podwinelam nogawy i tez sie " bawilam " :evil_lol: ) na brzeg jak dotykalysmy stopami wody to ona dostawala szaleju :multi: Biegla i biegla :evil_lol:

Marianek troszke sie bal ale tez troszke wchodzil :lol: