Fusica Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 U mnie działa. Piękne sierściuchy i strasznie grzeczne. Misiunia zachowuje się jak podlotek a Maniuś chodzi dumny jak paw. Baaaardzo fajna z nich para. Quote
saga_86 Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Ja też już widzę:lol: Misia cały czas wymachiwała ogonem, radość aż od niej biła:loveu: A Maniuś chyba lubi to noszenie na rękach;) Quote
Fusica Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 saga_86 napisał(a): A Maniuś chyba lubi to noszenie na rękach;) Księciunio jeden rozpuszczony :loveu: Quote
Izunia86 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Lubi ,lubi ale juz mu sie znudzilo troche :evil_lol: Sam chce i sie wyrywa czasem :diabloti: Quote
erka Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Już obejrzałam dwa razy mojego kochanego Misiulka:loveu: :lol: Jak odmłodniała przy Maniusiu, jaka radosna :lol: . Prosimy jeszcze kiedyś o filmiki!:loveu: Quote
Izunia86 Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 Nastepny juz sie robi :cool3: Ale ostrzegam beda tam sceny walki owiane groza :evil_lol: Juz nie wiemy jak wytrzymac z tymi "wojownikami" ;) Caly czas Marianek zaczepia Misunke do zabawy lub odwortnie. Odglosy sa przy tym jak przy ogromnej walce ale ciagle machaja ogonami :p Manius jak pijawka jak sie do Misi doczepi to nie da sie go odsunac. A jak juz sam zdecyduje sie przerwac walke to Misia odrazu hapsia go lub podgryza. Najchetniej bawilyby sie caly czas z malymi odstepami na pozywienie i nabranie sil :cool1: Dzis Manius tak pieknie Misiaczka calowac ,ze nie da sie opisac.Lezal sobie obok niej i chlip jezorkiem w Misiowy pysiak, cmoczkal ja chyba dobre 2 minutki :loveu: Potem jeszcze w lapke polizal jezorkiem i lezal sobie obok Misi :iloveyou: Quote
Izunia86 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Brat pobawil sie PS i wykombinowal taki oto portrecik Quote
erka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 To cudny portrecik brat wykombinował:loveu: . Misiunia już w tej pozycji ucztowała, a teraz z Maniusiem w jakimś rajskim ogrodzie, sądząc po rozanielonych minkach:lol: :lol: . Quote
Izunia86 Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Tez mi sie skojarzylo z takim rajskim ogrodem :loveu: Mam nadzieje ,ze wlasnie taki ogrod i taki klimat maja w serduszkach :lol: Quote
Od-Nowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ciekawe w co oni są tak wpatrzeni??:evil_lol: u mnie filmik się nie otwiera ale znowu internet chodzi jakby chciał a nie mógł... wiięc spróbuję za kilka dni!:cool1: ale zdjec dawno nie było;) Quote
Izunia86 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Zdjecia...hmmm , jak by to powiedziec :razz: Dzis bylismy na spacerku ,zrobilam troszke , a w domu rowniez ale brat , sformatowal karte :p Zaniose do TŻ ,on ma programik do odzyskiwania ,zobaczymy moze da rade . A nawet jak nie da rady ,zrobie jutro jakies foteczki :lol: Quote
Izunia86 Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 No dobra , zdjatka odzyskane :evil_lol: Tu zabawa w domu,Manius moglby sie bawic z Misia dzien i noc Manius uwielbia lezec w plamkach slonca :loveu: I spacerkowe [SIZE=3]To by bylo na tyle jesli chodzi o zdjecia. Dzis Maniusiowi kupilam smycz automatyczna.Mysle ,ze bedzie nam z taka smycza o wiele latwiej z dwoma pieskami. Nie byla tania ,ale ma az rok gwarancji i jest do 20 kg . Zamowilismy tez szeleczki i po poslanku dla kazdego , by jedno nie bylo zazdrosne ,ze drugie moze lezec ( a tak na razie jest :roll: ) . Pozdrawiamy bardzo serdecznie. PS: na tych dwoch ostatnich zdjeciach Misia tak patrzyla na mojego tate ,czy ona jest zakochana :???:8) Quote
saga_86 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Maniuś jak pitbul tu wyszedł:evil_lol: A Misiunia zakochana, oj tak tak:lol: Quote
Izunia86 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 :grin: On wogole czasem wyglada jak jakis bulowaty lub amstafowaty piesek , mimo swych rozmiarow :razz: Glowke ma taka masywna , a wszedzie gdzie nie dotkne to jest mieciutka , taka miesista jak amstaf :cooldevi: Quote
Od-Nowa Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 co ja widze?? Misiowe towarzystwo jada na dywanie w salonie??:cool3: zdjecia boskie!! a te z zakochanym spojżeniem zapierają dech po prostu.... och gdyby Lirka tak popatrzeć zechciała:placz: ale ona takim obdarza tylko piłeczke:evil_lol: Quote
erka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Piękne zdjęcia, psiaki bardzo fotogeniczne, a Misiowe minki nie do przebicia:lol: . A w Tacie zakochana n 100%:razz: . Quote
Izunia86 Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Od-Nowa ogolnie posilki podawane sa w kuchni , jednak czasem sobie w pokoju z miseczek ktore leza podjadaja :oops: :p Pozdrawiam Lireczkowo Ineczkowa rodzinke :calus: Od-Nowa napisał(a):ale ona takim obdarza tylko piłeczke:evil_lol: :grin: Erka dziekujemy :buzi: Quote
zasadzkas Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Mam podejrzenie, że Misia jest Miss Dogomanii :evil_lol: Quote
erka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Zasadzkas , u mnie to nie podejrzenie , ale pewność!:lol: Quote
Izunia86 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Oczywiscie pierwsze miejsca musza byc dwa,mozemy tylko lekko uwzglednic szacunek do rodzicielki, jest na nim oczywiscie Lirunka :multi: :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Prosze bardzo :p Nie ma to jak wiezy rodzinne :cool3: Quote
Izunia86 Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 Witam. Jak byscie mogli to spojrzcie w te linki , bardzo przykra sprawa :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6290996#post6290996 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=212568170 A tak poza tym wklejam pare foteczek robionych przez brata. Ale uwaga , ogladacie na wlasna odpowiedzialnosc ;) Quote
Od-Nowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 to zakrawa na walki psów!!:-o :diabloti: szatańskie zaloty wybrał Maniuś ale widać też,że na Misie taki zimny drań działa:evil_lol: :cool3: Quote
Recommended Posts