Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie działa.
Piękne sierściuchy i strasznie grzeczne. Misiunia zachowuje się jak podlotek a Maniuś chodzi dumny jak paw. Baaaardzo fajna z nich para.

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już obejrzałam dwa razy mojego kochanego Misiulka:loveu: :lol: Jak odmłodniała przy Maniusiu, jaka radosna :lol: . Prosimy jeszcze kiedyś o filmiki!:loveu:

Posted

Nastepny juz sie robi :cool3:
Ale ostrzegam beda tam sceny walki owiane groza :evil_lol:
Juz nie wiemy jak wytrzymac z tymi "wojownikami" ;) Caly czas Marianek zaczepia Misunke do zabawy lub odwortnie. Odglosy sa przy tym jak przy ogromnej walce ale ciagle machaja ogonami :p Manius jak pijawka jak sie do Misi doczepi to nie da sie go odsunac. A jak juz sam zdecyduje sie przerwac walke to Misia odrazu hapsia go lub podgryza. Najchetniej bawilyby sie caly czas z malymi odstepami na pozywienie i nabranie sil :cool1:
Dzis Manius tak pieknie Misiaczka calowac ,ze nie da sie opisac.Lezal sobie obok niej i chlip jezorkiem w Misiowy pysiak, cmoczkal ja chyba dobre 2 minutki :loveu: Potem jeszcze w lapke polizal jezorkiem i lezal sobie obok Misi :iloveyou:

Posted

To cudny portrecik brat wykombinował:loveu: . Misiunia już w tej pozycji ucztowała, a teraz z Maniusiem w jakimś rajskim ogrodzie, sądząc po rozanielonych minkach:lol: :lol: .

Posted

ciekawe w co oni są tak wpatrzeni??:evil_lol:
u mnie filmik się nie otwiera ale znowu internet chodzi jakby chciał a nie mógł... wiięc spróbuję za kilka dni!:cool1:
ale zdjec dawno nie było;)

Posted

Zdjecia...hmmm , jak by to powiedziec :razz: Dzis bylismy na spacerku ,zrobilam troszke , a w domu rowniez ale brat , sformatowal karte :p
Zaniose do TŻ ,on ma programik do odzyskiwania ,zobaczymy moze da rade .
A nawet jak nie da rady ,zrobie jutro jakies foteczki :lol:

Posted

No dobra , zdjatka odzyskane :evil_lol:

Tu zabawa w domu,Manius moglby sie bawic z Misia dzien i noc

Manius uwielbia lezec w plamkach slonca :loveu:

I spacerkowe

[SIZE=3]To by bylo na tyle jesli chodzi o zdjecia.
Dzis Maniusiowi kupilam smycz automatyczna.Mysle ,ze bedzie nam z taka smycza o wiele latwiej z dwoma pieskami. Nie byla tania ,ale ma az rok gwarancji i jest do 20 kg .
Zamowilismy tez szeleczki i po poslanku dla kazdego , by jedno nie bylo zazdrosne ,ze drugie moze lezec ( a tak na razie jest :roll: ) . Pozdrawiamy bardzo serdecznie.
PS: na tych dwoch ostatnich zdjeciach Misia tak patrzyla na mojego tate ,czy ona jest zakochana :???:8)

Posted

:grin: On wogole czasem wyglada jak jakis bulowaty lub amstafowaty piesek , mimo swych rozmiarow :razz: Glowke ma taka masywna , a wszedzie gdzie nie dotkne to jest mieciutka , taka miesista jak amstaf :cooldevi:

Posted

co ja widze?? Misiowe towarzystwo jada na dywanie w salonie??:cool3:

zdjecia boskie!! a te z zakochanym spojżeniem zapierają dech po prostu....
och gdyby Lirka tak popatrzeć zechciała:placz: ale ona takim obdarza tylko piłeczke:evil_lol:

Posted

Od-Nowa ogolnie posilki podawane sa w kuchni , jednak czasem sobie w pokoju z miseczek ktore leza podjadaja :oops: :p Pozdrawiam Lireczkowo Ineczkowa rodzinke :calus:

Od-Nowa napisał(a):
ale ona takim obdarza tylko piłeczke:evil_lol:

:grin:

Erka dziekujemy :buzi: