saga_86 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Iza jak ja lubię tu wchodzić i oglądać Wasze zdjęcia:cool3: :lol: To z piłkami tenisowymi jest śliczne, ale najbardziej mi się podobają zdjęcia obu łobuzów razem prawie przytulonych do siebie, oj tak to potrafi rozczulić;) Quote
erka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Coś podobnego , Misiaczek, oaza spokoju i dobroci wystartowała z ząbkami???:crazyeye: To w takiej akcji nigdy jej nie widzieliśmy:roll: . Najwyraźniej jakieś niemiłe skojarzenia:shake: . A tenisistka z Misiuni super!:loveu: Quote
Izunia86 Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Ronja dr.powiedzial ,ze Marianek jeszcze kilka tygodni powinien pochodzic w opatrunkach. Opatrunki robi mu teraz nasza zaprzyjazniona pani dr. Musze jednak niedlugo umowic sie na wizyte z Mariankiem do dr. Janickiego. Chcialabym skontrolowac te lapeczki , zrobic jeszcze przeswietlenie moze. Ale to w przyszlym miesiacu chyba ,czyli za jakies 2 tygodnie. Na razie wiem ,ze ma na pewno jeszcze chodzic w opatrunkach , dr. u ktorego bylismy jak nie bylo dr.Janickiego powiedzial ,ze takie sprawy to kwestia kilku dobrych tygodni chodzenia w usztywniajacych opatrunkach. Saga ciesze sie ,ze lubisz bo juz myslalam ,ze troche z tymi zdjeciami przesadzam :oops: (,ze tak wiele czasami :roll: ) Erka , mnie to tez zdziwilo :-o Tez mysle ,ze Misi moglo sie cos przypomniec . A tak poza tym to Misia jest strasznie kochana. Sasiedzi juz ja znaja , dzieci sasiadow tez. Wszyscy mowia ,ze jest piekna a ona wtedy dumnie macha ogonkiem :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 przesadzać ze zdjeciami Misiów?? NIE DA SIĘ!! a moze ona tak skacze z sympatii?? czy widać ze skacze zła?? Lirka jak skacze to radośnie... chociaż nie zawsze jest miłe:roll: Quote
Izunia86 Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 Misia owszem skacze radosnie , do nas ewentualnie do znajomych ale do tego facia widac ,ze z agresja. Typowe "zaraz wygryze ci kawal tylka" :diabloti: Za kilka dni moze bedzie filmik z Misia i Maniusiem :cool3: Ale to jeszcze brat musi nad tym popracowac . Pozdrawiam. Quote
Izunia86 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 Witam.Wlasnie wrocilismy ze spacerku z nad Wisly .Mowie Wam , zaluje ,ze nie wzielam aparatu :p Poszlismy nad sama wode , Misia jak widziala fale to dostawala szaleju :Dog_run: Biegala ,hasala , biegala w kolko, podgryzala mi tylek :smilecol: Nastepnym razem biore aparat :multi: Maniusia tak rozkokosila swoim brykaniem ,ze ludzie sie na nas patrzyli , co to za psie krzyki. Misiunia co jakis czas podbiegala do wody , moczyla czubeczek to lewej to prawej lapki i siup skakala do gory wyjac z zachwytu :sweetCyb: Byly doslownie w niebo wziete :multi: Quote
saga_86 Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Hehe szkoda,że nie było aparatu:lol: A swoją drogą Misi podryzającej ci tyłeczek nie potrafię sobie wyobrazić;) Quote
Izunia86 Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 saga_86 napisał(a): A swoją drogą Misi podryzającej ci tyłeczek nie potrafię sobie wyobrazić;) Oj robi to i to dosc czesto, takie zaczepki z jej strony :evil_lol: Quote
Fusica Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witam wszystkie ciotki i oczywiście najcieplej ciebie Izuniu i Twoje sierściuchy. Nareszcie tu trafiłam... Misiunia nieziemska..., wyglada jak kwoczka na jajkach :evil_lol: A mój Maniuś, Maniutek... Ehhhh sama słodycz... Wymiziaj go od ciotki Fusicy... Quote
Izunia86 Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 Witamy witamy :multi: :calus: Fusica napisał(a): Misiunia nieziemska..., wyglada jak kwoczka na jajkach :evil_lol: No wiesz :cool1: Fakt troche tak wyglada ,ale cieszy sie ze spadku :loveu: Fusica napisał(a): A mój Maniuś, Maniutek... Ehhhh sama słodycz... Wymiziaj go od ciotki Fusicy... Wymiziany i wycalowany :p Quote
Od-Nowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 bez aparatu nad rzeke??:mad: uch!! kiedy idziecie znów?? będę cierpliwie czekać:loveu: Quote
Izunia86 Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Nio bez bez ale nie wiedzielismy ,ze pojdziemy nad rzeke :cool1: Poszlismy pod pomnik a pieski chcialy dluzszy spacerek :p Nie wiedzialam ,ze Misia tak bedzie cieszyc sie z wody. Ostatnio nasze stadko ogarnal zabawowy szal. Manius gania sie z Misia. Podchodzi ,zaczepia do zabawy no to Misia nie pozostaje dluzna i hops na Maniusia ( taki Misiek jeden na taka wiewioreczke :evil_lol: ) Gryza sie ,turlaja i ciagle im malo :cool1: Dzis i wczoraj trosze ponagrywal moj brat to niedlugo moze beda filmiki :razz: mam nadzieje ,ze sie ucieszycie :cool3: Pozdrawiamy serdecznie. Quote
Od-Nowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 pewnie ,ze sie ucieszymy!! a czy te harce oznaczają ,że z Maniusiowymi łapkami duzo lepiej?? :razz: bo to przecież trzeba być silnym (małym) pieskiem,żeby Misiuni dać rade!! Quote
Izunia86 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Wlanie w tym sprawa ,ze Marianek zachowuje sie jakby byl w pelni zdrowy i do tego przynajmniej 2 razy silniejszy niz wyglada :evil_lol: Tarmosi ja ,skacze tymi lapkami jej na szyje , czasem az sie boje ze sie nadwyrezy :shake: Mysle ,ze czuje sie juz o niebo lepiej niz wczesniej , jeszcze kilka tygodni temu sam prosil by wziac go na rece , teraz czasem jak niose go tak sie wyrywa bo on przeciez sam chce i potrafi chodzic :cool1: :roll: Ale jeszcze trzeba na te lapunki uwazac, tak mysle.Dostaje caly czas preparat .Jeden mu sie juz skonczyl ,ten na recepte przepisany przez pania dr. teraz dostaje ten kupiony w animali. Ale diabelek z niego nieziemski ,maly harcownik ;) A aniolkiem tez potrafi byc , w domku do nas taki grzeczniutki :oops: Bardzo sie ciesze ,ze Manius zamieszkal z nami.Misia nabalrala takiego wigoru :multi: Widze duza zmiane w jej zachowaniu , jest zywsza , o wiele czesciej sie bawi ,a i mnie bardziej "mlestuje" ,uwala sie na mnie , gryzie, co owczywiscie bardzo lubie :p Czasami jak spia to jakas taka nienaturalna atmosfera w domu ;) Pozdrawiamy serdecznie Quote
Fusica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Izunia86 napisał(a):Bardzo sie ciesze ,ze Manius zamieszkal z nami.Misia nabalrala takiego wigoru :multi: Widze duza zmiane w jej zachowaniu , jest zywsza , o wiele czesciej sie bawi ,a i mnie bardziej "mlestuje" ,uwala sie na mnie , gryzie, co owczywiscie bardzo lubie :p Czasami jak spia to jakas taka nienaturalna atmosfera w domu ;) Pozdrawiamy serdecznie Bo psi jak ludzie... w stadzie lepiej się chowają :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Fusica napisał(a):Bo psi jak ludzie... w stadzie lepiej się chowają :evil_lol: Masz racje :fadein: Quote
Fusica Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Ciotecz wibaczcie mi offa ale to bardzo ważne !!!! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=74286 Quote
Izunia86 Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Dobra to czas na filmik :evil_lol: Podziekowania dla brata :Rose: http://pl.youtube.com/watch?v=F42bFnP9T60 Quote
Izunia86 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=F42bFnP9T60 moze sprubojcie jeszcze raz . Moze uzywacie Mozilli i macie zablokowane skrypty .U mnie dziala bez problemu:???: Quote
Izunia86 Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Ja tez uzywam ,tylko czasem zapominam odblokowac skrypty i nie dzialaja np filmiki :oops: Ale zapominam juz coraz rzadziej ;) Quote
Recommended Posts