Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Iza jak ja lubię tu wchodzić i oglądać Wasze zdjęcia:cool3: :lol: To z piłkami tenisowymi jest śliczne, ale najbardziej mi się podobają zdjęcia obu łobuzów razem prawie przytulonych do siebie, oj tak to potrafi rozczulić;)

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Coś podobnego , Misiaczek, oaza spokoju i dobroci wystartowała z ząbkami???:crazyeye: To w takiej akcji nigdy jej nie widzieliśmy:roll: .
Najwyraźniej jakieś niemiłe skojarzenia:shake: .
A tenisistka z Misiuni super!:loveu:

Posted

Ronja dr.powiedzial ,ze Marianek jeszcze kilka tygodni powinien pochodzic w opatrunkach. Opatrunki robi mu teraz nasza zaprzyjazniona pani dr. Musze jednak niedlugo umowic sie na wizyte z Mariankiem do dr. Janickiego. Chcialabym skontrolowac te lapeczki , zrobic jeszcze przeswietlenie moze. Ale to w przyszlym miesiacu chyba ,czyli za jakies 2 tygodnie. Na razie wiem ,ze ma na pewno jeszcze chodzic w opatrunkach , dr. u ktorego bylismy jak nie bylo dr.Janickiego powiedzial ,ze takie sprawy to kwestia kilku dobrych tygodni chodzenia w usztywniajacych opatrunkach.

Saga ciesze sie ,ze lubisz bo juz myslalam ,ze troche z tymi zdjeciami przesadzam :oops: (,ze tak wiele czasami :roll: )

Erka , mnie to tez zdziwilo :-o Tez mysle ,ze Misi moglo sie cos przypomniec .
A tak poza tym to Misia jest strasznie kochana. Sasiedzi juz ja znaja , dzieci sasiadow tez. Wszyscy mowia ,ze jest piekna a ona wtedy dumnie macha ogonkiem :loveu:

Posted

przesadzać ze zdjeciami Misiów?? NIE DA SIĘ!!
a moze ona tak skacze z sympatii?? czy widać ze skacze zła??
Lirka jak skacze to radośnie... chociaż nie zawsze jest miłe:roll:

Posted

Misia owszem skacze radosnie , do nas ewentualnie do znajomych ale do tego facia widac ,ze z agresja. Typowe "zaraz wygryze ci kawal tylka" :diabloti:

Za kilka dni moze bedzie filmik z Misia i Maniusiem :cool3: Ale to jeszcze brat musi nad tym popracowac .
Pozdrawiam.

Posted

Witam.Wlasnie wrocilismy ze spacerku z nad Wisly .Mowie Wam , zaluje ,ze nie wzielam aparatu :p Poszlismy nad sama wode , Misia jak widziala fale to dostawala szaleju :Dog_run:
Biegala ,hasala , biegala w kolko, podgryzala mi tylek :smilecol:
Nastepnym razem biore aparat :multi:
Maniusia tak rozkokosila swoim brykaniem ,ze ludzie sie na nas patrzyli , co to za psie krzyki. Misiunia co jakis czas podbiegala do wody , moczyla czubeczek to lewej to prawej lapki i siup skakala do gory wyjac z zachwytu :sweetCyb:
Byly doslownie w niebo wziete :multi:

Posted

saga_86 napisał(a):
A swoją drogą Misi podryzającej ci tyłeczek nie potrafię sobie wyobrazić;)

Oj robi to i to dosc czesto, takie zaczepki z jej strony :evil_lol:

Posted

Witam wszystkie ciotki i oczywiście najcieplej ciebie Izuniu i Twoje sierściuchy. Nareszcie tu trafiłam...
Misiunia nieziemska..., wyglada jak kwoczka na jajkach :evil_lol:

A mój Maniuś, Maniutek... Ehhhh sama słodycz... Wymiziaj go od ciotki Fusicy...

Posted

Witamy witamy :multi: :calus:

Fusica napisał(a):

Misiunia nieziemska..., wyglada jak kwoczka na jajkach :evil_lol:

No wiesz :cool1: Fakt troche tak wyglada ,ale cieszy sie ze spadku :loveu:

Fusica napisał(a):

A mój Maniuś, Maniutek... Ehhhh sama słodycz... Wymiziaj go od ciotki Fusicy...

Wymiziany i wycalowany :p

Posted

Nio bez bez ale nie wiedzielismy ,ze pojdziemy nad rzeke :cool1: Poszlismy pod pomnik a pieski chcialy dluzszy spacerek :p Nie wiedzialam ,ze Misia tak bedzie cieszyc sie z wody.
Ostatnio nasze stadko ogarnal zabawowy szal. Manius gania sie z Misia. Podchodzi ,zaczepia do zabawy no to Misia nie pozostaje dluzna i hops na Maniusia ( taki Misiek jeden na taka wiewioreczke :evil_lol: ) Gryza sie ,turlaja i ciagle im malo :cool1:

Dzis i wczoraj trosze ponagrywal moj brat to niedlugo moze beda filmiki :razz: mam nadzieje ,ze sie ucieszycie :cool3:
Pozdrawiamy serdecznie.

Posted

pewnie ,ze sie ucieszymy!!
a czy te harce oznaczają ,że z Maniusiowymi łapkami duzo lepiej?? :razz:
bo to przecież trzeba być silnym (małym) pieskiem,żeby Misiuni dać rade!!

Posted

Wlanie w tym sprawa ,ze Marianek zachowuje sie jakby byl w pelni zdrowy i do tego przynajmniej 2 razy silniejszy niz wyglada :evil_lol: Tarmosi ja ,skacze tymi lapkami jej na szyje , czasem az sie boje ze sie nadwyrezy :shake:
Mysle ,ze czuje sie juz o niebo lepiej niz wczesniej , jeszcze kilka tygodni temu sam prosil by wziac go na rece , teraz czasem jak niose go tak sie wyrywa bo on przeciez sam chce i potrafi chodzic :cool1: :roll: Ale jeszcze trzeba na te lapunki uwazac, tak mysle.Dostaje caly czas preparat .Jeden mu sie juz skonczyl ,ten na recepte przepisany przez pania dr. teraz dostaje ten kupiony w animali.
Ale diabelek z niego nieziemski ,maly harcownik ;) A aniolkiem tez potrafi byc , w domku do nas taki grzeczniutki :oops:
Bardzo sie ciesze ,ze Manius zamieszkal z nami.Misia nabalrala takiego wigoru :multi: Widze duza zmiane w jej zachowaniu , jest zywsza , o wiele czesciej sie bawi ,a i mnie bardziej "mlestuje" ,uwala sie na mnie , gryzie, co owczywiscie bardzo lubie :p Czasami jak spia to jakas taka nienaturalna atmosfera w domu ;)

Pozdrawiamy serdecznie

Posted

Izunia86 napisał(a):
Bardzo sie ciesze ,ze Manius zamieszkal z nami.Misia nabalrala takiego wigoru :multi: Widze duza zmiane w jej zachowaniu , jest zywsza , o wiele czesciej sie bawi ,a i mnie bardziej "mlestuje" ,uwala sie na mnie , gryzie, co owczywiscie bardzo lubie :p Czasami jak spia to jakas taka nienaturalna atmosfera w domu ;)

Pozdrawiamy serdecznie

Bo psi jak ludzie... w stadzie lepiej się chowają :evil_lol: