Izunia86 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Wklejam zdjatka robione komorka ,dlatego taka jakosc straszna ale widac co nieco. Jest to szyja Misi , ta szrama (chyba :???: ) Siega tak jakby od jednego boku ,potem pod szyja a z drugiego boku juz znika . Sama nie wiem co to jest , jak to moglo powstac :-( Moze ktos kiedys zanim trafila pod opieke (dzieki Bogu ,ze trafila :calus::calus::calus:) Erki , jej zrobil krzywde :-( Jesli nie jest to szrama to co to moze byc ? Nie pisze bron Boze z jakimis dziwnymi intncjami , chcialam sie z Wami poprostu podzielic tym co ujrzalam , jestescie dla mnie dogo rodzina :buzi: Wklejam zdjatka : Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 ojej i jakie szerokie! strach... ile kryje Misia w sercu!!:-( Quote
saga_86 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Chyba już wolę nie wiedzieć:roll: A wygląda to naprawdę, jakby kiedyś była psem na łańcuch i może jeszcze do pilnowania:shake: Quote
erka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Nie zauważyłyśmy tego:shake: . To może być też ślad po sznurku werżniętym w szyję, mogła byc przywiązana gdzies do drzewa i sznurek przeciął skórę podczas uwalniania się. . Miałysmy taką sunie , która miała sznurek w szyji juz zarośnięty , mam nadzieję,że nie jest tak u Misiuni.:shake: Quote
Izunia86 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Ja mam nadzieje ,ze to w jaki sposob pojawilo sie to na Misiowej szyjce bylo najlagodniejszym z mozliwych :-( Z dobrych nowinek to musze pochwalic Misiaczka jak ladnie sie dzis bawila, biegala , wariowala i podgryzala , normalnie jak diabel tasmanski :multi: Poobgryzala z pluszowych kostek metki,wyplula , a potem mogla juz sie kostkami bawic . Bardzo psinkom sie te kostki spodobaly :cool3: A jak juz nie ma sily na zabawe to kladzia na nich glowki jak na podusi.Wyglada to mniej wiecej tak : :loveu::loveu::loveu: Quote
erka Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kochany Misiaczek, pewnie pierwszy raz w życiu ma zabaweczki.:loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Witamy serdecznie trojaczkowe towarzystwo!!:loveu: kiedy nauka płuwania?? doczekać się nie mogę!! a jak Misiowe szwy? dobrze już??ciekawa jestem tego zabiegu bo w koncu jakby nie było Lirke też to czeka w najbliższch.... miesiacach;) trzymmajcie sie!! Quote
Izunia86 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Witam.Ranka Misi jest juz idealnie zablizniona. Pani dr kazala zaszczepic Misie dopiero jak ranka bedzie w pelni wygojona.Wygoila sie juz jakis czas temu wiec niedawno Misiaczka zaszczepilismy. Co do plywania to z checia kiedys spobujemy :multi: Erka Misia bardzo lubi sie bawic , gania za zabawkami jak szczeniak :oops: :Dog_run: Quote
Ulka18 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Biedna Misia tyle w zyciu wycierpiala...czy ta szramka jest dobrze wygojona? Jesli to jest pod szyja, a nie na szyi odcisniecie od cieżaru lancucha...to nawet nie chce myslec, co jej chcial zrobic ten ktos, u ktorego wczesniej byla... A jak Misiunia znosi te upaly? Quote
Izunia86 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Misia ma ta szrame najbardziej z lewego boku ale rowniez bardziej od dolu niz od gory ,czyli bardziej pod szyja :shake: A co do upalow to znosza niezle , w domu wiruja wiatraki (oczywiscie nie konkretnie na psiaki ) Chociaz jak wraca ze spacerkow to szybko usypia. Widac ,ze ogolnie psiaki tym cieplem troche zmeczone , wiekszosc dnia przesypiaja :sleep2: Quote
Izunia86 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Specjalnie dla Od-Nowy wklejam zdjatka naszych kociakow (mojo-TŻ towe ) Nie mamy jeszcze swojego mieszkania . Sugar : Czarna (wzieta z podworka , miala koci katar , niestety oczka nie udalo sie uratowac ) : I moj Garfield , brit : Quote
Od-Nowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 :crazyeye: jaki błękit oczu u Sugar!! a Gerfildek troszke szczuplejszy od pierwowzoru na szczęście!!:evil_lol: Czarniutka z przymrózeniem oka wygląda jak Inka! ale zakocone towarzystwo!! no ale widze braki.... są 3 koty i TYLKO 2 psy....:cool3: Quote
Izunia86 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Wszystko przed nami :p Tu lalki jak byly male :lol: Quote
zasadzkas Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ło, matko, jakie to piękne, całe stado, i psy, i koty :loveu: Quote
Izunia86 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Nio tylko ,ze u mnie pieski nie mieszkaja z kotkami. U chlopaka sa kotki a w rodzinnym domu z rodzicami Misiunia i Manius. Quote
Izunia86 Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 Ale u nas burza :crazyeye: Grzmi ,blyska sie i leje niesamowicie :stormy-sad::stormy-sad: Chyba zaleje Warszawe i z Misia i Maniusiem bedziemy musieli plynac na spacer :p Quote
Od-Nowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dopłynęli?? :lol: ale dawno nie było zdjęć Misi :roll: nie mówiąc o tym ,że nie było wcale zdjęć królików!!:cool3: Quote
Izunia86 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Doplyneli :p Niedlugo zrobie jakies fajne zdjatka , jutro lub pojutrze . Zdjec kroliniow nie bylo ,oprocz tych w klatce, mojej Kiniuski Niedlugo beda nowe :lol: Quote
Od-Nowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 hyhy widze,że tam za taboretem siedzi cicho śliczna nowa piłeczka tenisowa :razz: no żeby się tak sama marnowała.... :cool3: dziękuję Ci bardzo za kłębuszek:loveu: odkrywam też urok chodzenia na "bardzo wyciagniętych łapach" jak pisała Szymborska... Quote
Izunia86 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Prosze bardzo :calus: A pileczka fakt lezy :p Misia na poczatku bala sie troche pileczki ,mozna bylo do niej turlac ale nie odbijac ,juz po jednym odbiciu Misi nie bylo w pokoju :scared: Misia sie tak rozhasala :crazyeye: Jak dziecie normalnie . Biega ,szarpie sznurek ,stoje sobie a ona nagle podbiega i chaps mnie w udo zabkami ale to wszytsko takie milosne i slodkie , jak szczeniorek maly :evil_lol: Tak biegala ,ze rozochocila Marianka ,ze biedaczek tak bardzo chcial biegac z nia. Szczekal ,wyrywal sie , dzdzowinica mala .Widac ,ze Marian nabiera coraz wiecej sil :multi: Quote
saga_86 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 A na działeczce w Kielcach wydawała się być taką stateczną kobietką, ehh te pozory;) Ładnie się u was rozkręciła:loveu: Na ile wet ocenił wiek Misi? Quote
Izunia86 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 Tak jak ocenili ja wczesniej , miedzy 4 - 6 latek . A rozkrecila sie ,ze ho ho :multi: Quote
Izunia86 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Witamy. Zmienilam tylul watku na wspolny.Teraz bede relacjonowac cale stadko tutaj :cool1: Specjalnie dla Od-Nowy obiecane kroliczki. Kiniusia ,bedzie miala juz cos ok 8 latek : Pimpak , jest w przyblizonym wieku do Kini : I teraz wspolne z Misia ,opiekunka krolikow . Jak tylko dochodze do klatki, otwierwam i slychac ten charakterystyczny dzwiek ,Misia przybywa z predkoscia swiatla ,lub sie teleportuje , nie wiem dokladnie bo widze jak juz przy mnie stoi :evil_lol: Manius zas wraca nam do zdrowka ! :multi: Caly czas chce biegac i skakac (doslownie) Oczywiscie w miar mozliwosci to ograniczamy by nie obciazac lapek. Biega za kosteczkami ,pileczkami . Widac ,ze czuje sie o wiele lepiej niz nawet tydzien temu :lol: Regularnie dostaje preparaty i dobre jedzonko.Oboje z Misia uwielbiaja piers z kurczaka :sabber: Teraz wspolne Misiowo Maniusiowe foteczki : Narazie to tyle zdjec , za chwile nastepna porcja bo juz przegrzalam ImageShack'a :oops: Quote
Izunia86 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Misiowa zabawa :Dog_run: Zjadanie buta Z zabaweczka Portreciki :cool3: Quote
Izunia86 Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Nio to teraz czas na Marianka ! Zabawa :Dog_run: Z panciem Protreciki Pozdrowienia dla cioteczek od Maniusia :loveu: Quote
Recommended Posts