Izunia86 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Jakos nie moge znalez tej opcji ,teraz wyprobowalam wszystko i nie udalo mi sie zamiescic w pelnym rozmiarze :angryy: Odnosnie banerka to zgadzam sie z Toba ,ze jest sliczny , tez mi sie podoba :multi:My rowniez sciskamy mocniutko :calus: Edit:udalo sie ,TŻ pomogl , trzeba wziac na dole strony Direct link to image , potem w odpowiedzi (wpisywaniu posta ) wziac obrazek na gorze w panelu i tam wstawic link , uff :) Quote
saga_86 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Wow, zdjęcia albo tycie albo takie brytany:evil_lol: A Misia to przecież rodowodowy ogar świętokrzyski:lol: Quote
Izunia86 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Kochani blagam o pomoc ,wejdzcie i zobaczcie :-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71027 A noz ktos bedzie mial jakis pomysl . Quote
Izunia86 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 To teraz pare zdjatek,wczorajszych :evil_lol: Misia spioszek . Pieknosc :loveu: Z podopiecznym Mariankiem . Quote
Od-Nowa Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 :lol: :lol: :lol: boskie!! Miśka widzę też OSIOŁ :cool3: tak nazywam Lire gdy coś nabroi...ja marudze i mówie jej że jest niedobra a ona siada cichutko zrobi taką mine i te oczy jak Misia na 2 zdjęciu!!:evil_lol: no i całe zdecydowanie i konsekwencja tracą sens... broń nie do pobicia:lol: dobrze,że znalazł się dom tamtego sznaucerkowatego pieska ;) o takim wypuszczaniu samopas strach myśleć. kompletny brak wyobraźni:shake: Quote
Izunia86 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Gryz gryz gryz . Ups ! :) Misia tego dnia byla bardzo zaspana , caly czas patrzyla sie na mnie ze slowami w oczach , ach ty glupia ... :p Quote
saga_86 Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Oj bo gorąco było nie do wytrzymania;) To zdjęcie pobiło wszelkie rekordy, nic tylko oprawić w ramkę i powieścić w pokoju:lol: Quote
erka Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Misia wogóle ma szeroki repertuar świetnych min:lol: . Dla mnie najbardziej Misiowa jest ta: Quote
zasadzkas Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Dla mnie, choć jej nie znałam, również. Zgrywam te zdjęcia (mogę?) bo są po prostu przepiękne. Misia, oczywiście, również. :loveu: Quote
Izunia86 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Oczywiscie ,ze mozesz :oops: Misia sliczna modelka :loveu: A za zdjecia ,ktore wklejam poruszone wybaczcie mi ,bo na niektorych sa po prostu takie minki ,ze szkoda mi wyrzucic :oops: Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 niespodzianka i dla Was : LWY SALONOWE Misia i Lira :loveu: Quote
Izunia86 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Dzis bylismy u pani doktor. Misia zostala zaszczepiona na wscieklize , ale byla grzeczniutka :razz: Manius tez dostal nowy opatrunek na lapcie . A jakis czas temu bylam na spacerku z Trolem , nasza czarna "zguba" :evil_lol: Ale z niego jest fajny psiak . Dzisiaj Misia smiala sie pobawic z innym pieskiem , jak to tak ,przeciez tak nie mozna , Marianek byl zazdrosny i pieska chcial zjesc :diabloti: Quote
Izunia86 Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Od-Nowa !!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi::multi: O Boze az mi serce podskoczylo jak to zobaczylam !!! Swietne :calus::calus::calus: Dziewczyno czy mowilam Ci juz ,ze masz talent :cool3: PS:Ale mialy imprezke :D Quote
Od-Nowa Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 jutro lece zamówić odbitki!!:lol: wielka frajda wymyślać takie "historyjki" a czy Ten czarny piesek wrócił do domu czy jest u Was?? Maniuś zaborczy , kto by pomyślał! :cool3: Quote
Izunia86 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Piesek wrocil do swojego domku. Okazalo sie ,ze ma wlascicieli ale uciekl . Mieszkaja bardzo blisko mojego chlopaka, doslownie 5 minut drogi albo nawet 3 :p Postanowilam ,ze moge wychodzic co jakis czas z tym pieskiem ,bo wlasciciele to starsi ludzie. Pozdrawiamy Lirkowa rodzinke :calus: Quote
Izunia86 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 Witamy :lol: Misia do tej pory siadywala w Maniusiowym legowisku ,teraz opatentowala lezenie :-o Doslownie kladzie sie ,zwija sie w klebuszek i ... miesci sie :crazyeye: Tylko glowa lezy poza legowiskiem .Jest to naprawde dziwny widok :evil_lol: Dzis byla burza i grzmoty :stormy-sad: Misia sie bala ,juz jakis czas temu zauwazylam ,ze boi sie wybuchow , naglych halasow:sadCyber: daje wtedy :scared: i biegnie np. przytulic sie do kogos z nas a jak nie to i tak sami ja przytulamy .Mysle ,ze jej to minie ,ale zajmie to troche czasu. Matko jak sobie pomysle ,ze Misia jest z nami niecaly miesiac ( 13 miesiecznica ).Czuje sie jakby byla juz z nami z 5 lat :razz: Przyszla animalia, uszka wieprzowe. Ale byla radocha i gryzienie ,a zapach unosil sie niesamowity :roll: :evil_lol: Pozdrawiamy wszystkich . Quote
modliszka84 Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Gratuluje psiaków!:loveu: Tak patrze na Twoj avatara i nie mogłam sobie przypomniec skąd go znam :p ale juz wiem - z wizażu, prawda? Quote
Izunia86 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 PS: Ale juz bardzo dawno nie wchodzilam na wizaz ... oj bardzo :shake: Nie moge edytowac posta , nie mam tej opcji :-o Albo jestem slepa juz o tyej porze :cool1: Quote
Ulka18 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Iza, ale masz piekny banerek :loveu: A ten obrazek zwala z nóg :iloveyou: Misia jak królowa :iloveyou: Quote
erka Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Naprawdę fantastyczny, wydrukujemy sobie i oprawimy:loveu: :lol: !. Quote
Izunia86 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Mowie Od-Nowa to utalentowana kobieta jest poprostu :razz: ( I banerek i obrazek :multi: ) Quote
Izunia86 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Wiecie co zaobserwowalam ,bardzo dziwna rzecz.Misia ma wokol szyji tak jakby rowniutka szrame, tak jakby na obwodzie. Bardzo dziwnie to wyglada :crazyeye: Jak myslicie co to moze byc. Erka widzialas to kiedys ? Widac ,ze to jest stare, moze zanim do Was trafila ktos ja wiazal ,np przy budzie . Sama nie wiem , normalnie gola skora wokol szyji ,taki rowny pasek. Byc moze osoby z dogomanii , ktore widzialy Misie nie zauwazyly tego bo ja tez tego nie widzilam przez caly miesiac. Widac ,ze to jest dosyc stare , na pewno dlugo zanim Misia trafila do Erki . Quote
Od-Nowa Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 przy takim gęstym Misiowym futrze trudno to zauważyć... ale strach myśleć jakim sposobem ta szrama się zrobiła:roll: Quote
Izunia86 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 Tak to prawda Misia ma bardzo geste futro. Dlatego mowie ,ze ja rowniez nie zauwazylam tego przez caluski miesiac (prawie ) Jutro zrobie fotki to Wam pokaze o co mi chodzi. Quote
Recommended Posts