Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakos nie moge znalez tej opcji ,teraz wyprobowalam wszystko i nie udalo mi sie zamiescic w pelnym rozmiarze :angryy:

Odnosnie banerka to zgadzam sie z Toba ,ze jest sliczny , tez mi sie podoba :multi:My rowniez sciskamy mocniutko :calus:

Edit:udalo sie ,TŻ pomogl , trzeba wziac na dole strony Direct link to image , potem w odpowiedzi (wpisywaniu posta ) wziac obrazek na gorze w panelu i tam wstawic link , uff :)

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:lol: :lol: :lol:
boskie!! Miśka widzę też OSIOŁ :cool3: tak nazywam Lire gdy coś nabroi...ja marudze i mówie jej że jest niedobra a ona siada cichutko zrobi taką mine i te oczy jak Misia na 2 zdjęciu!!:evil_lol: no i całe zdecydowanie i konsekwencja tracą sens... broń nie do pobicia:lol:

dobrze,że znalazł się dom tamtego sznaucerkowatego pieska ;) o takim wypuszczaniu samopas strach myśleć. kompletny brak wyobraźni:shake:

Posted

Oczywiscie ,ze mozesz :oops:

Misia sliczna modelka :loveu: A za zdjecia ,ktore wklejam poruszone wybaczcie mi ,bo na niektorych sa po prostu takie minki ,ze szkoda mi wyrzucic :oops:

Posted

Dzis bylismy u pani doktor. Misia zostala zaszczepiona na wscieklize , ale byla grzeczniutka :razz: Manius tez dostal nowy opatrunek na lapcie .
A jakis czas temu bylam na spacerku z Trolem , nasza czarna "zguba" :evil_lol: Ale z niego jest fajny psiak .

Dzisiaj Misia smiala sie pobawic z innym pieskiem , jak to tak ,przeciez tak nie mozna , Marianek byl zazdrosny i pieska chcial zjesc :diabloti:

Posted

Od-Nowa !!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :multi::multi::multi::multi::multi:
O Boze az mi serce podskoczylo jak to zobaczylam !!!
Swietne :calus::calus::calus:

Dziewczyno czy mowilam Ci juz ,ze masz talent :cool3:

PS:Ale mialy imprezke :D

Posted

jutro lece zamówić odbitki!!:lol:
wielka frajda wymyślać takie "historyjki"

a czy Ten czarny piesek wrócił do domu czy jest u Was??
Maniuś zaborczy , kto by pomyślał! :cool3:

Posted

Piesek wrocil do swojego domku. Okazalo sie ,ze ma wlascicieli ale uciekl . Mieszkaja bardzo blisko mojego chlopaka, doslownie 5 minut drogi albo nawet 3 :p Postanowilam ,ze moge wychodzic co jakis czas z tym pieskiem ,bo wlasciciele to starsi ludzie.

Pozdrawiamy Lirkowa rodzinke :calus:

Posted

Witamy :lol:
Misia do tej pory siadywala w Maniusiowym legowisku ,teraz opatentowala lezenie :-o Doslownie kladzie sie ,zwija sie w klebuszek i ... miesci sie :crazyeye: Tylko glowa lezy poza legowiskiem .Jest to naprawde dziwny widok :evil_lol:

Dzis byla burza i grzmoty :stormy-sad: Misia sie bala ,juz jakis czas temu zauwazylam ,ze boi sie wybuchow , naglych halasow:sadCyber: daje wtedy :scared: i biegnie np. przytulic sie do kogos z nas a jak nie to i tak sami ja przytulamy .Mysle ,ze jej to minie ,ale zajmie to troche czasu.

Matko jak sobie pomysle ,ze Misia jest z nami niecaly miesiac ( 13 miesiecznica ).Czuje sie jakby byla juz z nami z 5 lat :razz:

Przyszla animalia, uszka wieprzowe. Ale byla radocha i gryzienie ,a zapach unosil sie niesamowity :roll: :evil_lol:

Pozdrawiamy wszystkich .

Posted

PS: Ale juz bardzo dawno nie wchodzilam na wizaz ... oj bardzo :shake:
Nie moge edytowac posta , nie mam tej opcji :-o Albo jestem slepa juz o tyej porze :cool1:

Posted

Wiecie co zaobserwowalam ,bardzo dziwna rzecz.Misia ma wokol szyji tak jakby rowniutka szrame, tak jakby na obwodzie. Bardzo dziwnie to wyglada :crazyeye:
Jak myslicie co to moze byc. Erka widzialas to kiedys ? Widac ,ze to jest stare, moze zanim do Was trafila ktos ja wiazal ,np przy budzie . Sama nie wiem , normalnie gola skora wokol szyji ,taki rowny pasek. Byc moze osoby z dogomanii , ktore widzialy Misie nie zauwazyly tego bo ja tez tego nie widzilam przez caly miesiac. Widac ,ze to jest dosyc stare , na pewno dlugo zanim Misia trafila do Erki .

Posted

Tak to prawda Misia ma bardzo geste futro. Dlatego mowie ,ze ja rowniez nie zauwazylam tego przez caluski miesiac (prawie ) Jutro zrobie fotki to Wam pokaze o co mi chodzi.