Izunia86 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Od-Nowa przepraszam ,ze tak pozno odpisuje ale dopiero teraz usiadlam do kompa. Banerek sliczny!!! Taki gustowny :loveu:i te serdunia :loveu: Od-Nowa masz talent!!! :multi::calus: Quote
saga_86 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Tania ty studiujesz na Akademii Sztuk Pięknych:crazyeye: Masz niesamowity talent:p Chętnie bym przyjęła kawałeczek takiego talentu... Quote
Izunia86 Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Juz mam nowy banerek :Cool!: Od-Nowa , dziekuje :buzi: Quote
Od-Nowa Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 hyhy nie na ASP ale coś troszke pokrewnego :evil_lol: Izunia muszę zmienić jednak prawą stronę. tam jest napis galeria a nic nie widać. zaraz poprawie i wstawie to podmień ok?? ups.. sekund musze pomniejszyć.... Quote
Izunia86 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :splat:Przepraszam ,za brak nowych wiesci . Ogolnie wczoraj mialam dzien zalatany i zabiegany. Bylam potem z Maniuskiem w lecznicy. Musial miec bandazowana druga lapeczke. Od paru dni ,jak tylko Misiunia zaczela przyzwyczajac sie do Marianka ( najpierw to najlepszym zajeciem dla niej bylo lizanie go po brzuszku , czasem mial juz tego dosc :mad: ) zaczela sie bawic. Ale to bawic tak "na maxa" . Biega po pokoju ,goni gumowa kosteczke , maltretuje gumowego tygryska i ...moje rece , podgryza podgryza i jeszcze raz podgryza :laugh2_2: Jest przezabawna.Jak juz erka napisala , Miska rzeczywiscie odmlodniala przy Marianku. Biega jak szczeniaczek , mozecie sobie wyobrazic ,tak rzuca sie na zabawke z dupka w gorze a przednimi lapkami nizej :multi: Jak siadam na podlodze to biegna do mnie we dwojke (oczywiscie Manius ma pewne w tym trudnosci ) Klada sie obok mnie, Miska wrecz uwala sie na mnie :lol: Jak tylko wolam Manka to ona biegnie i wtrynia glowke miedzy moja pache , tak wciska i tez sie uwala . Stara sie tak wlasnie zabiegac o wzgledy ,choc oczywiscie dajemy jej tyle uczucia ile tylko mozna , a nawet wiecej :razz: Ogolnie odkad Manius trafil do naszego domku ,Misia stala sie tak jakby bardziej szczesliwa, widac w niej radosc . JAkby ktos dal jej zastrzyk z zycia i teraz zamiast 100% ma 200% :loveu: Ale przytulanka z niej nieziemska , wczensiej nawet nie wiedzialam ,ze az tak sie potrafi przytulac ,spac z czlowiekiem i ...chrapac :oops: :p Szczerze mowiac cala nasza rodzina nie wyobraza sobie zycia bez niej! Jest juz tak oczywista czescia nas :fadein: Ranka goi sie bardzo dobrze.Teraz praktycznie nie ma juz ranki ,tylko szlad po cieciu , jasny , juz staje sie blizna . Quote
Kasia_82 Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Nie bylo mnie tutaj przez kilka dni a Izunia posiada juz drugiego psa :crazyeye: :evil_lol: Takich dobrych ludzi jak Ty to ze swieczka szukac :lol: Potrzebuje wlasnie takiej kochanej osobki,ktora przygarnela by moja uliczna znajde ;) Quote
Izunia86 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Taka dobra to ja nie jestem ,zadreczam te psy zabawa :diabloti: ;) Swoja droga to jak ktos moglby mi poradzic w sprawie Maniusiowego preparatu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=63211&page=2 Quote
erka Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Naprawdę wzruszyłam się czytając o Misiuni, że taka radosna i szczęśliwa:loveu: . Trzymam kciuki za Maniusiowe łapeczki. Izuniu86, rzeczywiście ten preparat wydaje sie byłby pomocny, ale trzeba zapytać weta, ja nie znam dokładnie historii Maniusia i nie wiem za bardzo co z tymi łapkami. Quote
Izunia86 Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Marianek mial "pogruchotane" kostki w stawach , byly zlamane lecz teraz to sie wszystko w miare pozrastalo. Choc ostatnio wet powiedzial ,ze w tej lapeczce ,ktora nie byla usztywniona wszystko jeszcze sie przemieszcza :-( Niestety dr.Janicki teraz jest na urlopie ale moze zapytam innego weta ,przedstawiajac przesletwienia i opis . Ostatnio czuje sie taka przemeczona , nie wiem czy to pogoda czy moze bede chora.Gdyby nie te psinki kochane to chyba nie mialabym juz na nic sily :multi: Dzisiaj siedzialam sobie na fotelu . Misiunka podeszla , weszla przednimi lapeczkami ,potem hops tylnymi i juz jest na moich kolanach :crazyeye: Musze przyznac ,ze to slodki ciezar milosci :iloveyou: Ulozyla sie wygodnie i zasnela :lol: Pozdrawiamy :loveu: Quote
saga_86 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 A ile waży Misia?:lol: Bo ja silnie odczuwam już 11 kg Sagę na kolankach;) A kto by przypuszczał,że z Misi taka akrobatka fiu fiu Quote
Od-Nowa Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 oo a Lirka już 18 ale wyglada jakby ważyła 12 może. nie wiem gdzie ona te kilogramy pochowała ale waga nieubłagalnie wskazuje tyle:lol: Quote
saga_86 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Myślałam,żę więcej;) Iza ty się ciesz, bo koleżanka Misi z działeczki Inka skacze w nowym domku po szafkach na wyskość 1,9 m:crazyeye: To dopiero akrobacje:lol: Quote
Izunia86 Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 No to rzeczywiscie :crazyeye: Na szczescie Misia az tak nie skacze , no moze na spacerkach :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 Witamy :razz: Tak jak pisalam ostatnio nie czulam sie za dobrze to i foteczek zadnych nie robilam :roll: Moze to pogoda ,choc juz dzis byla troszke lepsza ,od jutra bedzie jeszcze lepsza wiec bedzie lepiej ;) Misia mnie zadziwia . Z dnia na dzien poznajemy jej wspanialy i coraz wspanialszy charakter :loveu: Ma w sobie tyle dobroci , tyle milosci ,ze nawet nie spodziewalam sie tak poczciwego psiunka . Jak ogladam tv ,to zazwyczaj kladziemy sie razem przed telewizorkiem i lezymy sobie i ogladamy (Misia czasem zerka :cool3: ) Tak bardzo ja i Maniusia kocham ,mowie Wam ! Ile takie dwie kochane istoty moga dac szczescia :multi: Pare dzisiejszych foteczek : Misiunia "matkuje" Mariankowi ;) Zabawa supelkiem:Dog_run: Misia - znudzona ;) Portreciki I slynne siedzonko na kolankach :evil_lol: I w pelnym "zestawie" :p Pozdrawiamy :Rose: Quote
erka Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Izuniu86, nie masz pojecia jak jestem szczęśliwa,że Misiunia do Was trafiła:buzi: :loveu: . Najczęściej ludzie chcą młode, ładne psiaki. Rzadko komu chce sie odkrywać wspaniały charakter juz niemłodego, o nie nachalnej urodzie:evil_lol: / nie ujmując niczego Misiuni, bo dla mnie ona jest najpiekniejsza:lol: /. Tym bardziej jestem Wam wdzięczna:iloveyou: . Quote
Od-Nowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 setImgWidth(); 3 śliczności :loveu: ale to Miśkowe spojrzenie dobrze znam :cool3: a Maniusiek już 2 łapki obkręcone :-( bidulek. zawsze te zdjecia takie małe a śliczne. Misiowe turlania z zabawką -boskie :multi: Quote
saga_86 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jak Misiaczek zajmuje się Mańkiem:crazyeye: Moja Saga to by się nim dopiero zajęła:evil_lol: Quote
Izunia86 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Witam :lol: erka ale przeciez Misiunka jest mloda i ladna :eviltong: Niedawno jak szlismy na spacerek to znajomy taty zapytal sie "o nowy piesek?" my ,ze tak ,ze mamy nowego przyjaciela , a on "jaki piekny ,to chyba z rodowodem? " :p Smiac mi sie chcialo , facet troche nie zna sie na rasach psinek , ale poczciwy czlowiek :cool3: Od-Nowa , tak Manius ma teraz zabandazowane 2 lapki z czego jedna nie ma zostawionych nawet paluszkow , taka bambulka. Zdjecia wklejam male , bo chce by kazdy sobie otworzyl a po drugie ...inaczej nie umiem :oops: Jak wklejasz te duze ? Saga tak tak , Misiunka jakby mogla to co chwilka robilaby Mariankowi toalete :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Izuniu , muszę powiedzieć nieskromnie,ze uwielbiam twój baner... jak tylko się gdzieś pojawi to się ciepło robi. na prawde jest najlepszy z najlepszych jakie zrobiłam do tej pory :loveu: .. no to tyle kącika nieskromności :eviltong: a co do zdjęć, to nie znam imageshaka ale tam widziałam że jest opcje na dole: get linking code... czy cos takiego. i tam masz do wyboru różne kody.. chyba 3 jest do zdjęcia w pełnym wymiarze na forum.trzeba przetestować. ja wklejam te duze tak ,ze jak wchodzę na twoją miniaturke i otwiera się duże przeciagam je myszka po prostu. potem kopiuj wklej i jest. ale przez imageshak pewnie prościej. i powinna też być opcja do pomniejszenia zdjęcia przed wgraniem... jutro może zobaczę bo dziś nie mam siły. a przy okazji ściskamy Was mocno i trzymamy kciuki za rekonwalescencje Maniusiowych nóżek ;) Quote
Recommended Posts