Od-Nowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 pewnie,że z chęcią zrobie. masz jakieś marzenia co do banera?? któreś zdjęcie jest ulubione?? no i jaki napis?? czy mam wybrać wszystko?? zaraz moge zrobić wstępną wersje. ale skompresować i wstawić to dopiero wieczorem bo będę na drugim komputerze i tam mam lepszy do kompresji program.:lol: czekam na sugestie i marzenia;) hym hym, co do tej dumy to jeśli można tak powiedzieć to nie jest to uczucie platoniczne:loveu: Bardzo bardzo bardzo się z Misi i jej szczęścia cieszymy. najbardziej to wzruszają mnie twoje opisy ze spacerów. to jak ona sobie podskakuje czasem jak żabka (przerośnięta:cool3: ) bo córka robi tak samo :loveu: albo czasem idzie przymulona troche... a potem hyc i skacze na 1.7 metra z miejsca dając buzi :crazyeye: :evil_lol: to najwspanialsza rasa na świecie takie "Misie" Quote
Izunia86 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Rzeczywiscie jak na zabke to troche przerosnieta :evil_lol: Misia tez tak ma ,ze chwilke przed skokiem ( :sweetCyb:) przytula pysia do reki , a potem hops i czasem nawet gryz gryz w paluszki (ale tak slodko ,wogole bezbolesnie ) :loveu: Co do wzruszen , to tez mi sie to zdarza. Siedze sobie czasem , leci jakas muzyczka z tv np, ja na nia spojrze i moje serce sciska sie do rozmiarow 3 cm , potem powraca do swoich rozmiarow a lezka pocieknie ( mam nadzieje ,ze wiecie o co mi chodzi ) Jak sobie pomysle ,ze takie kochane , wierne i dobre stworzonko zylo kiedys niekochane , bez domku i na dodatek musiala bardzo kochac swoje malenstwa i walczyc o przetrwanie dla siebie i dla nich :-( Ale dzieki erce i Wam takie Misie maja wielkie szanse na znalezenie swojego miejsca na swiecie :multi::calus: Co do banerka to nie wiem , wczesniej nie zastanawialam sie nad tym . Na pewno lubie cieple kolory , wiec jezeli jakies tlo to takie cieplutkie. Ale reszte zaufam i zostawiam Tobie , wybor fotek rowniez :razz: Pozdrawiam. Quote
malagos Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Saga, nie mogę Ci wysłac pw! Co do maleńtasa, nie mam na razie nic na oku. Jutro przyjeżdża do mnie Zulka z Wielunia, panianka po sterylizacji, a pysiem ratlerka, a reszta ciałka...no cóż, jtro powiem, jak ją zobaczę? :evil_lol: pozdrawiam i pańcię i Miśkę! Quote
Izunia86 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 O jejku jakie cudo w avatarku :loveu: Dziekujemy za pozdrowienia :-) Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 cudo. i znowu jakie podobieństwo!! nie wiem czy widziałaś pozostałe jej maluchy, ale tylko Lirka i jej brat z umaszczenia tacy do Misi podobni. ale z charakteru chyba najbardziej Mona (Mona Lira). bo Lira strachulec a Florka wielki łobuziak i rozrabiaka.;) Quote
Izunia86 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 A ktos z dogomaniakow ma jej dzieci ? :razz: Quote
saga_86 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 tak tak pańcia Florki jest na dogomanii, ale nie pokazuje się już długo:razz: Quote
malagos Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Saga, a widziałyście to cudo?! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68337 Quote
Izunia86 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Motulko , jakie malenstwo kochane :smile: Wzielabym ja ale u nas trzy psy to juz bylaby chyba przesada ( jak dla mnie oczywiscie nie :evil_lol: ) Mam nadzieje ,ze zdajdzie domeczek , jest taka malutenka... Super ,ze bedzie miala tymczasik ! Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 troche zaszalałam z kolorami. to wersja pierwsza. jakie wrażenia??:cool3: ma odnośnik do pierwszej strony wątku. Quote
saga_86 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jaki cudny banerek:lol: :loveu: Czyli decyzja zapadła tym psiakiem z problemową łapką? To on do was trafi? Quote
erka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Jaki piękny Misiowy banerek!:loveu: Wesoły i kolorowy, jak szczęśliwy finał losów misiaczków, trochę nostalgii w jesiennych listkach też jest.....;) Quote
Izunia86 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Od-Nowa banerek sliczny ! :bigcool: Bardzo bardzo mi sie podoba :loveu: I Misiowe Niunki na banerku , sliczniochy :loveu: Musialas sie napracowac , kochana :calus: Kolorki bardzo mi sie podobaja . A to beda jeszcze inne ? :-o :calus: Tylko nie wiem jak go wstawic ale poradze sie TŻ ,on chyba bedzie umial. saga jeszcze nie wiemy. Tzn my jestesmy na niego juz gotowi . Ale ogolnie nie jest rozwiazana sprawa. Wieczorem pani ma mi przeslac adres hoteliku w ktorym jest psinka. Mamy potem do niego pojechac . Porozmawiac z pania nim sie zajmujaca . Chodzi o to ,ze teraz jest w hoteliku, moze uda nam sie go zabrac do domu i zaoszczedziloby sie pieniazkow na hotelik. Sama juz nie wiem . Najpierw musze dostac namiary na pania od psiuncia. Misiunka wlasnie "molestuje " krolisie. Siedzi przy klatkach i pilnuje ,co jakis czas ladnie im spiewa :Dog_run: Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Izunia teraz to dasz sobie rade na pewno. 1. zaznacz cały ten baner (tak normalnie przeciagnij jak do skopiowania) 2.prawy przycisk myszy> kopiuj 3. wejdz w profil użytkownika 4 po lewej stronie wybierz edytuj podpis 5. wklej ten baner w pole treści podpisu ;) fin Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 bardzo się cieszę ze sprawił Ci radość. na banerku brakuje jednego szczeniaka który szybko poszedł do domu i jego zdjęć nie mam. jek klikniesz w mój podpis to wejdziesz na nasz wątek. na 6,7albo 8 stronie (nie pamietam teraz) są zdjecia maluchów i Misi z Maluchami:lol: czekamy razem z Wami na nowego pieska:loveu: Quote
erka Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A takie zdjęcia zawsze poprawiają najgorsze humorki:lol: Quote
Izunia86 Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Od-Nowa napisał(a):bardzo się cieszę ze sprawił Ci radość. czekamy razem z Wami na nowego pieska:loveu: Sprawil i to jaka ,sama bym tego nie zrobila :placz: Zatem bardzo bardzo dziekujemy , Misia i ja i reszta rodzinki :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy :lol: Od-Nowa napisał(a): jek klikniesz w mój podpis to wejdziesz na nasz wątek. na 6,7albo 8 stronie (nie pamietam teraz) są zdjecia maluchów i Misi z Maluchami:lol: Wiem ,juz poogladalam Wasz watek , co rusz zagladam do Liry :multi: Teraz ciekawe czy udalo sie wtawic banerek :razz: Edit:Udalo sie !:multi: Quote
stupid-girl Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='saga_86']tak tak pańcia Florki jest na dogomanii, ale nie pokazuje się już długo:razz: outsider aktualnie jest w Anglii a Florka u jej mamy razem z dogomaniacką Sabą http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50727&highlight=Saba i z tego co wiem żyje sobie jak pączek w maśle brojąc co niemiara :p Quote
saga_86 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Czekamy w takim razie na szybki powrót outsider i jej relacje o Florkowym brojeniu;) A taką sunieczkę wypatrzyłam u nieocenionej supergogi, niesamowicie podobna do kieleckiej Figi prawda erka? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=61516 Quote
Izunia86 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Dziewczyny a wiecie moze cos o osobie zajmujacej sie psiakami na SGGW w Warszawie? Ta pani zajmuje sie rowniez tym naszym obserwowanym psiaczkiem, nazywa sie chyba Grażyna , tak mi sie wydaje ale nie jestem pewna bo chwile uslyszalam i juz zapomnialam :roll: Piesek nazywa sie Maniuś. Pieska przewiezli teraz do hoteliku , pani do ktorej dzwonilam wlasnie miala wyjasnic jak tam dojechac ,dac namiary na ta pania ( chyba p.Grażyna ) ,ale niestety jeszcze sie nie odezwala , byc moze nie ma czasu lub dostepu do netu . Chcialam sie tylko Was zapytac czy moze znacie taka osobe ? Znalazlam Maniusiowy watek :) Quote
Izunia86 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ostatnio ranka Misi po sterylizacji troszke mnie niepokoila .Byla nabrzmiala i czerwonawa. Zapytalismy sie pani doktor to powiedziala ,zeby przemywac rywanolem. Jednak sie nie polepszalo. Dzis zauwazylam wysiek, taki plyn surowiczy ,lekko klejacy. Poszlismy do lekarza i okazalo sie ,ze ta nitka ktora powinna sie rozpuscic wewnatrz wogole sie nie rozpuscila . Dr.wyjela taka wielka nitke :look3: Podobno organizm chcial sie sam jej pozbyc i probowal wypluc . Ale teraz juz jest dobrze ,powinno sie zagoic , tylko nie moze wylizywac ani drapac. Quote
erka Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Izuniu86, w sprawie tego psiaczka, to może napisz pw do pixie. Ona jest z Warszawy i organizuje mape pomocy na dogo, więc zna pewnie najwięcej osób. Całusy dla Misiaczka:loveu: . Quote
Izunia86 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Manius jest juz z nami , oto watek : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5687861&posted=1#post5687861 Quote
Od-Nowa Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 zobaczcie to :loveu: :multi: :loveu: :multi: :lol: ile szczęścia na jednym łóżku!! oj Izunia cieszę się,że tak adaptacja przebiega. jakby był u Was i na troche musiał wyjechać a teraz wrócił do siebie:lol: Quote
erka Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Przeczytałam już na wątku Maniusia, że Misia go dobrze przyjęła i jest zadowolona z towarzystwa:lol: . Bardzo się cieszę:p . Quote
Recommended Posts