Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pewnie,że z chęcią zrobie. masz jakieś marzenia co do banera?? któreś zdjęcie jest ulubione?? no i jaki napis?? czy mam wybrać wszystko??
zaraz moge zrobić wstępną wersje. ale skompresować i wstawić to dopiero wieczorem bo będę na drugim komputerze i tam mam lepszy do kompresji program.:lol: czekam na sugestie i marzenia;)

hym hym, co do tej dumy to jeśli można tak powiedzieć to nie jest to uczucie platoniczne:loveu: Bardzo bardzo bardzo się z Misi i jej szczęścia cieszymy. najbardziej to wzruszają mnie twoje opisy ze spacerów. to jak ona sobie podskakuje czasem jak żabka (przerośnięta:cool3: ) bo córka robi tak samo :loveu: albo czasem idzie przymulona troche... a potem hyc i skacze na 1.7 metra z miejsca dając buzi :crazyeye: :evil_lol:
to najwspanialsza rasa na świecie takie "Misie"

• Replies 599
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rzeczywiscie jak na zabke to troche przerosnieta :evil_lol:
Misia tez tak ma ,ze chwilke przed skokiem ( :sweetCyb:) przytula pysia do reki , a potem hops i czasem nawet gryz gryz w paluszki (ale tak slodko ,wogole bezbolesnie ) :loveu: Co do wzruszen , to tez mi sie to zdarza. Siedze sobie czasem , leci jakas muzyczka z tv np, ja na nia spojrze i moje serce sciska sie do rozmiarow 3 cm , potem powraca do swoich rozmiarow a lezka pocieknie ( mam nadzieje ,ze wiecie o co mi chodzi ) Jak sobie pomysle ,ze takie kochane , wierne i dobre stworzonko zylo kiedys niekochane , bez domku i na dodatek musiala bardzo kochac swoje malenstwa i walczyc o przetrwanie dla siebie i dla nich :-( Ale dzieki erce i Wam takie Misie maja wielkie szanse na znalezenie swojego miejsca na swiecie :multi::calus:

Co do banerka to nie wiem , wczesniej nie zastanawialam sie nad tym . Na pewno lubie cieple kolory , wiec jezeli jakies tlo to takie cieplutkie.
Ale reszte zaufam i zostawiam Tobie , wybor fotek rowniez :razz:

Pozdrawiam.

Posted

Saga, nie mogę Ci wysłac pw!
Co do maleńtasa, nie mam na razie nic na oku. Jutro przyjeżdża do mnie Zulka z Wielunia, panianka po sterylizacji, a pysiem ratlerka, a reszta ciałka...no cóż, jtro powiem, jak ją zobaczę? :evil_lol:
pozdrawiam i pańcię i Miśkę!

Posted

cudo. i znowu jakie podobieństwo!! nie wiem czy widziałaś pozostałe jej maluchy, ale tylko Lirka i jej brat z umaszczenia tacy do Misi podobni.
ale z charakteru chyba najbardziej Mona (Mona Lira). bo Lira strachulec a Florka wielki łobuziak i rozrabiaka.;)

Posted

Motulko , jakie malenstwo kochane :smile: Wzielabym ja ale u nas trzy psy to juz bylaby chyba przesada ( jak dla mnie oczywiscie nie :evil_lol: ) Mam nadzieje ,ze zdajdzie domeczek , jest taka malutenka...

Super ,ze bedzie miala tymczasik !

Posted

Jaki piękny Misiowy banerek!:loveu: Wesoły i kolorowy, jak szczęśliwy finał losów misiaczków, trochę nostalgii w jesiennych listkach też jest.....;)

Posted

Od-Nowa banerek sliczny ! :bigcool: Bardzo bardzo mi sie podoba :loveu: I Misiowe Niunki na banerku , sliczniochy :loveu: Musialas sie napracowac , kochana :calus:
Kolorki bardzo mi sie podobaja .
A to beda jeszcze inne ? :-o :calus:
Tylko nie wiem jak go wstawic ale poradze sie TŻ ,on chyba bedzie umial.

saga jeszcze nie wiemy. Tzn my jestesmy na niego juz gotowi . Ale ogolnie nie jest rozwiazana sprawa. Wieczorem pani ma mi przeslac adres hoteliku w ktorym jest psinka. Mamy potem do niego pojechac . Porozmawiac z pania nim sie zajmujaca . Chodzi o to ,ze teraz jest w hoteliku, moze uda nam sie go zabrac do domu i zaoszczedziloby sie pieniazkow na hotelik. Sama juz nie wiem . Najpierw musze dostac namiary na pania od psiuncia.

Misiunka wlasnie "molestuje " krolisie. Siedzi przy klatkach i pilnuje ,co jakis czas ladnie im spiewa :Dog_run:

Posted

Izunia teraz to dasz sobie rade na pewno.
1. zaznacz cały ten baner (tak normalnie przeciagnij jak do skopiowania)
2.prawy przycisk myszy> kopiuj
3. wejdz w profil użytkownika
4 po lewej stronie wybierz edytuj podpis
5. wklej ten baner w pole treści podpisu
;) fin

Posted

bardzo się cieszę ze sprawił Ci radość. na banerku brakuje jednego szczeniaka który szybko poszedł do domu i jego zdjęć nie mam.
jek klikniesz w mój podpis to wejdziesz na nasz wątek. na 6,7albo 8 stronie (nie pamietam teraz) są zdjecia maluchów i Misi z Maluchami:lol:

czekamy razem z Wami na nowego pieska:loveu:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
bardzo się cieszę ze sprawił Ci radość.
czekamy razem z Wami na nowego pieska:loveu:

Sprawil i to jaka ,sama bym tego nie zrobila :placz:
Zatem bardzo bardzo dziekujemy , Misia i ja i reszta rodzinki :loveu::loveu::loveu: Dziekujemy :lol:

Od-Nowa napisał(a):

jek klikniesz w mój podpis to wejdziesz na nasz wątek. na 6,7albo 8 stronie (nie pamietam teraz) są zdjecia maluchów i Misi z Maluchami:lol:

Wiem ,juz poogladalam Wasz watek , co rusz zagladam do Liry :multi:

Teraz ciekawe czy udalo sie wtawic banerek :razz:

Edit:Udalo sie !:multi:

Posted

Dziewczyny a wiecie moze cos o osobie zajmujacej sie psiakami na SGGW w Warszawie? Ta pani zajmuje sie rowniez tym naszym obserwowanym psiaczkiem, nazywa sie chyba Grażyna , tak mi sie wydaje ale nie jestem pewna bo chwile uslyszalam i juz zapomnialam :roll:
Piesek nazywa sie Maniuś.

Pieska przewiezli teraz do hoteliku , pani do ktorej dzwonilam wlasnie miala wyjasnic jak tam dojechac ,dac namiary na ta pania ( chyba p.Grażyna ) ,ale niestety jeszcze sie nie odezwala , byc moze nie ma czasu lub dostepu do netu . Chcialam sie tylko Was zapytac czy moze znacie taka osobe ?

Znalazlam Maniusiowy watek :)

Posted

Ostatnio ranka Misi po sterylizacji troszke mnie niepokoila .Byla nabrzmiala i czerwonawa. Zapytalismy sie pani doktor to powiedziala ,zeby przemywac rywanolem. Jednak sie nie polepszalo. Dzis zauwazylam wysiek, taki plyn surowiczy ,lekko klejacy. Poszlismy do lekarza i okazalo sie ,ze ta nitka ktora powinna sie rozpuscic wewnatrz wogole sie nie rozpuscila . Dr.wyjela taka wielka nitke :look3: Podobno organizm chcial sie sam jej pozbyc i probowal wypluc . Ale teraz juz jest dobrze ,powinno sie zagoic , tylko nie moze wylizywac ani drapac.

Posted

Izuniu86, w sprawie tego psiaczka, to może napisz pw do pixie. Ona jest z Warszawy i organizuje mape pomocy na dogo, więc zna pewnie najwięcej osób.
Całusy dla Misiaczka:loveu: .

Posted

zobaczcie to :loveu: :multi: :loveu: :multi: :lol:
ile szczęścia na jednym łóżku!!

oj Izunia cieszę się,że tak adaptacja przebiega. jakby był u Was i na troche musiał wyjechać a teraz wrócił do siebie:lol: