Izunia86 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Misia jest juz z nami :multi: Troszke jest zestresowana i szuka Pani Ewy ale mysle ,ze bedzie dobrze :) Jutro zrobie jej jakies ladne zdjatka i wkleje moze we wtorek . Bardzo sie cieszymy. Na zdjeciach wyszla ladne ale na zywo jest jeszcze ladniejsza , bardzo kochana. Bardzo bardzo sie cieszymy :painting: :bigcool: i pozdrawiamy serdecznie :loveu: Quote
Ulka18 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Czy to kielecka Misia? Taka super duza i mila przytulanka? Quote
Izunia86 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Tak to Misia z Kielc :) Tutaj moze jako wprowadzenie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64891 Quote
saga_86 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 O trafiłam na Misiowy wątek:razz: Czekamy na zdjęcia i relacje!;) Quote
Ulka18 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 [quote name='Izunia86']Tak to Misia z Kielc :) Tutaj moze jako wprowadzenie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64891 Izunia, znam watek Misi, to moja wirtualna ulubienica, wystawialam ja tez na allegro :p Chcialam sie tylko dopytac, czy to na pewno wateki kieleckiej Misiuni. Bardzo sie ciesze, ze ta wspaniala sunia trafila do dobrego domu :multi: :multi: :multi: Quote
Izunia86 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Wlasnie po to wkleilam watek zeby sie upewnic czy to na pewno o ta sama Misie chodzi :) Quote
Izunia86 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Wklejam pare zdjec Misi ,niestety jakos kiepska ,robilam komorka. Bylismy na spacerku , zalatwila sie i to w pelnym zestawie ;) Ogolnie czuje sie coraz bardziej zadomowiona :) Oczywiscie na zdjeciach ulubione miejsca Misi ,kanapa i fotele :) Quote
saga_86 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jakie słodkie minki ona robi do zdjęć, prawda?:loveu: Widać,że super się u was czuje:lol: :cool3: Quote
Izunia86 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Slodkie :loveu: i wogole jest kochana ! :loveu: :loveu: :loveu: Jutro (albo we wtorek ) wkleje ladniejsze zdjecia :oops: Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 :icon_roc: :great: :smhair2: :stop: :pissed: no jak to już?? czekam cały dzień na wieści a one sobie tu cicho siedzą (Misia z Izunią) i nawet nie powiadomią nijak:cool1: ... uch żeby to było ostatni raz:evil_lol: a jak to już wyjaśnione, witamy i cieszymy się razem z Wami:sweetCyb: :evilgrin: :buzi: :Rose: :calus: :megagrin: Quote
Izunia86 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 :ices_bla: No tak ,nawet nie napisalam w tamtym watku ,naleza mi sie :mad: Z tego wszystkiego zapomnialam :loveu: Misia teraz zasnela jak kamien ,zreszta moj tata kolo niej :oops: Quote
Od-Nowa Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 a jakie wrażenia jak przekroczyła próg waszego domu?? wiedziała ,ze to koniec drogi?? Quote
Izunia86 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Jak weszla to zaczela chodzic po calym domu i niuchac :) Jak juz obwachala wszystko zajela sie poznawaniem nas :) Ogolnie nie byl to chyba dla niej jakis wielki szok, poprostu nowosc . Quote
erka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Mój kochany Misiulek chyba nie mógł trafić lepiej.:loveu: :loveu: :loveu: . Zresztą chyba sama jest o tym przekonana, widac to po jej usmiechniętym pyziulku.:lol: Dzięki Izunia86 za te zdjęcia, ja jeszcze mam w pamięci to pełne niepokoju spojrzenie jakim mnie żegnała, ale widzę, że czuje sie juz jak u siebie.:lol: Cała drogę do W-wy spędziła u mnie na kolanach wtulając sie mocno i patrząc mi w oczy. Troszeczke zaniepokojona, bo przecież wczoraj zabrałam ją z działki do domu, juz była taka zadowolona i nagle gdzies ją znowu wiozłam. :roll: Ale Misiulek przecież nie wiedział, że jedzie, do tak fajnego domku.:p Cieszę się,że Misia jest u Was, niech da Wam wiele radości.:smilecol: Quote
Kam Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 siedzę, czytam, oglądam i oczy mi się pocą...:roll: Jestem jej cichą wielbicielką, śledziłam jej losy na dogo, a na aukcję na allegro wchodziłam codziennie, żeby sobie na nią popatrzeć :cool3: - Izunia zazdroszczę Wam! Po staruszce mieleckiej, która pojechała do Niemiec to kolejny pies z dogo, który "chwycił" mnie aż tak... Proszę o częste relacje z nowego domku! Quote
Izunia86 Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Witam. Dziekuje Wam za te posty. I chcialabym jeszcze raz serdecznie podziekowac P.Ewie za transport, na prawde kobieta ma zlote serce :calus: Misiunia nie chciala P.Ewy puscic , co chwilka bylo hops na P.Ewe :) Kam oczywiscie bede sie starala pisac i wklejac jak najwiecej . Gdyby nie tak dobrzy ludzie jak Wy to nie byloby Misi z nami :buzi: Misiunka sobie spi u pancia z pysiem na kolanach :multi: I znowu sie nie moge zdecydowac czy pisac Pani Ewa czy Erka :oops:,ale z uwagi tego ,ze jestesmy jakby nie patrzac "rodzinka" (w koncu ktos przez prawie pol roku wychowywal nam dziecko :calus: )to decyduje sie na Erka .Pozdrawiam :bye: Quote
Izunia86 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Przed chwilka wrocilam z Misia ze spacerku. Wyczesalam niunke bo robi sie coraz cieplej i coraz wiecej wloskow wychodzi . Zrobilam jej pare zdjatek ale wkleje jutro bo to aparat TŻ i nie umiem sama zgrac tych zdjec (on ma czytnik ) Teraz Misiunka sobie zasnela jak zabita :sleep2::sleeping: Chciala dzis schrupac pare wiewiorek (zartuje oczywiscie , nie pozwolilabym ) ale bardzo sie cieszyla na ich widok :painting::mdleje: Pozdrawiam :) Quote
saga_86 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 super wieści:lol: A Misia została zabrana w samą porę z działki bo dziś ktoś wrzucił tam trutkę i jedna sunia nie żyje, jedna pod kroplówką,a i reszta źle się czuje:angryy: :placz: Jak dobrze,że Misiasta chociaż bezpieczna na kapnapie się wygrzewa, Bogu niech będą dzięki, że nie zwlekałaś dłużej z adopcją:shake: Quote
Izunia86 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Boze ale smutne :bigcry::bigcry::bigcry: Jakis psychol musial to zrobic ! Wzielabym takiego i :2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire::2gunfire: Nawet nie wiem co powiedziec , dosyc ,ze nie chca pomagac to jeszcze szkodza a ich najwieksze ambicje to na pewno chlanie piwska pod plotem . Przepraszam ale jestem taka zla :mad: Quote
Kasia_82 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Misia jest teraz najszzczesliwszym psem na swiecie :multi: A jaka fotogeniczna ;) Quote
Izunia86 Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Kasia_82 napisał(a):Misia jest teraz najszzczesliwszym psem na swiecie :multi: Zrobimy wszystko by tak bylo :multi::loveu: Kasia_82 napisał(a): A jaka fotogeniczna ;) Dziekujemy :calus: Quote
erka Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Okazało się Izuniu86, że uratowałas Misiuni życie. Jak już wcześniej pisała Saga86, jakiś s............. wrzucił trutkę na działkę gdzie była przedtem Misia:angryy: :mad:. Jedna sunia nie żyje, druga walczy o życie, trzecia też kiepsko. :-( Trzy tylko na razie bez objawów. Nawet nie chcę mysleć, że Misi mogłoby juz nie być, bo ona jest łakomczuchem i też pewnie by to zjadła. Oczywiście, że erka/ i to z małej litery/;) . Quote
brazowa1 Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Izunia,wspaniale,ze sunia juz u Ciebie,po prostu wspaniale :multi: :multi: :multi: Ciesze sie bardzo,ze ta sunia o madrych oczach i jakby zatroskanej mince,juz jest bezpieczna. Ja tylko przypomne i prosze sie na mnie nie obrazac,bo ja mam fioła :oops: na pewnym tle-czy sunia ma obroze z wypisanym nr telefonu? Quote
pidzej Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pamiętam to zdjęcie, jedno, szczególne. Też mnie chwyciła za serce... Gratuluję decyzji, naprawdę bardzo bardzo. Może kiedyś przypadkiem spotkam Misiątko na spacerze.. Quote
Recommended Posts