Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
klima niekoniecznie ale nie wiem dlaczego w tym roku brak bylo oznaczen dojazdu na wtystawe :roll:
legnica zawsze kojarzyla mi sie z tym ze od momentu wjazdu do miasta pelno bylo charakterystycznych tabliczek z jamnikiem a w tym roku ich braklo, na dodatek tubylcy slabo tlumaczyli jak dojechac i masa osob klnela pod nosem ...
ja sobie na szczescie mapke rozrysowalam jak dotrzec i nie bylo problemow

Calkowicie sie zgadzam ! Zero oznaczen jak dotrzec na wystawe, a i pytani ludzie nie bardzo wiedzieli gdzie to jest:p

Posted

tylko psy napisał(a):

tylko szkoda troche że nie bylo wstążeczek (do oceny)...

sporo osob pytalo o te wstazeczki na ringu :roll: a ja je zawsze wywalam po wystawie :evil_lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
sporo osob pytalo o te wstazeczki na ringu :roll: a ja je zawsze wywalam po wystawie :evil_lol:

jak komus bardzo brakuje wstazeczki moze sobie dokupic w pasmanterii :) ja rowniez wyzucam te wstazeczki;)

Posted

Savannah napisał(a):
jak komus bardzo brakuje wstazeczki moze sobie dokupic w pasmanterii :) ja rowniez wyzucam te wstazeczki;)

kiedys bylam u rodzicow i moj tato sie chwalil koledze ze psy corki zdobywaja puchary za granica to kolega mu odpowiedzial ze jego golden ma juz dwie niebieskie i jedna czerwona wstazeczke :diabloti: :diabloti:

Posted

maga18 napisał(a):
ehhh wam nikt nie dogodzi... :lol:
raz za mokro, za błotno, teraz za ciepło!!! :lol: ehhh :shake:

za rok postaramy sie o klime ;) :lol:

ogółem było przecież super:diabloti: po prostu na MP pies mi padał ze zmęczenia:evil_lol: pogoda to nie wina oddziału:p

Posted

Savannah napisał(a):

a mi sie te wstążeczki podobają:), z resztą wieszam w domu na nich medale...:):)

Posted

tylko psy napisał(a):
a mi sie te wstążeczki podobają:), z resztą wieszam w domu na nich medale...:):)

ja też medale na wstążeczkach wiążę , fakt że dojazd nie było oznakowany, ja komfotowo taxi dojechałam z dworca PKS, bo pojechałam autobusem, nie bedę marudzic bo mi się podobało, no może numery ringu...? zaczełyśmy championat i złapałyśmy N.D.SwR. :multi: pozdrawiamy szkociarzy...

• 2 weeks later...
Posted

dorota07 napisał(a):
ja też medale na wstążeczkach wiążę , fakt że dojazd nie było oznakowany, ja komfotowo taxi dojechałam z dworca PKS, bo pojechałam autobusem, nie bedę marudzic bo mi się podobało, no może numery ringu...? zaczełyśmy championat i złapałyśmy N.D.SwR. :multi: pozdrawiamy szkociarzy...

serdecznie gratuluję!!! nie miałam internetu przez jakiś czas, więc gratulki troche spóźnione:lol:

Posted

Elitesse napisał(a):
kiedys bylam u rodzicow i moj tato sie chwalil koledze ze psy corki zdobywaja puchary za granica to kolega mu odpowiedzial ze jego golden ma juz dwie niebieskie i jedna czerwona wstazeczke :diabloti: :diabloti:

hahaha ale sie usmialam, dopiero teraz to zauwazylam:lol::lol: moj tata za to jak sie chwali innym o tytulach moich psow to zawsze niestety je przekreca, tzn nazwy przekreca... ehhh:roll::cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Wstawiaj , wstawiaj Asiaczku... Dobrze, ze choc Tobie sie chce, bo ja tez moglam wstawic ale glupio mowic...po prostu mi sie nie chcialo:oops: ale tez czasu nie mialam...
A jak tam metoda moja na image shuck? ta z tym linkiem? Sprawdza sie, czy juz jej nie uzywasz?

Posted

Savannah napisał(a):
Wstawiaj , wstawiaj Asiaczku... Dobrze, ze choc Tobie sie chce, bo ja tez moglam wstawic ale glupio mowic...po prostu mi sie nie chcialo:oops: ale tez czasu nie mialam...
A jak tam metoda moja na image shuck? ta z tym linkiem? Sprawdza sie, czy juz jej nie uzywasz?

Nie ma sprawy.
A co do metody, to oczywiście, że jej używam. Jest zdecydowanie szybsza niż ta, którą mi pokazano...:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nieeeee, ja nie byłam w Legnicy. W Legnicy była Buszka ze swoją ukochana handlerką - Savannah.:lol:
Pzdr.

Hihihi...:lol: Potwierdzam. Parsonrku widocznie nie przechodzilas obok ringu grupy V dlatego włascicielka Buszi Cie nie ufocila:lol: