Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialam przedstawic dwa nasze przeurocze jamniorki ktore juz od dluzszego czasu siedza w ciasnych klatkach w szczenietarni czekajac na domek. wtej chwili sa jeszcze leczone, ale wkrotce beda do adopcji

rudy jamnior jest bardzo wychudzony, byl pod kroplowka, ale je, lubi pobiegac na dworze i zaszczekac, jak to jamnik :) ma ok 2-3 lat, dalysmy mu na imie Pluto

ta podpalana sunia, jest raczej mixem jamnika, ma 3 lata, jest po sterylizacja i jest przeurocza! w klatce udaje grozna, a na spacerku wariatka, taki psiak idealnie nadalby sie do domu z dziecmi. jest kochana, urocza, mala sunka,ma na imie Figa

szukaja domku!!! wjustynka@wp.pl 661 851 117

Posted

narazie jamniorki sa w trakcie leczenia, ale juz trzeba im szukac najlepszych domkow!!!

anulka dzieki!!! tylko nie jestem dobra w wymyslaniu dobrego tekstu, kto pomoze, kto??

Posted

No , ja mogłabym ten teskt napisać tylko proszę o wszystkie informacje jakie na temat piesków macie , charakter , stosunek do innych zwierząt, do dzieci no i wogóle wszystko co o nich wiecie.:lol:

Posted

rudy mimo nie za dobrego stanu zdrowia umie zaszczekac i buszowac w krzakach :) co do malych dzieci nie mam pojecia, ale to lagodny typ, na spacerze idzie raczej ladnie. na pieska ktory byl z nami na spacerze nie szczekal, ale jak mala figa podnosila glos to on na nia :)

co do malej jamniczki to naprawde kruszynka- mniejsza niz standartowy jamnik, bardzo zywiolowa, wesola, ciagnie i chce sie wybiegac i wydaje sie ze wogole sie nie meczy :) nadawalaby sie do domu z dziecmi! co prawda jak wchodza ludzie do szczenietarni i podchodza do jej klatki to szczeka wnieboglosy ale raczej dlatego zeby ja wziac niz z agresji. na mnie tez szczekala ale jak ja wzielam na spacer to z milosci mi na kolana wskakiwala i kazala sie miziac.

to naprawde cudowne psie miniatury :)!!!!!!

Posted

justine. napisał(a):
rudy mimo nie za dobrego stanu zdrowia umie zaszczekac i buszowac w krzakach :) co do malych dzieci nie mam pojecia, ale to lagodny typ, na spacerze idzie raczej ladnie. na pieska ktory byl z nami na spacerze nie szczekal, ale jak mala figa podnosila glos to on na nia :)

co do malej jamniczki to naprawde kruszynka- mniejsza niz standartowy jamnik, bardzo zywiolowa, wesola, ciagnie i chce sie wybiegac i wydaje sie ze wogole sie nie meczy :) nadawalaby sie do domu z dziecmi! co prawda jak wchodza ludzie do szczenietarni i podchodza do jej klatki to szczeka wnieboglosy ale raczej dlatego zeby ja wziac niz z agresji. na mnie tez szczekala ale jak ja wzielam na spacer to z milosci mi na kolana wskakiwala i kazala sie miziac.

to naprawde cudowne psie miniatury :)!!!!!!

czyli do dzieci łagodny?

Posted

Odezwała się dziś do mnie pani w sprawie jamniczek, ale moje juz poszły do domku w piatek. Pani jest zainteresowna jamniczką głodkowłosą, mlodą, ale nie szczeniakiem...Dom z ogródkiem w Warszawie.

Posted

Bea1 napisał(a):
czyli do dzieci łagodny?

Bea ! Jak cudownie , że się odezwałaś :lol: ! Miałabyś na "oku" coś dla tych biedactw? Szczególnie ten rudzielec mnie wzrusza, taki chudzieńki...........

Posted

Bea1 napisał(a):
czyli do dzieci łagodny?

nie wiem Bea jak do dzieci, nie sprawdzalam, a strzelac tez nie bede. WYDAJE mi sie ze lagodne ale reki sobie uciac nie dam. :)

do mnie pani z warszawy dzwonila ale mowila ze za daleko :(

Posted

anula1959 napisał(a):
Bea ! Jak cudownie , że się odezwałaś :lol: ! Miałabyś na "oku" coś dla tych biedactw? Szczególnie ten rudzielec mnie wzrusza, taki chudzieńki...........

Witaj Cioteczko,nie było mnie trochę, ale miłość do parówek silniejsza:loveu: Rudzielec jest przecudny....myślę o nim

Posted

Hej ja jutro mam byc w schornisku ale z tego co mówiła Justyna to rudy jest jeszcze w trakcie leczenia, nie wiem czy mozna go będzie adoptowac.

Posted

Inez napisał(a):
Hej ja jutro mam byc w schornisku ale z tego co mówiła Justyna to rudy jest jeszcze w trakcie leczenia, nie wiem czy mozna go będzie adoptowac.

mamy transport...potem może być problem...niech napiszą co i jak...damy radę;)a co mu jest?