Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Operacja pod kryptonimem "wypuszczenie kapi" przebiegła bardzo pomyslnie:)
Kapi nie bała sie cioteczki Iskry z wielkim aparatem, a nawet dała jej sie pogłaskać:)Sunia pobiegała sobie na wybiegu-za bardzo ją nie interesowałyśmy....potem grzecznie wróciła do boksu sama.
Musze powiedziec,że sunia jest bardzo ładna-porusza sie z wielka gracją.I ogon cały czas do góry-widac,że nie dała by sobie w kasze dmuchac jakiemus innemu psiakowi:)
Zdjęcia wieczorem...mam nadzieje,że nam jakies wyszło, bo Kapi cały czas w ruchu była:)

Posted

Nie ma sprawy Aniu , może jeszcze jakiejś waszej bidzie wystawić , tylko już bez eurocity bo tam każde ogłoszenie kosztuje a już trochę wystawiłam a że komórka służbowa to wolę nie ryzykować :p

Posted

Dzieki!!!!!!
Miałam tel w sprawie Kapi:)Iskierko czeka nas nie lada zadanie:)
Pani bardzo fajna-tylko,że ma 5 letnią suczke niewidoma i 5 kotów w tym jeden bez łapki. Trzebna jakos sprawdzic jak Kapi do innych suczek i kotów....
Pani ma dom z ogrodem i no i serce do zwierzat:).

Posted

O rany:) , ale najwazniejsze , ze ktos ja wypatrzyl.Sprawdzimy . Jednak nie ma watpliwosci , ze Kapi jest to suczka , ktora bedzie chciala rzadzic.Nie wiem czy taki zwierzyniec bedzie dla niej odpowiednim domem. Bardzo duzo tez zalezy od Pani, bo to ona tak naprawde jest najwazniejsza. Jezeli Kapi uzna w niej osobe rzadzaca w stadzie to sie podporzadkuje, ale jesli ta kobieta ma za miekkie serce , to Kapi moze jej nie sluchac.

Posted

Chciałabym tutaj o czymś przypomnieć :evil_lol:

"Należy wiedzieć , że atakuje on obcych często bez ostrzeżenia. Nieraz podchodzi nawet merda ogonem i w pewnym momencie następuje atak. Kaukazy pomimo swoich rozmiarów są bardzo zwinne i szybkie."

Nie boi się Ciocia, Ciociu Iskro, o swojego TZ-ta? :loveu:

Taka wspólna podróż...Kapi na tyłach TZ-ta...:loveu:

Posted

:)
Dzis znowu tel od pani z poznania-niestety ma kota:)
A my nie damy rady sprawdzić jak ona zareaguje....ale ma wejśc na strone naszego schronu, może sobie cos wypatrzy jeszcze:)
Warunki super-dom z ogrodem, przy czym pies spi na łóżku:)