Iskra73 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Yona - tamta to Saba, taka czarna. W sumie bardzo ladna suczka, ale troche nieobliczalna. nie znamy jej wcale. Jak narazie to tylko warczy na wszystko i wszystkich. Natomiast Bonia jest bardzo spokojna i juz dlugo czeka. Trzeba sie nia zajac koniecznie. Ona jest cichutka. Nie jest stara max 4 lata. Ale to jeszcze sprawdzimy. Ladnie chodzi na smyczy. Kapiel potrzebna, ehh:shake: Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 No to niech będzie Bonia. Czy wiadomo coś więcej na jej temat niż to, co jest napisane na stronie schroniska? No i o Tekli coś więcej poproszę, i o tym piesku. W ogóle mało psów jest na stronie schroniska. Może macie tam bardziej potrzebujące? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Tekla ma allegro. Ta LABRADORKA na razie odpada.... Ja proponuję Tunię:)To jest słodziak i z jednym niebieskim okiem:) Quote
Yona Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Już obejrzałam :) A będą jeszcze jakieś zdjęcia dziewczynek? :razz: Jak widać, ładnie obfotografowane sunie ładnie też się "sprzedają" :razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 W tyg zrobimy sesję zdjęciowa suniom które maja isć na allegro... Na stronie schronu to prawie wszytkie psy- nie ma tylko z 6 małych suczek-ale one sa w kłębowisku w klatce , gdzie jest wszytkich 13 i nie sposób je wyłapac...a wypuścic takiej sfory nie da rady... Ostatnio schron nie bierze psów z gmin , więc jest dośc luxno-to znaczy jest bardzo dobrze bo kazdy duzy pies ma prawie boks dla siebie...nasz schron jest na max 60 psów...no ale czasem jest i 70:( Quote
Iskra73 Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Yona - psow jest zdecydowanie mniej niz suczek. Kazdy jak przychodzi do schroniska to po psa. Psy ogolnie maja wieksze szanse na adopcje od reki. Poza tym suczek jest wiecej. Nawet nie mamy wszystkich jeszcze sfotogrfowanych .Natomiast psy sa juz pofotografowane i zamieszczone na stronie dokladnie co do sztuki.Nie mamy jeszcze tak ok z 5 suczek , takich malutkich pimpkow. Jest taka jedna klatka gdzie ich siedzi 13 moze 15. Nie jestesmy w stanie ich wyciagac, bo jak mala sunia wraca z sesji to ja reszta gryzie. Staram sie zrobic im zdjecia , ale nie zawsze wszystkie wychodza. Poza tym takie zageszczenie ... Ja to nawet dokladnie nie wiem ile tam ich jest .. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 No i KAPSELKA obfotografujemy...może by poszedł za chinę????? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 Kasia my jak zwykle jednoczesnie o tym samym myslimy:) Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Szkoda, że tych małych nie można sfotografować. Właśnie zauważyłam, że same duże "sprzedajemy". Trochę dziwne... Duże psy mają cały boks dla siebie, a małe w takim kłębowisku?...:roll: Gdyby jednak udało się choć jednego małego sfotografować... Nie zaszkodziłoby je trochę przerzedzić... Quote
Ada-jeje Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Psy do adopcji jest watek "Dom dla suni z Gliwic" Moze to wlasnie Sara zostala by wybrana ale ja nie potrafie skopiowac linka do watku. Prosze dajcie suni szanse i podajcie linka. Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ciociu, jest Pani, która już się na nią zdecydowała. Sara jedzie do nowego domku w tym tygodniu :) Quote
dariaopole Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jak zwykle chwilę mnie nie było a to znów takie wieści, dziewczyny nie wyrabiam za wami z czytaniem postów!!! cieszę się że Sarcia będzie mieć dom !!! Byłam na stronie, pooglądałam pieski i mnie osobiście urzekła Hela :loveu: Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ja chciałabym poogłaszać te małe. Na stronie schroniska pisze się prawie przy każdej, że nie może się zaaklimatyzować i że długo w schronisku. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Jak dla mnie nie ma problemu...tylko wiesz ja tak na prawdę nie znam i nie bede znała ich charakteru do końca-po prostu nie ma mozliwości wyjecia jednej suczki... Kiedys uciekła-Majla-złapałam ja i wygłaskałam-kochana sunia. UCIEKłA tez raz Czina-to sredniak ale bardzo zastraszony-tez w boksie z 5 sukami-nie ma mozliwości wypuszczenia... Yona -nie da rady wszystkich uratowac-takich zwykłych małych pimpków jest tysiące-maja marne szanse-chcesz je pół roku na allegro trzymać? Wiekszośc ludzi szuka duże psy lub srednie.... No ale dzis idzie jamniczka Sindi-chociaz jakies pocieszenie.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 A o małych jest tak pisane-bo nie mam pojęcia co wymyslęc-po prostu ich nie znam-nie będe wciskac ,że sunia jest super i że się dogada z każdym, bo po prostu nie wiem.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 He he-przed chwilka następny tel o Sare:)Pani z gdańska...jak sie rozmysli poznań-bo róznie to bywa- mamy jakies zabezpieczenie:) Ale kazałam pani wejśc na nasza strone schronu-moze sobie cos wypatrzy tez innego.... Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Jeśli chodzi o mnie, to lubię wyzwania :) i mogę trzymać psa na allegro i pół roku :) A oto mój ostatni beznadziejny przypadek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=50186 Po dziewięciu dniach allegro znalazł się domek :loveu: Nic na tym świecie pewnego nie ma... Nic... Teraz ogłoszę te trzy, o których mówiłyśmy, a potem to właśnie jakiegoś pimpka może mi Ciocie wyszukają? :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 W takim razie zgoda:) Wyszukamy małego pimpusia-i postaramy sie zrobic w miare dobre zdjęcie....:) Zobacze które najdłużej siedzi:) Quote
Yona Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Ciociu, czy Ty przypadkiem pomyślałaś, że ja rezygnuję z wystawienia tej pierwszej trójki, że się tak teraz ucieszyłaś?...:mad: Ciociu... Jak można było tak pomyśleć?...:mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 :)Nigdy nic nie wiadomo... Niestety złe wieści-mam nadzieje,ze się wyjasni-jak Iskra była teraz po jamniczke to w schronie powiedzieli,że Sara uciekła:(Nic nie wiem więcej bo Kasia poszła gdzies-zaraz się dowiem na gg:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Niby dziure wygryzła-jakos nie chce mi się w to wierzyć....boszzz w tym schronie nie może byc normalnie. Ja jutro tam pojade to chce zobaczyc ta dziurę!! Quote
Ada-jeje Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 yona czy to wlasnie o te Sare chodzi ktora ma isc do adopcji w tym tygodniu? Obojetnie o ta czy inna blagam dziewczyny szukajcie Saruni. Quote
Recommended Posts