Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mazowszanka2']Znowu Baby coś knują !
Ja też mam jedna sunię na oku, ale do maja daleko :-([/QUOTE]
No właśnie Malagosowi próbuję ją "upchnąć"... :p

[quote name='malagos']Napisałam pw, ale bez odpowiedzi. [/QUOTE]
Pewnie tak zakręcona sprawami, że się nie ogarnia...

[quote name='malagos']Mazowszanko, a Ty o czym myślisz?........[/QUOTE]
O ile mi wiadomo, to o jednej z tych dwóch, tej puchatszej ciut. ;)

[quote name='malagos']Ja mam jeszcze upatrzoną suczynkę w Warce, od JankaBezZiemi.[/QUOTE]
Nic nie mówiłaś... :shake:
To teraz będziesz miała problem z wyborem...? :hmmmm:

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiona sobie poszła....do DS i tam sie teraz nią cieszą:).

Wszystkim puchatym i niepuchatym bezdomnym suniom - kibicuję nieustannie. Szczególnie - zimą. U nas po marznącym deszczu, zapanowało totalne zlodowacenie :(

Posted

[quote name='Mazowszanka2']W możliwości wzięcia nastepnego tymczasa.
Mnie to też dotyczy, choć dopiero latem.[/QUOTE]
Ciiiicho, bo się wyda, że my takie zmienne jesteśmy - zupełnie jak kobiety... ;)

Posted

Pewnie, ze dobrze tak pogadac i poradzić się innych. To ja wybrałam sunię z Kozienic, zaraz napiszę na wątku kozienickim. Tylko ten transport.......dobrze, ze są pieniądze po Greyce, ze słoików, będzie je mozna spożytkować, co , Mazowszanko - Szefowo?

Posted

[quote name='malagos']Pewnie, ze dobrze tak pogadac i poradzić się innych. To ja wybrałam sunię z Kozienic, zaraz napiszę na wątku kozienickim. Tylko ten transport.......dobrze, ze są pieniądze po Greyce, ze słoików, będzie je mozna spożytkować, co , Mazowszanko - Szefowo?[/QUOTE]
Malagosku, lovuję Cię! :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='malagos']Pewnie, ze dobrze tak pogadac i poradzić się innych. To ja wybrałam sunię z Kozienic, zaraz napiszę na wątku kozienickim. Tylko ten transport.......dobrze, ze są pieniądze po Greyce, ze słoików, będzie je mozna spożytkować, co , Mazowszanko - Szefowo?[/QUOTE]

To już Ty zadecydujesz na co je wydasz :)
Ja czekam tylko na ostatnią, sporą wpłatę i kończę bazarek.
To od stałej klientki, więc grzecznie czekam na jej wypłatę.

Posted (edited)

Obiecywałam sobie, ze powinnam trzymać miejsce tymczasowe dla jakiegoś psa z naszej gminy. Bo nie zna sie dnia ani godziny...
Ale jak na wsi się znajdzie bida, to jest wolny kojec gminny. Prawda?
To czekam na Szarusię z Kozienic.

W wolnej chwilce, zajrzycie prosze na watek Chrcynna:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/250810-UMIERALNIA-Kto-pomoże-ratować-te-i-inne-sieroty?p=21846866#post21846866

Edited by malagos
Posted

[quote name='malagos']Proszę. tu fajna opowieść w gazecie i wiernym psie Burku:
http://ebuw.uw.edu.pl/dlibra/publication?id=36902&tab=3
Dzięki! :)
Nie ogarniam się z różnymi duperelami, wątkami (zakopuje się od jednego do kolejnego i kolejnego :shake:), linkami... ale jak mnie najdzie, to zajrzę. :)

[quote name='malagos']Obiecywałam sobie, ze powinnam trzymać miejsce tymczasowe dla jakiegoś psa z naszej gminy. Bo nie zna sie dnia ani godziny...
Ale jak na wsi się znajdzie bida, to jest wolny kojec gminny. Prawda?
To czekam na Szarusię z Kozienic.
Ej, ona nie Szarusia, a Piekniusia! :mad: ;)

Dobra z Ciebie kobitka. :loveu:

[quote name='malagos']W wolnej chwilce, zajrzycie prosze na watek Chrcynna:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/250810-UMIERALNIA-Kto-pomoże-ratować-te-i-inne-sieroty?p=21846866#post21846866

Zajrzyjcie, zajrzyjcie... :(

Posted

Nie za dobre wieści są o Blanche - białej suni. Nadal łazi, z psami, dziś sie dowiedziałam, że to stado 8 psów! Na to Tomek sprostował, że 7, bo jeden, mały czarny, z jezdni trafił do utylizacji...
Uruchomiłam kolejne kontakty, mam obiecane złapanie suni.

Posted

[quote name='malagos']Nie za dobre wieści są o Blanche - białej suni. Nadal łazi, z psami, dziś sie dowiedziałam, że to stado 8 psów! Na to Tomek sprostował, że 7, bo jeden, mały czarny, z jezdni trafił do utylizacji...
Uruchomiłam kolejne kontakty, mam obiecane złapanie suni.[/QUOTE]
Masz Ci los :(

Posted

Uffffffff..... A tymczasowiczka nowa zdaje się po 11 lutego ma przybyć. A tu Białas się dał złapać... I co? Do kojca będzie musiała trafić? Jak ją tam oswajać?...

Posted

Brawo dla wszystkich biorących udział w łapance :) dziczka może być przez pierwsze dni a potem się okaże że przytulasek jak troszkę ciepła od człowieka dostanie , wydaje mi się że na początek dobry i kojec niż włóczęga i rodzenie szczeniaków gdzieś w krzakach . Bardzo się cieszę że się gadzina biała dała się złapać , coś czuję że w odpowiednim momencie :)

Posted

[quote name='Nutusia']Uffffffff..... A tymczasowiczka nowa zdaje się po 11 lutego ma przybyć. A tu Białas się dał złapać... I co? Do kojca będzie musiała trafić? Jak ją tam oswajać?...[/QUOTE]

Ta tymczasowiczka miała właściciela, jest ładna. Myślę, że szybko odfrunie.

Posted

Założyłam białej wąteczek, zapraszam....
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250898-Zwyk%C5%82a-bia%C5%82a-suczka-ze-wsi-o-niezwyk%C5%82ym-imieniu-Blanche?p=21858916#post21858916[/url]

Mattilu, to teraz mam tymczasowiczkę :)
Druga będzie od Mestudio.