inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='kejciu']U mnie po kliknięciu wymusza mi logowanie do Google+... i nie mogę obczaić fotek :-([/QUOTE] Także samo i mi... :( Quote
Nutusia Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Ja foty widzę i stwierdzam, że... Inka powinna sobie zmienić avatarek ;) :) Quote
Marysia R. Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Przyłączam się do podziękowań za bardzo miłe spotkanie:) Fotki już teraz można obejrzeć i stwierdzam, że najurodziwszą uczestniczką była bezsprzecznie perska kota;) Quote
inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Nutusia']Ja foty widzę i stwierdzam, że... Inka powinna sobie zmienić avatarek ;) :)[/QUOTE] ;) Awatarka nie zmienię, bo jest na nim Kajtun, bez ktorego pewnie nigdy bym na dogo nie trafiła... Quote
malagos Posted January 24, 2014 Author Posted January 24, 2014 Ale jesteśmy fotogeniczne, ho, ho! Quote
konfirm13 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 I ja podziwiam. Nie tylko Koty są piekne - wszystkie Dziewczyny też. A te kokieteryjnie ;) zasłonięte - jeszcze bardziej intrygują :) Quote
inka33 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='malagos']Ale jesteśmy fotogeniczne, ho, ho![/QUOTE] Nie wszystkie... Isadorka, weź mnie jakoś zamaż czy coś na siódmej fotce, proszę... Quote
Isadora7 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='inka33']Nie wszystkie... Isadorka, weź mnie jakoś zamaż czy coś na siódmej fotce, proszę...[/QUOTE] Usunełam :) Quote
inka33 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Isadora7']Usunełam :)[/QUOTE] Dziękuję. :) Quote
Nutusia Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Inka, no weź.... a jak zapomnę jak wyglądasz?... ;) Quote
inka33 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='Nutusia']Inka, no weź.... a jak zapomnę jak wyglądasz?... ;)[/QUOTE] To mnie nie wpuścisz! :eviltong: Quote
malagos Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 Wiecie, co robię? Przeglądam gazety sprzed 160 lat, np. Kurjer Codzienny na e-biblioteka - rewelacja! A te ogłoszenia! I karetę mozna kupić i "Koronki do prania przyjmują się, Pańska 4" i "Koń ujeżdżony 7 letni" i psy"rasowe wyżły i dużo mopsów. Nawet welocyped i klozet bezzapachowy (!) Quote
inka33 Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 [quote name='malagos']Wiecie, co robię? Przeglądam gazety sprzed 160 lat, np. Kurjer Codzienny na e-biblioteka - rewelacja! A te ogłoszenia! I karetę mozna kupić i "Koronki do prania przyjmują się, Pańska 4" i "Koń ujeżdżony 7 letni" i psy"rasowe wyżły i dużo mopsów. Nawet welocyped i klozet bezzapachowy (!)[/QUOTE] Jak już tak zachwalasz, to daj sznurek! :cool3: Quote
wegielkowa Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='malagos']Wiecie, co robię? Przeglądam gazety sprzed 160 lat, np. Kurjer Codzienny na e-biblioteka - rewelacja! A te ogłoszenia! I karetę mozna kupić i "Koronki do prania przyjmują się, Pańska 4" i "Koń ujeżdżony 7 letni" i psy"rasowe wyżły i dużo mopsów. Nawet welocyped i klozet bezzapachowy (!)[/QUOTE] :) :) :) Ja mam książkę kucharską z 1913 r i tam mozna poczytać nie tylko, jak z pomocą dziewki do ycierania, z kopą jaj, utrzeć w makutrze ciasto, ale, jak panny mają się zachowywać przy kawalerze, etc. Quote
jaanka Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Ale miałyście fajne spotkanko a kicia super. Quote
malagos Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='jaanka']Ale miałyście fajne spotkanko a kicia super.[/QUOTE] A dlaczego zabrakło Ciebie?.... Może następnym razem, co?........ Chyba będzie okazja poznać węgielkową w ten weekend? Umawiacie się jakoś, kobiety? Quote
Nutusia Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 A ja mam książkę z 1949 r. pt. Rytm małżeński. Będzie do kupienia na bazarku, który już się powoli montuje ;) "Brak szczęścia w małżeństwie, zapobieganie zapłodnieniu i rozwód idą z sobą ręka w rękę" - CZAD! :) Quote
inka33 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='wegielkowa']:) :) :) Ja mam książkę kucharską z 1913 r i tam mozna poczytać nie tylko, jak z pomocą dziewki do ycierania, z kopą jaj, utrzeć w makutrze ciasto, ale, jak panny mają się zachowywać przy kawalerze, etc.[/QUOTE] "Dać służbie, niech kręcą." - czy jakoś tak. :) U mnie chyba jest sprzed 1900 r. (jak dobrze pamiętam), ale nie mam bawełnianych rękawiczek, więc nie czytuję jej... :cool3: Quote
jaanka Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='malagos']A dlaczego zabrakło Ciebie?.... Może następnym razem, co?........ Chyba będzie okazja poznać węgielkową w ten weekend? Umawiacie się jakoś, kobiety?[/QUOTE] Trochę mało rącza jestem, zwłaszcza w takie mrozy. No jak będzie Wegielkowa to ja autograf chociaż proszę :diabloti: Quote
Ryjonek Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Dzień dobry, tak się tutaj pusto zrobiło... i wcale nie chodzi mi o brak głównej bohaterki wątku Greyki gdzi się teraz wszyscy przenieśli? Szukam chętnych na kawkę i muffinka dzisiaj po 16 :) Quote
konfirm13 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='Ryjonek']Dzień dobry, tak się tutaj pusto zrobiło... i wcale nie chodzi mi o brak głównej bohaterki wątku Greyki gdzi się teraz wszyscy przenieśli? Szukam chętnych na kawkę i muffinka dzisiaj po 16 :)[/QUOTE] Pewnie jedni jeszcze śpią, inni pracują. Z kawką(herbatką), zapraszam do mojej Bafi,która widnieje w banerku, zrobionym przez Inkę. Miłego dnia :) Quote
malagos Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 [quote name='Ryjonek']Dzień dobry, tak się tutaj pusto zrobiło... i wcale nie chodzi mi o brak głównej bohaterki wątku Greyki gdzi się teraz wszyscy przenieśli? Szukam chętnych na kawkę i muffinka dzisiaj po 16 :)[/QUOTE] Ja mam wywiadówkę u Młodej, a do tej pory nie wiem, kiedy opuszczam stolicę - czy jutro PKSem o 12.30 czy w sobotę zawiezie mnie syn... Quote
konfirm13 Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 [quote name='malagos']Ja mam wywiadówkę u Młodej, a do tej pory nie wiem, kiedy opuszczam stolicę - czy jutro PKSem o 12.30 czy w sobotę zawiezie mnie syn...[/QUOTE] Wywiadówkę? I jakbyś nie jechała do domu, czarnych, bezpiecznych dróg Ci życzę :). I cieszę sie, że masz taki piękny banerek :) Quote
Recommended Posts