Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyłączam się do podziękowań za bardzo miłe spotkanie:)
Fotki już teraz można obejrzeć i stwierdzam, że najurodziwszą uczestniczką była bezsprzecznie perska kota;)

Posted

[quote name='Nutusia']Ja foty widzę i stwierdzam, że... Inka powinna sobie zmienić avatarek ;) :)[/QUOTE]
;)

Awatarka nie zmienię, bo jest na nim Kajtun, bez ktorego pewnie nigdy bym na dogo nie trafiła...

Posted

[quote name='malagos']Ale jesteśmy fotogeniczne, ho, ho![/QUOTE]
Nie wszystkie...
Isadorka, weź mnie jakoś zamaż czy coś na siódmej fotce, proszę...

Posted

Wiecie, co robię? Przeglądam gazety sprzed 160 lat, np. Kurjer Codzienny na e-biblioteka - rewelacja! A te ogłoszenia! I karetę mozna kupić i "Koronki do prania przyjmują się, Pańska 4" i "Koń ujeżdżony 7 letni" i psy"rasowe wyżły i dużo mopsów. Nawet welocyped i klozet bezzapachowy (!)

Posted

[quote name='malagos']Wiecie, co robię? Przeglądam gazety sprzed 160 lat, np. Kurjer Codzienny na e-biblioteka - rewelacja! A te ogłoszenia! I karetę mozna kupić i "Koronki do prania przyjmują się, Pańska 4" i "Koń ujeżdżony 7 letni" i psy"rasowe wyżły i dużo mopsów. Nawet welocyped i klozet bezzapachowy (!)[/QUOTE]
Jak już tak zachwalasz, to daj sznurek! :cool3:

Posted

[quote name='malagos']Wiecie, co robię? Przeglądam gazety sprzed 160 lat, np. Kurjer Codzienny na e-biblioteka - rewelacja! A te ogłoszenia! I karetę mozna kupić i "Koronki do prania przyjmują się, Pańska 4" i "Koń ujeżdżony 7 letni" i psy"rasowe wyżły i dużo mopsów. Nawet welocyped i klozet bezzapachowy (!)[/QUOTE] :) :) :) Ja mam książkę kucharską z 1913 r i tam mozna poczytać nie tylko, jak z pomocą dziewki do ycierania, z kopą jaj, utrzeć w makutrze ciasto, ale, jak panny mają się zachowywać przy kawalerze, etc.

Posted

[quote name='jaanka']Ale miałyście fajne spotkanko a kicia super.[/QUOTE]

A dlaczego zabrakło Ciebie?.... Może następnym razem, co?........ Chyba będzie okazja poznać węgielkową w ten weekend? Umawiacie się jakoś, kobiety?

Posted

A ja mam książkę z 1949 r. pt. Rytm małżeński. Będzie do kupienia na bazarku, który już się powoli montuje ;)
"Brak szczęścia w małżeństwie, zapobieganie zapłodnieniu i rozwód idą z sobą ręka w rękę" - CZAD! :)

Posted

[quote name='wegielkowa']:) :) :) Ja mam książkę kucharską z 1913 r i tam mozna poczytać nie tylko, jak z pomocą dziewki do ycierania, z kopą jaj, utrzeć w makutrze ciasto, ale, jak panny mają się zachowywać przy kawalerze, etc.[/QUOTE]
"Dać służbie, niech kręcą." - czy jakoś tak. :)

U mnie chyba jest sprzed 1900 r. (jak dobrze pamiętam), ale nie mam bawełnianych rękawiczek, więc nie czytuję jej... :cool3:

Posted

[quote name='malagos']A dlaczego zabrakło Ciebie?.... Może następnym razem, co?........ Chyba będzie okazja poznać węgielkową w ten weekend? Umawiacie się jakoś, kobiety?[/QUOTE]
Trochę mało rącza jestem, zwłaszcza w takie mrozy.
No jak będzie Wegielkowa to ja autograf chociaż proszę :diabloti:

Posted

Dzień dobry,

tak się tutaj pusto zrobiło... i wcale nie chodzi mi o brak głównej bohaterki wątku Greyki
gdzi się teraz wszyscy przenieśli?

Szukam chętnych na kawkę i muffinka dzisiaj po 16 :)

Posted

[quote name='Ryjonek']Dzień dobry,

tak się tutaj pusto zrobiło... i wcale nie chodzi mi o brak głównej bohaterki wątku Greyki

Szukam chętnych na kawkę i muffinka dzisiaj po 16 :)[/QUOTE]

Pewnie jedni jeszcze śpią, inni pracują. Z kawką(herbatką), zapraszam do mojej Bafi,która widnieje w banerku, zrobionym przez Inkę. Miłego dnia :)

Posted

[quote name='Ryjonek']Dzień dobry,

Szukam chętnych na kawkę i muffinka dzisiaj po 16 :)[/QUOTE]

Ja mam wywiadówkę u Młodej, a do tej pory nie wiem, kiedy opuszczam stolicę - czy jutro PKSem o 12.30 czy w sobotę zawiezie mnie syn...

Posted

[quote name='malagos']Ja mam wywiadówkę u Młodej, a do tej pory nie wiem, kiedy opuszczam stolicę - czy jutro PKSem o 12.30 czy w sobotę zawiezie mnie syn...[/QUOTE]

Wywiadówkę? I jakbyś nie jechała do domu, czarnych, bezpiecznych dróg Ci życzę :). I cieszę sie, że masz taki piękny banerek :)