Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

malagos napisał(a):
Zadzwoniłam wczoraj i ... odebrał młody, Michał i mówi, zę wszystko dobrze. "Lata po podwórku", tylko czasem nie chce przyjść na wołanie (nie nowina...)", ale jak się otworzy drzwi do domu, to wpada z impetem. Ma apetyt, czyli nie mam się co martwić.
No to chyba się nie martwię.....

No to się nie zamartwiaj, tylko spokojniutko jeszcze trochę kciuki potrzymaj i dobre myśli ślij, gdzie trzeba. :calus:

• Replies 992
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zasypałam wczoraj dołki po kopaniu Greykowym przy bramie i pod schodami. Jest bez niej tak ... spokojnie, cicho, nikt nie wybiega z ujadaniem i po chwili nie łomocze w okno z parapetu i do drzwi tarasowych, ze koniecznie TERAZ musi wejść....
Nikt też nie męczy Soni, a Greyka potrafiła jej dać do wiwatu - Sonia ma ok. 15 lat i potrzebuje spokoju. Bała się wychodzić z kojca, jak Greyka szalała w ogrodzie. A teraz do domu ufnie wchodzi, nikt na nią nie napada.
Same plusy dodatnie.
Prawie.......

Posted

malagos napisał(a):
Zasypałam wczoraj dołki po kopaniu Greykowym przy bramie i pod schodami. Jest bez niej tak ... spokojnie, cicho, nikt nie wybiega z ujadaniem i po chwili nie łomocze w okno z parapetu i do drzwi tarasowych, ze koniecznie TERAZ musi wejść....
Nikt też nie męczy Soni, a Greyka potrafiła jej dać do wiwatu - Sonia ma ok. 15 lat i potrzebuje spokoju. Bała się wychodzić z kojca, jak Greyka szalała w ogrodzie. A teraz do domu ufnie wchodzi, nikt na nią nie napada.
Same plusy dodatnie.
Prawie.......

A bywasz w Sulejówku...? :roll:

Posted

Jejku, nie bywam w Sulejówku, a moze powinnam? :eviltong:
z frontu białej nie mam wieści, Tereska i jej sąsiadka, które prosiłam o pomoc nie odezwały się. Mają numer mojego telefonu, ale pewnie sytuacja bez zmian. Gorzej, bo od niedzieli mnie tu na wsi nie będzie, ale dobre to, ze Tomek zostaje i pilotuje sprawę.

Posted

malagos napisał(a):
Jejku, nie bywam w Sulejówku, a moze powinnam? :eviltong:
z frontu białej nie mam wieści, Tereska i jej sąsiadka, które prosiłam o pomoc nie odezwały się. Mają numer mojego telefonu, ale pewnie sytuacja bez zmian. Gorzej, bo od niedzieli mnie tu na wsi nie będzie, ale dobre to, ze Tomek zostaje i pilotuje sprawę.

Widziałam pewne ogłoszenie...
Nie mogę przestać o nim myśleć... ale nie wymyśliłam nic mądrego... :(
Może już nawet znalazł się ktoś, zaopiekował... :kciuki:
Nie wiem, nie miałam odwagi zadzwonić, nie mając nic właściwie do zaproponowania... :oops:

Posted (edited)

Wiesz, malagos, nie masz wyjścia. Musisz w najbliższym czasie założyć jakiś wątek.....

A mnie takie zdjęcie nie daje spokoju ( MASZA).
Na szczęście dla mojego męża i psów zdjecie pochodzi z 2009 roku z przytuliska Pani Ali Orzechowskiej.
Suczka chyba nie poszła do adopcji, ale nie ma jej aktualnego zdjęcia.
Kto widział moją Lukę wie, dlaczego ta suczka mnie tak urzekła. Tym bardziej, że przegapiłam 8 pierwszych miesięcy z życia Luki.

Edited by Mazowszanka2
Posted

inka33 napisał(a):
Widziałam pewne ogłoszenie...
Nie mogę przestać o nim myśleć... ale nie wymyśliłam nic mądrego... :(
Może już nawet znalazł się ktoś, zaopiekował... :kciuki:
Nie wiem, nie miałam odwagi zadzwonić, nie mając nic właściwie do zaproponowania... :oops:

Zaraz, zaraz, może już niedługo będziesz wolna :evil_lol:

Posted

[quote name='malagos']Kurcze, inka, wal śmiało, bo nie kumam - czy mam pojechać do Sulejówka?........
Możesz pojechać, czemu nie - może coś zaradzisz...? :hmmmm:
http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-znaleziono/sulejowek/bezdomny-szczeniak-557429205

[quote name='Mazowszanka2']Zaraz, zaraz, może już niedługo będziesz wolna :evil_lol:
Ale i tak mi przez ok. m-c nie wolno... :shake:
I okres reklamacyjny, i bunt córy...

Posted

Kochane baby, pomyślcie proszę nad datą naszego spotkanka. Jestem do Waszej dyspozycji od poniedziałku 20 stycznia do piątku, a weekend wracam na wieś, i od poniedziałku 27 stycznia znów goszczę w Warszawie. W tym drugim tyg. mam umówione dwa wieczory, ale reszta .... samotne, smutne godziny w Wielkim Mieście....buuu.....
Jak już coś ustalimy, to zaprosimy innych :)

Posted

O rany, inka - ale cudak z tego chłopaczka (niestety)... :(

Jeśli chodzi o spotkanie, to - jeśli mogę zacząć - wolałabym nie w pon. i nie w środę, bo wybieram się na basen (inaczej nie wyjdę z tego kataru! - już dawno 7 kasztanów przełożone z kieszeni do kieszeni i doopa :() I chyba 30 nie będę mogła...

Posted

malagos napisał(a):
Kochane baby, pomyślcie proszę nad datą naszego spotkanka. Jestem do Waszej dyspozycji od poniedziałku 20 stycznia do piątku, a weekend wracam na wieś, i od poniedziałku 27 stycznia znów goszczę w Warszawie. W tym drugim tyg. mam umówione dwa wieczory, ale reszta .... samotne, smutne godziny w Wielkim Mieście....buuu.....
Jak już coś ustalimy, to zaprosimy innych :)

Mnie zależy na jak najszybszym spotkaniu ze wzgledu na słoiki. Chyba, że na słoiki umówimy się osobno.
Bazarek kończę w poniedziałek 20-ego.

A w jeden ze smutnych wieczorów możesz przyjechać do mnie :)

Posted

O ranyyyyyy.... jest szansa poznać węgielkową w realu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Do mnie też możesz przyjechać (z nocowaniem! ;)). Albo wpaść do mnie do biura na kawę i pogaduchy w dowolnej porze dnia ;)

Posted

[quote name='Nutusia']O ranyyyyyy.... jest szansa poznać węgielkową w realu!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Do mnie też możesz przyjechać (z nocowaniem! ;)). Albo wpaść do mnie do biura na kawę i pogaduchy w dowolnej porze dnia ;)

Tak, to będzie wydarzenie roku !!

Posted

Nutusia napisał(a):
O rany, inka - ale cudak z tego chłopaczka (niestety)... :(

Znalazłam na dogo (z w miarę aktywnych ostatnio) dwie osoby z Sulejówka: magdus84 i ASIA54.

Może znacie kogoś jeszcze...?
Albo może zna ktoś osobę (po numerze tel.), która wstawiła to ogłoszenie na gumtree...?

Podpowiedzcie mi coś, pomóżcie jakoś rudemu kuleczkowi... Guciowi... :oops:

Posted

wegielkowa napisał(a):
malagossie, będziesz do 02.02.14 w Wawie? Ja będę w Wawie, więc przykleję się do Was :)

No dooobra, damy Ci się przykleic, no doooobra.........

:diabloti: :p :loveu:
Kiedy Ci pasi spotkanko?

Posted

[quote name='wegielkowa']malagossie, będziesz do 02.02.14 w Wawie? Ja będę w Wawie, więc przykleję się do Was :)

będę do 31 stycznia, potem wracam na wieś.

To co, komu pasuje wtorek 21 stycznia, komu czwartek 23 stycznia?

Posted

malagos napisał(a):
A nie mozesz zadzwonić do tej osoby, która wystawiła ogłoszenie i szczerze pogadać?

No... ale co ja mam jej zaproponować...? :oops:
W życiu się nie podejmę bez pomocy... :shake:

Nutusia napisał(a):
Inka - Mysza2 mieszka zdaje się gdzieś "po tamtej stronie", jeśli dobrze kojarzę, bo ja po tamtej stronie Wisły to głupia jestem jak ciotka w Czechach :(

Się zapytnę przy okazji - dzięki. :)