Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Melduję się u faflunka, teraz będzie już tylko lepiej :lol: Grosik oczywiście wysyłam na konto ŁAPY i mocno trzymam kciuki.

Edited by Boni-Bobo
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Borys wszamał wczoraj wieczorem garść suchej karmy i nie spowodowała ona sensacji jelitowych:multi: Będziemy po malutku (garsteczkami) urozmaicać jego dietę w tą właśnie karmę.

Posted

[quote name='Juldan']Borys wszamał wczoraj wieczorem garść suchej karmy i nie spowodowała ona sensacji jelitowych:multi: Będziemy po malutku (garsteczkami) urozmaicać jego dietę w tą właśnie karmę.[/QUOTE]

To są dobre wiadomości, oby tak dalej. Wysłałam boksiowi 50 złotówek. Trzymaj się Borysku!

Posted

Borys miał wczoraj kolejne odwiedziny Marzeny z SOS Bokserom. Ciocia przywiozła mu pyszne gotowane jedzonko, witaminki i olej lniany z mikroelementami i witaminami- dziękujemy pięknie :Rose:
Dotarła też sucha karma od Fundacji- niestety Borys nie chce jej wziąć do pyska:mad: będziemy próbowali ją moczyć, może tak będzie ją szamał- póki co dostaje po trochu Joserę Festival (łosoś z ryżem), którą wcina aż mu się usiska trzęsą:evil_lol:

Sam Borys poprawił się już nieco- tak mi się wydawało, ja widzę go codziennie więc mogło mi się wydawać- jednak Marzena to potwierdziła :multi: Szalał wczoraj jak wariat z moją Zuzą i bawił się piłką. Mam filmik- jak osobnik który jest z Boryskiem na filmiku pozwoli to go tutaj wrzucę:razz:

Marzena twierdzi że Borys może mieć około roku:crazyeye: jej TZ sądzi że ciut więcej- sam Borys wypowiedzieć się na ten temat nie chciał:evil_lol:
Dziś rano byliśmy z nim na badaniach krwi- wszystko wyszło ok. Wieczorem wstawię ich wyniki. Zrobiliśmy też USG guzka którego ma przy pyszczku- jest to prawdopodobnie coś co zostało po kleszczu...
Borys dostał dzisiaj tablety na robale. Na szczepienia pojedziemy do wetów poleconych nam wczoraj przez Marzenę i Jej TZ-ta, mają oni doświadczenie w prowadzeniu i leczeniu boksiów więc zrobimy chłopakowi jeszcze przegląd u nich w przychodni ;)

Posted

Wstawiam wyniki badań Borysa:

Od rachunku trzeba odliczyć 15zł- połowa za tablety na robale jest dla drugiej naszej podopiecznej- Kory

Dotarły wpłaty od BORYSboxer- 10zł
Anna M.- 50zł
BONI BOBO- 50zł

Dziękuję pięknie :Rose:

Posted

cieszę się, że u naszego faflaczka wyniki są dobre :)
że guziołek to nic groźnego i że sam Borys czuje się dobrze, ma mnóstwo energii i zaczyna nabierać ciałka :)

Posted

Ja również bardzo się cieszę, że faflak zdrów :p :multi:
Dziewczyny kiedy Borysek będzie gotowy do adopcji? Jutro będzie sprawdzany potencjalny domek koło Wrocławia dla jakiegoś boksia :roll: Pan we wstępnej rozmowie zainteresowany jest Dino lub Boryskiem. Jutro będę wiedzieć coś więcej i jak będą już konkrety to napiszę :razz:

Posted

Sprawdzajcie domek i uprzedźcie Pana o całej sytuacji Borysa. Że potrzebuje odkarmienia i że wybredna bestia z niego. Jeśli Pan albo osoba przeprowadzająca wizytę potrzebuje jakich dodatkowych informacji dzwońcie- 663-663-966 powiem wszystko co wiem ;)

Posted

Bawiący się Borys :)
[video=youtube;W15wuhbcqw4]https://www.youtube.com/watch?v=W15wuhbcqw4&feature=c4-overview&list=UUJURE2riH_tuQNXnP7TBqQA[/video]

Posted

Filmik zakończył się tak nagle bo Borys na moje cmokanie rzucił się mi do twarzy ze swoim wielkim jęzorem ;)

Posted

[quote name='BORYSboxer']on na pewno nie będzie długo na domek czekał...[/QUOTE]

Też tak myślę. Młody, energiczny, zabawny i bardzo towarzyski, czego chcieć więcej.