Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='OzzyPI']Tak, to byliśmy my :) Ta wystawa to był nasz debiut :)[/QUOTE]

nasz tez:))) w sensie Grety:)) moj nie:))

moja najstarsza suka Tiamat zaliczyla powrot na ring po prawie dwuletniej przerwie i tez jej pieknie poszlo:))) z przytupem:))))

Posted

No, a to nasz wspólny debiut był ;-) Dobrze się bawiłam i Oz też, więc na pewno to powtórzymy. Dostaliśmy piękny opis od sędziego i BOB baby. Gratulujemy oczywiście!

Posted

[quote name='Instant']Trochę zdjęć z wystawy - gdyby ktoś chciał zdjęcie w większym rozmiarze, nie będzie problemu. Jest też więcej zdjęć, zwłaszcza z finałów, więc w razie zainteresowania konkretnym momentem czy psem, proszę o kontakt :)

https://picasaweb.google.com/109219925289419717913/XXIMWPRWrocAw2013?authkey=Gv1sRgCKGao6P5juvR9wE&noredirect=1#

Obejrzałam album - Picasa zrobiła dużą krzywdę zdjęciom, postaram się je wrzucić gdzie indziej, żeby miały przyzwoitą jakość...

cześć
czy mogla bym poprosic o fotkę numer 59 z finałów III Grupy to jest z dandusiem :)
będę wdzięczna za podesłanie na maila: canisterra@neostrada.pl

dziękuję :)

Posted

[quote name='OzzyPI']No, a to nasz wspólny debiut był ;-) Dobrze się bawiłam i Oz też, więc na pewno to powtórzymy. Dostaliśmy piękny opis od sędziego i BOB baby. Gratulujemy oczywiście![/QUOTE]

Gretce-Zgredce tez sie bardzo podobalo mimo ze musiala czekac do finalow a byla bardzo zmeczona:))
pokonala bardzo silna konkurencje w klasie baby a pozniej jeszcze dostala miejsce na pudle na finalach:)) miod na moje serce:))))

my tez gratulujemy:))

Posted

[quote name='Instant']Trochę zdjęć z wystawy - gdyby ktoś chciał zdjęcie w większym rozmiarze, nie będzie problemu. Jest też więcej zdjęć, zwłaszcza z finałów, więc w razie zainteresowania konkretnym momentem czy psem, proszę o kontakt :)

https://picasaweb.google.com/109219925289419717913/XXIMWPRWrocAw2013?authkey=Gv1sRgCKGao6P5juvR9wE&noredirect=1#

Obejrzałam album - Picasa zrobiła dużą krzywdę zdjęciom, postaram się je wrzucić gdzie indziej, żeby miały przyzwoitą jakość...
O! Nasze dziewczyny się załapały na fotkę :lol:
https://picasaweb.google.com/109219925289419717913/XXIMWPRWrocAw2013?authkey=Gv1sRgCKGao6P5juvR9wE&noredirect=1#5929366452309132386

Posted

[quote name='mjola']cześć
czy mogla bym poprosic o fotkę numer 59 z finałów III Grupy to jest z dandusiem :)
będę wdzięczna za podesłanie na maila: canisterra@ :) :).pl

dziękuję :)

ja swoje zdjątko, a nawet więcej dostałam :) i pięknie dziękuję :)