Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wies niedaleko Ostródy...jadący samochód zwalnia...otwierają się drzwi i zostaje wypchnięty pies...samochód odjeżdża...pies zostaje na środku ulicy zupełnie nie wiedząc co się stało...biegnie za samochodem, potem czeka...tęskni...

Przebywa obecnie w schronisku w Ostródzie...widać, że jest smutny...nie wiem ile ma lat...powiedzmy, że w średnim wieku...

świat powinien się już kończyć...

kontakt Agnieszka 505222207 mail babeki@wp.pl

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jenyy... :-(:-(:-(:-(

co za ludzie !! Bez serca !! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Niech wyrzuca najpierw swój mózg na śmietnik ! :mad::mad:

Posted

mozgu nie wyrzuca bo nie mieliby co wyrzucac :angryy:

jejku, kolejna bieda... swiat jest za maly na tyle nieszczesc !

o rany co za przeklety los sprawil, ze pies tak bardzo sie udomowil i uzaleznil od czlowieka, tylko musi cierpiec przez to :(

moge mu wystawic allegro tylko poprosze o nr tel i maila do podawania :(

Posted

Tak, już wiem, wstawiłam go na strone adopcyjną. Tylko tyle moge zrobić.
Tak czy inaczej potrzebne są jego lepsze zdjęcia. Czy można by go było wziąć na spacer żeby nie nbyło zdjęć zza krat?

Posted

Kasie ..:niewiem:

Jak narazie pies jest dość zdezorientowany....rzucił się na pracownika...więc nie wiem do końca czy ktoś go wyprowadzi z boksu do zdjęć...a poza tym taka zwykła rzecz...nie ma pracowników...został tylko p. Heniek na prawie 300 psiaków i koty....więc wyobraź sobie jak się musi uwijać z sprzątaniem, karmnieniem, pojeniem..... a takie wyprowadzenie psa...z boksu gdzie jest drugi pies....wymaga czasu...no i trzeba potem też przypilnować po powrocie...żeby się nie zagryzły...

echhhhh cholera....zawsze pod górkę...

Posted

Witam,
dzisiaj też wyrzucono u nas na wsi pod Olsztynem psa. A raczej małego psiaka, szczeniaka - wygląda na doga. Nie mam niestety aparatu żeby zrobić mu zdjęcie, a chciałabym mu pomóc.

Ehh, ci ludzie :/

Posted

no nie...:angryy: :angryy: mi juz po prostu czasem sił i pomysłu brak
co za s*******wo... :angryy: :angryy:
nie moge - i znowu ta sama bajka bedzie, kaukaz, duzy, to pewnie agresywny, i tak sie nigdzie nie nada..... że też nikt rejestracji tych bydlaków nie zapisał...
oczywiscie poniewaz to jest TEN rodzaj psa zanim cokolwiek zdecydujemy powinniśmy o nim trochę wiecej sie dowiedzieć.
Nie chciałabym przezywac tu kłotni jak na temat Cezara z Suwałk czy tez nie daj boze Borna.....
Kasie nie może byc lekarstwem na kazdego znalezionego kaukaza zwazywszy ze ma sam 3 z takich przypadkow.....
to co - czekamy do soboty na jakąs wieksza ilosc informacji?

Posted

samoglow napisał(a):
sa jakies nowiny ze schroniska? Psisko ma imie, czy oglaszamy konkurs?
Moze BEN? Jak psisko ma juz imie, to jakos lepiej sie o nim rozmawia !

Ma na imię Token.... :)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...