Aga_Mazury Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wies niedaleko Ostródy...jadący samochód zwalnia...otwierają się drzwi i zostaje wypchnięty pies...samochód odjeżdża...pies zostaje na środku ulicy zupełnie nie wiedząc co się stało...biegnie za samochodem, potem czeka...tęskni... Przebywa obecnie w schronisku w Ostródzie...widać, że jest smutny...nie wiem ile ma lat...powiedzmy, że w średnim wieku... świat powinien się już kończyć... kontakt Agnieszka 505222207 mail babeki@wp.pl Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 jenyy... :-(:-(:-(:-( co za ludzie !! Bez serca !! :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Niech wyrzuca najpierw swój mózg na śmietnik ! :mad::mad: Quote
LittleMy Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 mozgu nie wyrzuca bo nie mieliby co wyrzucac :angryy: jejku, kolejna bieda... swiat jest za maly na tyle nieszczesc ! o rany co za przeklety los sprawil, ze pies tak bardzo sie udomowil i uzaleznil od czlowieka, tylko musi cierpiec przez to :( moge mu wystawic allegro tylko poprosze o nr tel i maila do podawania :( Quote
Matusz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Jo37 napisał(a):Czy Kasie już wie ? . Piękny psiak . zaraz podeśle wątek Kasie Quote
Kasie Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tak, już wiem, wstawiłam go na strone adopcyjną. Tylko tyle moge zrobić. Tak czy inaczej potrzebne są jego lepsze zdjęcia. Czy można by go było wziąć na spacer żeby nie nbyło zdjęć zza krat? Quote
Ada-jeje Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Na swiecie jest wystarczajaco duzo miejsca dla zwierzat i ludzi, jednak co niektorych z ludzi nalezaloby powyrzucac na smietnik. Quote
Aga_Mazury Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Kasie ..:niewiem: Jak narazie pies jest dość zdezorientowany....rzucił się na pracownika...więc nie wiem do końca czy ktoś go wyprowadzi z boksu do zdjęć...a poza tym taka zwykła rzecz...nie ma pracowników...został tylko p. Heniek na prawie 300 psiaków i koty....więc wyobraź sobie jak się musi uwijać z sprzątaniem, karmnieniem, pojeniem..... a takie wyprowadzenie psa...z boksu gdzie jest drugi pies....wymaga czasu...no i trzeba potem też przypilnować po powrocie...żeby się nie zagryzły... echhhhh cholera....zawsze pod górkę... Quote
Kali Mari Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam, dzisiaj też wyrzucono u nas na wsi pod Olsztynem psa. A raczej małego psiaka, szczeniaka - wygląda na doga. Nie mam niestety aparatu żeby zrobić mu zdjęcie, a chciałabym mu pomóc. Ehh, ci ludzie :/ Quote
Aggie Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 no nie...:angryy: :angryy: mi juz po prostu czasem sił i pomysłu brak co za s*******wo... :angryy: :angryy: nie moge - i znowu ta sama bajka bedzie, kaukaz, duzy, to pewnie agresywny, i tak sie nigdzie nie nada..... że też nikt rejestracji tych bydlaków nie zapisał... oczywiscie poniewaz to jest TEN rodzaj psa zanim cokolwiek zdecydujemy powinniśmy o nim trochę wiecej sie dowiedzieć. Nie chciałabym przezywac tu kłotni jak na temat Cezara z Suwałk czy tez nie daj boze Borna..... Kasie nie może byc lekarstwem na kazdego znalezionego kaukaza zwazywszy ze ma sam 3 z takich przypadkow..... to co - czekamy do soboty na jakąs wieksza ilosc informacji? Quote
samoglow Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 sa jakies nowiny ze schroniska? Psisko ma imie, czy oglaszamy konkurs? Moze BEN? Jak psisko ma juz imie, to jakos lepiej sie o nim rozmawia ! Quote
Aga_Mazury Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 samoglow napisał(a):sa jakies nowiny ze schroniska? Psisko ma imie, czy oglaszamy konkurs? Moze BEN? Jak psisko ma juz imie, to jakos lepiej sie o nim rozmawia ! Ma na imię Token.... :) Quote
Kasie Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Aga, da się jakieś lepsze zdjęcia zrobić? Bo wtenczas można by było go na allegro... Quote
samoglow Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 tu nie zaglada :-( :shake: Czy wiadomo co dzieje sie z Tokenem? Quote
Kasie Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czy Token miał lub ma allegro? I co z tymi zdjęciami? Udało by sie coś ładnego pstryknąć? Quote
Aga_Mazury Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 zdjęc narazie chyba nie bardzo da się zrobić....ale myślę intensywnie... Token wczoraj jak zwykle siedział (leżał) na budach i jak podeszłam to mnie porządnie oszczekał....a potem zwyczajnie olał ;)... Shot with DMC-FX01 at 2007-08-12 co widac będzie na filmiku.... http://www.youtube.com/watch?v=3-uchsTVJEc Quote
Wiwi Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 token jeszcze w schronisku...:-( wiadomo może cos wiecej??? Quote
Recommended Posts