San_(jagodowa:) Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Asana dojechała. W czasie jazdy usiłowała przejąć kontrolę nad pojazdem poprzez włażenie na kolana kierowcy. Na miejscu zapoznała się z opiekunką i teraz jej nie odstępuje. Oczywiście śpi w łóżku. Wygląda na to,że Królowa zamierza być Królową niezależnie od sytuacji i miejsca, w jakim się znalazła ;) Innymi słowy kombinatorka zawsze będzie kombinatorką;) Mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze. Quote
Tina:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kurcze no.. oby bylo Jej dobrze.. o niczym innym nie marze jak tylko o tym zeby Jej sie udalo... Moja krolewno ale nie zapomnij o mnie..;) a ma tam jakichś kolegów? koleżanki?...;) Quote
San_(jagodowa:) Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Jest jedynaczką, ale będzie się spotykała z psami znajomych jej nowej Opiekunki ( z Bajtem i Besią z CK). Quote
lariss72 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 och.....kochana Asanka......to pupilek schroniska......smutno jakoś bez niej....... A co ma powiedzieć Bosman!!!!!! Quote
Tina:) Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No wlasnie.. co z Bosmankiem?... trzyma sie?.. kolejna Jego 'dziewczyna' zniknela... kurcze fajnie ze Asana ma dom ale jakos nie potrafie sie tak super jakoś z tego cieszyć... Quote
Ana_Zbyska Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Bosman zamieszkał teraz z Kylie, bo po wyjeździe Asanki był bardzo smutny.. Quote
malawaszka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 o rany :mdleje: :loveu::loveu::loveu::multi: fantastyczne wieści a Wy tu zaraz stypę zrobicie :lol::mad:;) Quote
Macho Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Bo mnie to jakoś nie cieszy.... ale to moje zdanie... Quote
Tina:) Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ja tez nie jestem z tego do konca zadowolona... ale nic nie poradzimy.. teraz tylko musimy wierzyc ze jest Jej tam dobrze... Quote
malawaszka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ale co? macie jakieś wątpliwości dot. domu do którego poszła????? chyba CK nie wydaje psów byle gdzie? Quote
Macho Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 CK nie wydaje psów byle gdzie, dom sprawdzony, ale to już dłuższa historia... Tak czy siak Asana ma SWÓJ Dom... Quote
malawaszka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 no to widzę macie jakieś swoje tajemnice, które nie pozwalaja Wam sięcieszyć :niewiem: Quote
Macho Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Nazwijmy to niedogadaniem stron ;) Każda adopcja na swój sposób cieszy... w końcu psiak nie musi siedzieć w schronie, tylko ma Dom, ciepło, opiekę, miłość... To na tyle z mojej strony ;) Będę się tu już raczej sporadycznie odzywać ;) Quote
szachrajka14 Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 a to nic nie wiadomo jak tom u Asany???? Quote
Tina:) Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Zdjecia Asany mozna zobaczyc na www.schronisko.prv.pl w dziale 'znalazły juz dom'. Asańcia nazywa sie teraz Sana. Pod tym imieniem szukac Jej zdjec.... Quote
Recommended Posts