Maciek87 Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Witam ! Mam problem z psem, od jakiegoś czasu przechyla głowę na jedną stronę i od czasu do czasu go pobolewa (piszczy i nie daje się dotknąć). Byłem w innej lecznicy , ale znajomy skierował mnie do Gliwicka Klinika Weterynaryjna ul. Toszecka 19 Gliwice www.wetgliwice.pl ... Podobno jest tam bardzo dobry neurolog Pan dr Artur Michalski . Macie jakieś własne doświadczenia na temat neurologów w tym mieście? Dzięki za informacje. Quote
JamniczaRodzina. Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 To co opisujesz wygląda na bardzo chrakterystyczne objawy z którymi powinien sobie poradzić każdy weterynarz. Quote
Maciek87 Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Okazało się, że mamy doczynienia z zapaleniem ucha środkowego spowodowanego perforacją błony bebenkowej . Pobrano wymaz itp. a wczesniej byl leczony na zapalenie kanalu sluchowego. Jednak nie kazdy sobie z tym poradzil :-( Quote
Recommended Posts