Kam Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 a czy Karusia ma Allegro?ma,ma, tutaj (Bercia zresztą też tu ) Obie wzbudzają zainteresowanie, nawet gapiów mają, ale na tym się kończy... Quote
irysek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 a bercia gdzie bo jej nie widzialam, moglaby juz ta bercia pojsc do domu dalej :) ulv pamietaj ze jutro do ciebie przychodze :) Quote
Kam Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 hi hi link do Bery jest już w poście wyżej pod hasłem "tu" http://www.allegro.pl/item204773642_tylko_dla_osob_o_wielkim_sercu_.html Quote
justynavege Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Moze allegro przyniesie obu damom szczęście :loveu: Quote
Poker Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Kam,wielkie dzięki za piękne allegro.Bera jest rzeczywiście bardzo inteligentna,dogaduje się dobrze z moimi psami,szybko zapamiętuje i rozpoznaje teren i lubi się pieścić.Na uszkach i nosku odrosła jej pięknie sierść. Quote
yewcia1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ulv jak Ty sobie radzisz cioteczko? Odezwij się plis Quote
ulvhedinn Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Średnio właśnie sobie radzę:shake: Za dużo na raz.... Za to Kara w porządku, prawie się zagoiła. Okazało się też, że biegunki, w tym z krwią maja dwie przyczyny- podrażnienie sierścią, którą wylizywała i połykała, oraz nietolerancję pokarmu- konkretnie kaszy. A w schronie jadła głównie kaszę:shake: Pewnie dlatergo tak wychudła- po prostu organizm nie korzystał z takiego pokarmu. Raz, próbnie dostała kaszę- tragedia! Natychmiast była śluzowata kupa z krwią, biegunka, bół brzuszka. Inne jedzenie- i od razu kupsko jest ok. Quote
yewcia1 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dobrze , ze Karusia zdrowa , mam nadzieję, ze reszta towarzystwa psiego również, no i że ciocia wraca do zdrówka, Trzymaj się Ulv:loveu: Quote
ulvhedinn Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Towarzystwo w zasadzie, odpukać, zdrowe- tzn. nie licząc normalnych drobnych problemów :eviltong: Żeby jeszcze te blizny po szwach u Karusi nie wyglądały tak przeraźliwie.. mam nadzieję, że szybko zarośnie:roll: bo na razie wygląda jak pies Frankensteina.... Gorzej ciut ze mną- zaczynam marzyć o takim miłym pokoiku, gdzie są miękkie ściany i nie ma klamek:evil_lol: Ciocia niestety pozostanie zagipsowana do końca czerwca, co jej nie poprawia humoru i charakteru.... Quote
Poker Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ulv,miałaś się do mnie zgłosić :mad:,nie chcesz? Quote
ulvhedinn Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 Myslałam, że się na mnie pogniewałaś za to ostatnie zapominalstwo, więc siedzę cicho....:oops: Quote
yewcia1 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Ulv jak tam żyjecie? Napisz cośik choc pięć słow - nie chce mi się pisać:evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Noooo.... żyję. Chyba... Za gorąco mi:shake: Z typowych zjawisk- po raz kolejny jałtko odmówiło współpracy- zdechło ładowanie akumulatora chyba. Na szczęście juz we Wrocławiu, a nie np. w Kaliszu (bo tam byłyśmy, po tkaniny). Biedna Dziuba była kierowcą i chyba mnie już nie lubi:shake: KrA w ciągu 10 minut bez nadzoru otworzyła szafkę i wywlekła śmieci, po czym zeżarła stary biały ser:mad: Karusia czuje sie świetnie, odmłodniała jakby po sterylce- fakt, macicę miała niepiękną, więc chyba jej ulżyło bez:evil_lol: i bez guzów. Dzisiaj koś zadzwonił i zapytał o Karę- pierwsze pytanie "po ile jest ten pies?" :-o Więcej napiszę jutro- jak odżyję... Quote
yewcia1 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Ulv pięknie dziękuję za wieści:lol: Ty i Dziuba to dzielne kobity jesteście i pomimo, ze w twarz , słońce, deszcz i wiatr to i tak twardo brniecie do przodu. Quote
Poker Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 po takim pytaniu to już bym była baaardzo czujna :cool3: Quote
justynavege Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 a doptałas ulv z jakiego ogłoszenia dodzwonili sie?? czy w ogłoszeniu jest info ze wysterylizowana? mam jakąś ciagłą fobię przed dzwoniącymi pseudohodowlami Quote
Recommended Posts