AniaB Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 ulv - czy doszły do Ciebie pieniążki za bazarek? Razem powinno wpłynąć 113 zł - 100 zł od Agusia Terierka i 13 zł od irysek.. U mnie paczki juz gotowe - chciałabym wysłac, ale czekam jeszcze na potwierdzenie od Ciebie.. Bardzo Cie prosze o informacje. Quote
ulvhedinn Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Sprawdziłam, już wszystko jest!!!! :multi: Quote
ulvhedinn Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Biedna Karusia już w klinice... zostawiłam ją, bo zoperują ją jak tylko dr skończy poprzednie zabiegi. No i to może chwilę dłużej potrwać niż standartowo, bo to jeszcze wycinanie guzów... Mam ją odebrać jutro rano. Kurcze niby to zabieg rutynowy, ale ja mam okropnego pietra :placz: Jak ja dzisiaj zasnę.... Quote
Poker Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 trzymam kciuki za Karusię,jutro o g. 9 idzie pod nóż Bera.Będą malutkie pieniążki na Karusię z mojego bazarku. Quote
yewcia1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ulvhedinn napisał(a):Biedna Karusia już w klinice... zostawiłam ją, bo zoperują ją jak tylko dr skończy poprzednie zabiegi. No i to może chwilę dłużej potrwać niż standartowo, bo to jeszcze wycinanie guzów... Mam ją odebrać jutro rano. Kurcze niby to zabieg rutynowy, ale ja mam okropnego pietra :placz: Jak ja dzisiaj zasnę.... Ciotka Ty idz dziś szybo spać - bo jutro pewnie też po zabiegu nie bedziesz mogła. Karusia trzymaj się słoneczko. Quote
ulvhedinn Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Ja już przyzwyczajona do spania "na czujnego" :eviltong: Po prawie 2-miesięcznym nadzorowaniu KrA... przecież przy niej musiałam spac na zasadzie "jedno oko otwarte i ręka na psie" inaczej w życiu nie udałoby się utrzymać szwów NA psie- wszystkie wylądowałyby W psim brzuszku:mad: Quote
Jagoda1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Trzymamy kciuki i osiem łapek za śliczną Ponisię... Quote
Jagoda1 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Poker napisał(a):trzymam kciuki za Karusię,jutro o g. 9 idzie pod nóż Bera. My również... Quote
ulvhedinn Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 Wszystko dobrze, świetnie zniosła operację, już jest całkiem wybudzona i w ogóle wesoła. Odbieram ją za ok. 2 godziny. Hurrra!!!! :multi: Quote
yewcia1 Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 [quote name='ulvhedinn']Wszystko dobrze, świetnie zniosła operację, już jest całkiem wybudzona i w ogóle wesoła. Odbieram ją za ok. 2 godziny. Hurrra!!!! :multi: Oj jakie dobre wieści:lol: Przypominam i proszę o wsparcie - wszystkie psy tymczasowe Ulv - każdy chodzi w dziurawej skarpecie. Może grosik, może bazarek? Proszę o pomoc. Quote
Poker Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 bardzo się cieszę,że z Karusią dobrze,będzie parę groszy z bazarku dla niej Quote
ulvhedinn Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Carissima na szczęście zniosła operację bardzo ładnie, wszystko co trzeba juz wycięte:eviltong: I doszlismy wreszcie, co jest przyczyna kópotów trawiennych- SIERŚĆ!!! Ona linieje w niezłym tempie, a ma słonnosci do wylizywania się, więc nłykała sie mnóstwo kłaków. Ostatnia koopa składała się z nich w 95 %. Teraz jest częściej czesana, a i zapakowanie w kubraczek nie sprzyja zjadaniu fufra. Kubraczek ma bardzo twarzowy, w moro- podobno to współgra z jej charakterkiem- ustawiła wszystkie psy w szpitaliku :p Quote
Korenia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Może trzebaby ja było zabrać do fryzjera ? Będzie jej dużo wygodniej - poza tym chłodniej - a ona już wiekowa suczka. W animodzie obcinają za pół ceny psiaki wzięte ze schro. - bo oni mają Charielgo ze schro :cool3: Mam dane kontaktowe - chcesz? Quote
justynavege Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Korenia dobry pomysł :) na pewno wypieknieje jeszcze bardziej Quote
Kam Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 eee tam, nie strzyże, miałam mieszańca PON-a, strzygłyśmy go co wiosnę, bardzo amatorsko i przez pierwsze dni nikt nie chciał chodzić na spacer z nim :evil_lol:, a do zimy pięknie zarastał Karusia jest bardzo popularna na allegro, ma dwóch gapiów :cool3: Quote
malagos Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 A ilu przybędzie, gdy panienka pokaze sie w negliżu :oops: :loveu: Quote
AniaB Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 z mojego bazarku za filiżanki powinno wpłynąć 25 zł na karusie od kaha - deko..:lol: Quote
yewcia1 Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 AniaB napisał(a):z mojego bazarku za filiżanki powinno wpłynąć 25 zł na karusie od kaha - deko..:lol: AniaB:loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy pięknie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
yewcia1 Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Poker napisał(a):a z mojego ok.20 zł Poker dziękujemy:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts