Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ulv - czy doszły do Ciebie pieniążki za bazarek?
Razem powinno wpłynąć 113 zł - 100 zł od Agusia Terierka i 13 zł od irysek..
U mnie paczki juz gotowe - chciałabym wysłac, ale czekam jeszcze na potwierdzenie od Ciebie..

Bardzo Cie prosze o informacje.

• Replies 299
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedna Karusia już w klinice... zostawiłam ją, bo zoperują ją jak tylko dr skończy poprzednie zabiegi. No i to może chwilę dłużej potrwać niż standartowo, bo to jeszcze wycinanie guzów... Mam ją odebrać jutro rano. Kurcze niby to zabieg rutynowy, ale ja mam okropnego pietra :placz: Jak ja dzisiaj zasnę....

Posted

ulvhedinn napisał(a):
Biedna Karusia już w klinice... zostawiłam ją, bo zoperują ją jak tylko dr skończy poprzednie zabiegi. No i to może chwilę dłużej potrwać niż standartowo, bo to jeszcze wycinanie guzów... Mam ją odebrać jutro rano. Kurcze niby to zabieg rutynowy, ale ja mam okropnego pietra :placz: Jak ja dzisiaj zasnę....

Ciotka Ty idz dziś szybo spać - bo jutro pewnie też po zabiegu nie bedziesz mogła.
Karusia trzymaj się słoneczko.

Posted

Ja już przyzwyczajona do spania "na czujnego" :eviltong: Po prawie 2-miesięcznym nadzorowaniu KrA... przecież przy niej musiałam spac na zasadzie "jedno oko otwarte i ręka na psie" inaczej w życiu nie udałoby się utrzymać szwów NA psie- wszystkie wylądowałyby W psim brzuszku:mad:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Wszystko dobrze, świetnie zniosła operację, już jest całkiem wybudzona i w ogóle wesoła. Odbieram ją za ok. 2 godziny. Hurrra!!!! :multi:
Oj jakie dobre wieści:lol:

Przypominam i proszę o wsparcie - wszystkie psy tymczasowe Ulv - każdy chodzi w dziurawej skarpecie.
Może grosik, może bazarek?
Proszę o pomoc.

Posted

Carissima na szczęście zniosła operację bardzo ładnie, wszystko co trzeba juz wycięte:eviltong: I doszlismy wreszcie, co jest przyczyna kópotów trawiennych- SIERŚĆ!!! Ona linieje w niezłym tempie, a ma słonnosci do wylizywania się, więc nłykała sie mnóstwo kłaków. Ostatnia koopa składała się z nich w 95 %. Teraz jest częściej czesana, a i zapakowanie w kubraczek nie sprzyja zjadaniu fufra. Kubraczek ma bardzo twarzowy, w moro- podobno to współgra z jej charakterkiem- ustawiła wszystkie psy w szpitaliku :p

Posted

Może trzebaby ja było zabrać do fryzjera ? Będzie jej dużo wygodniej - poza tym chłodniej - a ona już wiekowa suczka. W animodzie obcinają za pół ceny psiaki wzięte ze schro. - bo oni mają Charielgo ze schro :cool3: Mam dane kontaktowe - chcesz?

Posted

eee tam, nie strzyże, miałam mieszańca PON-a, strzygłyśmy go co wiosnę, bardzo amatorsko i przez pierwsze dni nikt nie chciał chodzić na spacer z nim :evil_lol:, a do zimy pięknie zarastał
Karusia jest bardzo popularna na allegro, ma dwóch gapiów :cool3:

Posted

AniaB napisał(a):
z mojego bazarku za filiżanki powinno wpłynąć 25 zł na karusie od kaha - deko..:lol:

AniaB:loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy pięknie:loveu: :loveu: :loveu: