Wiktoria74 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Witam u Megan!!! Megan to roczna suczka średniej wielkości mierzy ok.40 cm w kłębie.Na samym początku była bardzo wystraszona miejscem,do którego trafiła.Boi się gwałtownych ruchów,podniesionej ręki,nawet delikatnego szarpnięcia smyczą.Na pierwszym spotkaniu z człowiekiem utrzymuje bezpieczny dystans - być może ktoś ja skrzywdził. Niestety nie potrafi sama zostawać w domu. Czekając na opiekuna bardzo szczeka i piszczy.Suczka przekonuje się do człowieka i przylatuje na zawołanie.Lubi różne pieszczoty i głaskanie.Dogaduje się z większością psów lubi z nimi biegać i bawić się. Dobrze reaguje na koty.Ma krótką,łatwą w pielęgnacji sierść. Kontakt do opiekuna: vikka7d@gmail.com file:///C:/Users/ab/Desktop/060720132088.jpg file:///C:/Users/ab/Desktop/Megan/060720132106.jpg Quote
madzia.uje93 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 (edited) Jestem u Megan:) To może ja dodam kilka zdjęć Pięknej;) Edited July 20, 2013 by madzia.uje93 Quote
madzia.uje93 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Wiktoria żeby dodać zdjęcie musisz skopiować adres obrazka np. z picasy i wkleić w :) A i wrzuć adres wątku Megan na wątek schroniskowy (http://www.dogomania.pl/forum/threads/75461-Schronisko-w-Katowicach-POMÓŻMY-IM-ZNALEŹĆ-DOMY-!!!-Ruszył-wolontariat!/page238) więcej osób wtedy tu zajrzy:D Quote
Recommended Posts