Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwop napisał(a):
ja trochę nie na temat :( ale a propos usypiania - dzisiaj dowiedziałam sie, że rodzice jednej z moich uczennic kazali uśpić 5 letniego pińczerka bo robią remont domu a on by może to poniszczył.

Nie wierzę :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja tez nie wierzyłam ale rozmawiałam z dziewczyną do której należał Mop (tak się nazywał). U mnie w mieście nie jest wielu weterynarzy...

Posted

Dlaczego nie piszecie do Zony Prezydenta?
Jedna petycja podpisana przez xxx ludzi powinna wystarczyc. W koncu to ona patronuje strazy dla zwierzat i powinna dazyc do uregulowania przepisow. Zapytajcie ja jakby poczula sie wiedzac ze jej kot zostal wylapany przez hycla i poddany eutanazji bez obowiazkowego przestrzegania przepisu o kwarantannie?
Putin i jego zona i problemy polityczne to jedno, ale jesli zobowiazala sie do takiej dzialalnosci jak obrona praw zwierzat to niech ruszy dupe i otworzy oczy. reprezentuje kraj UE a to zobowiazuje ja do dzialan. Albo niech zrezygnije z patronatu watpliwej jakosci!!!!

Posted

dusje napisał(a):
Dlaczego nie piszecie do Zony Prezydenta?
Jedna petycja podpisana przez xxx ludzi powinna wystarczyc. W koncu to ona patronuje strazy dla zwierzat i powinna dazyc do uregulowania przepisow. Zapytajcie ja jakby poczula sie wiedzac ze jej kot zostal wylapany przez hycla i poddany eutanazji bez obowiazkowego przestrzegania przepisu o kwarantannie?
Putin i jego zona i problemy polityczne to jedno, ale jesli zobowiazala sie do takiej dzialalnosci jak obrona praw zwierzat to niech ruszy dupe i otworzy oczy. reprezentuje kraj UE a to zobowiazuje ja do dzialan. Albo niech zrezygnije z patronatu watpliwej jakosci!!!!

dusje podzielam Twoje zdanie
a szczegolnie o patronacie watpliwej jakosci :)

Posted

makulka napisał(a):
Usypianie zdrowych psów jet niestety nagminne i zalezy to tylko i wyłacznie od etyki lekarza ,a jak wiadomo z tą często mają problem...:angryy:

woelce zaluję ze nei jest tez odpowiednio karane tak jak powinno byc zgodnie z prawem

Posted

dziuba napisał(a):
Sunia jak to szczenior - wesoła i skora do zabaw.

Dziewczyny, czy dla tej suni był osobny wątek zakładany, czy ktoś może dawał na owczarki?
Jest piękna, myślę , ze ma spore szanse na domek.

Posted

asiakas napisał(a):

DZIADUNIO tak mi przykro........
:candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle: :candle:

Mi też okropnie pszykro. Dołczam do wszystkich. Biedny psiak. Tak łatwo komuś odebrać życie!
Dlaczego ten człowiek to zrobił i jescze tak szybko? Koszmar!

Posted

Biegaj szczęśliwy po Niebieskich Łąkach...

:-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( morze łez to za mało żeby płakać nad ludzką głupotą i bezdusznością... Misiu bądź szczęśliwy i biegaj z moim Toryskiem i Sadamem....Oni się Tobą zaopiekują :glaszcze: tak mi smutno, przykro i wstyd, że jestem człowiekiem...

• 4 weeks later...
Posted

Zostalo zlozone doniesienie w prokuraturze o podejrzeniu popelnienia przestepstwa, a takze zgloszenie do izby lekarskiej. Narazie pozostaje czekanie....

Proba zainteresowania mediow nie przyniosla efektow - uspiono bezomnego, starego psa... malo "chodliwy" temat :(

Posted

dziuba napisał(a):
Zostalo zlozone doniesienie w prokuraturze o podejrzeniu popelnienia przestepstwa, a takze zgloszenie do izby lekarskiej. Narazie pozostaje czekanie....

Proba zainteresowania mediow nie przyniosla efektow - uspiono bezomnego, starego psa... malo "chodliwy" temat :(

jakże nam daleko do cywilizacji.............do normalności
kolega ktory wrócil z Holandii opowiadał jak tam wstrzymano na drodze ruch bo do potrąconego kota jechała "zwierzeca karetka"

Posted

justynavege napisał(a):
wstrzymano na drodze ruch bo do potrąconego kota jechała "zwierzeca karetka"

Porownuje sobie ta sytuacje z widokiem zakrwawionej Narni lezacej na srodku ruchliwej drogi..... no comments

Posted

justynavege napisał(a):
kolega ktory wrócil z Holandii opowiadał jak tam wstrzymano na drodze ruch bo do potrąconego kota jechała "zwierzeca karetka"

Szkoda że w Polsce tak nie ma...

Posted

==================================================

justynavege napisał(a):

Marzenia.............
=================================================

Posted

O matko!
Przeczytałam cały wątek i cała sie trzęsę. Jak mogli to zrobić? Czy ten technik ma w ogóle sumienie?
Boże, widzisz to i nie grzmisz?????????????????????
Czym zasłużył sobie ten pies na taki koniec? Tym, że komuś służył wiernie tyle lat , był stary i porzucony? Czy właśnie tyle potrzeba, żeby zostać skazanym na wyrok śmierci?
Wstyd mi za ludzi i uważam, ze w naszym kraju za bardzo szasta sie Morbitalem.

Psinko kochana, nie znałam cie, ale serce moje płacze za każdym razem gdy życie traci zwierze z winy człowieka. Ty je straciłeś, a mogłeś żyć.
Dreszcze mną wstrząsają jak pomyślę sobie, że ufając człowiekowi dałeś sobie wstrzyknąć ten cholerny zastrzyk.
Panie techniku, mam nadzieje, że ktoś dobierze sie panu do d......
Panu od ciskania cegłami i właścicielowi życzę, żeby na starość tak samo potraktowały ich własne dzieci.

Bądź szczęśliwy na tych wieczystych łąkach piesku