Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny!!!!! Nikt Czesia nie uśpi!!!! Sopot nie usypia psów, będzie tkwił w tym schronie do końca, do późnej starości.

Ten wpis o piatku, to taki czarny humor Brązowej czy akt desperacji, sama nie wiem?! Ale przyznajcie, ruch u Czesia się zrobił :cool1:
O matko, ale się narobiło...

Posted

mówię Wam załóżcie mu profil. Ja teraz nie mam czasu kolejnego prowadzić ale powiem że to działa 2 z3 psów znalazły dom... Ten trzeci jedzie do Dt na razie.
Ktoś kto ma dużo czasu niech sie tym zajmie - jesli tu tacy są:shake: kazdy czymś zajęty -praca, rodzina, dom, psy, dogo...

Posted

Gonia13 napisał(a):
mówię Wam załóżcie mu profil. Ja teraz nie mam czasu kolejnego prowadzić ale powiem że to działa 2 z3 psów znalazły dom... Ten trzeci jedzie do Dt na razie.
Ktoś kto ma dużo czasu niech sie tym zajmie - jesli tu tacy są:shake: kazdy czymś zajęty -praca, rodzina, dom, psy, dogo...

Na Naszej Klasie? Ale jak to zrobić?

Posted

[quote name='brazowa1']

staramy sie,ale kto chce brzydkiego,grubawego czesia? :("" rel="external nofollow noopener">
Warto próbować.Przytył bo ma mało ruchu i popadł w depresje ale to Go wcale nie przekreśla.W schronisku niczym się nie wyróżnia,więc pewnie oglądający mijają Go i szukają dalej.Większość osób przychodzi tam po młode psy,dlatego te starsze mają małe szanse.Ale gdyby można było umieścić Czestera w DT,to na pewno zmieniłby się w innego psa i wtedy łatwiej jest znaleźć DS.:)