Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno na Was (w sensie )portal natrafiłam i jak czytam historię tych psiaków to mi się płakać chce. Niestety mogę pomóc tylko finansowo- Mój pies nie toleruje innych.

Posted

Gonia13 napisał(a):
Niedawno na Was (w sensie )portal natrafiłam i jak czytam historię tych psiaków to mi się płakać chce. Niestety mogę pomóc tylko finansowo- Mój pies nie toleruje innych.

Goniu,to moze my Ci suczke u nas znajdziemy? :roll:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Goniu,to moze my Ci suczke u nas znajdziemy? :roll:

On jest bardzo zazdrosny. nie dopuszcza do mnie żadnego zwierzaka.Sam trafił do nas przypadkiem - pewnie jako szczeniak skończyłby za TM albo w najlepszym razie na łańcuchu. Teraz zawzięcie broni swojego terytorium. Przyznaję rozpieściłam go jak był malutki bo akurat odszedł mój Pupil i teraz mam za swoje! :oops:.

Posted

Czesiu może i urodziwy nie jest, ale jestem pewna, że po adopcji miałby szczęśliwe oczy a tym samym one uczyniłyby go ładniejszym. Dino też był wycofany, a wystarczyło trochę miłości i przeistoczył się w radosnego psa.

Posted

wybaczcie offa ale ma wielką prośbę o pomoc w glosowaniu w krakvecie na psiaki z przytuliska p. Wandy z Szamotuł
Ona zajmuje się 300psami sama, dba o nie i kocha każdego jak własne!
Błagam w imieniu swoim i dziewczyn które jej pomagają o glosy dla niej

1. Rejestrujesz się tu: http://www.krakvet.pl/forum/profile.php?mode=register

2. Odbierasz e-mail aktywacyjny i aktywujesz konto
- klikasz na zawarty w nim link.

3. Logujesz się i wtedy głosujesz w dostępnej już ankiecie:
Po kliknięciu na link w e-mailu przeniesiesz się na forum krakvetu.
Tam musisz kliknąć link do góry "Zaloguj się by sprawdzić wiadomości"
podając swoją nazwę użytkownika i hasło.
Przeniesie Cię do Twoich prywatnych wiadomości, więc musisz kliknąć na "Forum
www.krakvet.pl Strona Główna".
Na forum wybierasz Forum "www.krakvet.pl"
i temat "Głosowanie na schronisko, które otrzyma pomoc - listopad 2008".
Zaznaczasz "Przytulisko Przyborowko k/Szamotół" i klikasz pod ankietą "Wyślij".
Prosimy pamiętać że trzeba wziąć udział w ankiecie - nie wystarczy sam wpis na forum!
Za wszystkie głosy OGROMNIE DZIĘKUJEMY! Rejerstracja naprawdę nie trwa długo! Psiaki z Przytuliska czekają na jedzonko na zimę!

Posted

Beatko,zaglosowane.
Zastanawialam sie,co by bylo,gdyby ktos chcial Czesia i do mnie zadzwonił.Nie potrafilabym odpowiedziec na najprostsze pytania-czy sika w domu,czy bedzie gryzl dzieci,czy bedzie niszczyl rzeczy pod nieobecność.Moge tylko domniemywac.Nie potrafilabym tez odpowiedziec,w jakim stanie jest jego watroba,nerki,na co może chorowac.
Czy to fair wciskac ludziom stare psy?Ponosza koszty,traca nerwy,a gdy sa przyzwoici,to uczciwośc,nie pozwala tych psow im zwrocic....żal im..
Tylko dlaczego mieliby sie dolowac tymi psami?Za cene leczenia moga miec rasowego szczeniaka.Nie ma obowiazku naprawiac grzechow obcych ludzi i brac porzuconych kundli do swoich domow.

Posted

Są ludzie, którzy chca pomóc. Nie z egoizmu, tylko z potrzeby serca i potrzeby pposiadania psiego przyjaciela. Wybierają sercem i wiek ani uroda nie ma znaczenia. Takich ludzi musimy znaleźć.

• 2 weeks later...
Posted

Moim zdaniem, to nie chodzi o żadne wciskanie starego psa-człowiek musi wiedzieć o psie niektóre rzeczy,potem psa zwróci i to dopiero dla psa tragedia. A wiek i wygląd nie ma -przynajmniej dla niektórych znaczenia- człowiek też chce się kimś opiekować i wtedy wybierze właśnie "tego którego nikt nie chce"- szkoda że tak mało jest takich ludzi:-( Czester brzydki nie jest tylko"ginie w tłumie" tych wszystkich psiaków,które też na domki czekają. Musi widocznie czekać cierpliwie dalej...:-(

Posted

Gonia-Czesiu jest przeciętny-takich jak on jest setki-brzydki nie jest-widziałam psy brzydsze niż on-jeśli mowa o urodzie.
musi się znaleźc miłośnik po prostu-który będzie chciał pomóc seniorowi bez perspektyw:roll:
Brązowa-bardzo mądrze to napisałaś-Twój ostatni post-to wszystko prawda-zgadzam się z Tobą.

Posted

brazowa1 napisał(a):
taka wazna rzecz powiedziala mi Millarca,gdy dzielilam sie z nia przemysleniami.Ze ktos,kto nie chce pomoc staremu psu,nigdy nie da sobie "wcisnac" starucha...

lUDZIE PO PROSTU CZESTO BOJA SIE STAROSCI ZAROWNO LUDZKIEJ JAK I ZWIERZECEJ!!!! ,,,, I NIC NIE POZWOLI SIE IM OD TEGO MYSLENIA UWOLNOC,,,NAWET JAKBY CHCIELI ;POMOC PSU....STAROSC ICH PRZERASTA I WSZELKIE KLOPOTY ZWIAZANE Z NIA,,,,,,,,,,
zA TO SA LUDZIE KTORZY CHCA POMOC STARYM JAK I MLODYM ,,,,I TO JEST DOBRE!!!,PODZIAL JAKIS MUSI BYC:)

• 3 weeks later...