Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesterek dzisiaj na zawołanie podszedł do ogrodzenia, Czartek i Huczka były w budynku, może więc czuł się panem wybiegu. Poza tym pomyślał pewnie, że jak podejdzie, to skończę wreszcie gadać do niego i będzie miał spokój. Potem , na odchodnym, widziałam jego łepek wystający z "budy" i w ten sposób odprowadził mnie wzrokiem. Taki to jest Czesiu.

Posted

_beatka_ napisał(a):

allegro w toku, napisala jedna pani jak moze pomoc poza adopcja, prosilam o ogloszenia;)

może jakieś zabawki albo materac? nie wiem z iloma psami Czesiu jest-czy lubi zabawę na przykład jak Koks-może dodatkowe bodźce by go troszkę rozruszały?

Posted

zabawki sie przydadza,ale dla innych psow-Czesiu ich nie ruszy.Materac nie-boksy sa za małe do takich rzeczy,a na razie ubran i kocy przyniesionych przez dobrych ludzie,jest cały kontener.
Jedyne co-zabrac go..do domu.

Posted

on nie ma nastroju na zabawki:-(w domu byc może by było inaczej i z czasem by się otworzył-nie tutaj-allegro w toku-stale przedłużane może kiedyś jakieś serce się otworzy dla niego i wyciągnie do niego rękę:roll:

Posted

Czesiu znowu podszedł na zawołanie, po chwili ale przyszedł. Przeszkadza mi ten korytarzyk oddzielający boksy, trochę ogranicza kontakt z psem. Ciekawa jestem, czy Czester lubi suchy pokarm /groszki/ , ponieważ moje psy mają specjalne piłeczki, które napełnia się przysmakiem, a ten wylatuje z otworu w czasie przesuwania piłki. Miałby zajęcie na dłuższą chwilę, a piłka nie byłaby dla niego zabawką, tylko" karmnikiem". Mogłabym mu kupić, może to by podziałało.

Posted

ponka1 napisał(a):

Czesterku, gdzie ta twoja Oktawia ? poproś, może chociaż na twój wątek wróci. Smutny był dzisiaj Czesiu.

jestem jestem po kilku dniach przerwy:oops:
nie zapominam o Czesiu-myślami jestem z nim chciałabym by go ktoś pokochał

Posted

Czester był dzisiaj zainteresowany wronami, które na przezroczystym daszku nad wybiegiem urzędowały. Siedział na środku z łbem zadartym w górę i obserwował co tam się rusza i przesuwa.