Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Brazowa w zakonie byla,ale wrocila i odpowiada-nie,nikt nie pytal,nie dzwonil,nawet SMSa nikt nie wyslał.
Ale z niektorymi psami tak jest-nic,nic,nic,a potem jak sie ktos zjawi,to juz strzal w 10!

Posted

brazowa1 napisał(a):

Brazowa w zakonie byla,ale wrocila i odpowiada-nie,nikt nie pytal,nie dzwonil,nawet SMSa nikt nie wyslał.
Ale z niektorymi psami tak jest-nic,nic,nic,a potem jak sie ktos zjawi,to juz strzal w 10!

qurcza no! szlag-ja widziałam w jakiej jest depresji-nikt z przychodzących podobno się nigdy przy nim nie zatrzymał nawet, nie spojrzał nawet - tak mi Brązowa mówiła:placz:goopia jakaś jestem,to jest bezwględnie niesprawiedliwe!:angryy:

Posted

ponka1 napisał(a):

Pana Czesia odwiedziłam dzisiaj w schronie, pogadaliśmy sobie, właściwie to był monolog ale jego uszy poruszały się, więc słuchał.

a zrobiłaś mu może jakieś zdjęcia?

Posted

kiedy dzis rpzyszlam Czester lezal dokladnie w takiej pozie jak na tym bannerku. Zawołałam go..przybiegł Czartek, przybiegła ta sunia co z nimi jest w boksie ale Czester spojrzał na mnie smutno, podniósł uszy i...pochylił głowe jeszcze bardziej.prosiłam, cmokałam, wołałam...na próżno