Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak-bo on jest przeciętny-przeciętne psy nie przykuwające uwagi są niezauważone-on może przyciągac tylko swoją depresją i jak się go bliżej pozna usposobieniem!

Posted

Czesiu nie jest przeciętny, on jest jedyny w swoim rodzaju i taki z niego myśliciel. Jak na spacerku ma zmrużone oczka, jest zadowolony i wygląda całkiem ładnie. Życzę szczęścia Czesterku!

Posted

Wiesz że takich jak Cześ jest setki - takic psów jak on w tym typie urody-ja również mam takiego przeciętnego - jednak dla mnie jest wyjątkowy bo go kocham-tutaj osoba która by chciała go adoptowac na pewno nie będzie się kierowac jego wyglądem tylko sytuacją-to ktoś kto go dostrzeże pośród innych i pokocha!.
nie jest myślicielem uwierz mi kilka lat w samotności i w celi nie ma nic wspólnego z myślicielstwem-gdy pies traci chęci do życia, przychodzi zwykła apatia i otępienie.

Posted

Na pewno, ale on poza schroniskiem może jeszcze uwierzyć w człowieka, tylko niech taki się znajdzie. Taki, który pokocha go bez względu na jego wygląd.

Posted

dziękuję Brązowa!:multi::loveu::placz:

jaki grzeczniutki! ten smutek już mu się wyrył w oczach-tutaj wygląda jak maluszek-na niektórych zdjęciach większy-tutaj realne rozmiary bo jesteś przy nim-jest kochany w tej bobaskowej wanience!:placz:

Posted

czy ktoś wejdzie do schronu spojrzy na niego i go pokocha i wyjdzie już z nim? może trzeba mu jakiś ładny opis zrobic na kracie boksu-tak by był na stałe-jak karta przy łóżku chorego w szpitalu-taka metalowa

Posted

_beatka_ napisał(a):

takie są na paluchu teraz, bardzo fajny pomysl:multi:

otóż to-i jak dopisac kilka słów flamastrem to również coś daje-pies nie jest wówczas taki "anonimowy" jest historią nie tylko numerkiem dla przychodzących