kaerjot Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mam doła i nie mogę się skupić na pracy, to se pohopam. Quote
Pogódka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 biedny Czesio! naprawdę, niech leci po domek, bo staruszki są cudowne mie rozumiem, dlaczego nikt go nie chce?? Quote
brazowa1 Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 oktawia6 napisał(a):a do Tundry czemu w jego sprawie nie możesz go zgłosic Brązowa? pytałam już kilka razy-pies z depresją-na pewno by nie odmówili! bylam w Celestynowie,widzialam psy,dla ktorych Tundra jest ostatnia szansa.Doslownie.Sa tam psy,ktore tylko moga pomarzyc o sytuacji Czestera.Setki,nieprzebrane chmary psow.Gdy Czester pojedzie odbierze zycie jakiemus psu stamtad. Tundra nie moze zabrac wszystkich psow,o jakie ja poprosimy. Quote
oktawia6 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 brazowa1 napisał(a): bylam w Celestynowie,widzialam psy,dla ktorych Tundra jest ostatnia szansa.Doslownie.Sa tam psy,ktore tylko moga pomarzyc o sytuacji Czestera.Setki,nieprzebrane chmary psow.Gdy Czester pojedzie odbierze zycie jakiemus psu stamtad. Tundra nie moze zabrac wszystkich psow,o jakie ja poprosimy. qurcze:placz::shake:a on w boskie jest przypomnij mi we 2 czy 3 psów? ma ciepło?:-( Quote
brazowa1 Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 oktawia6 napisał(a):qurcze:placz::shake:a on w boskie jest przypomnij mi we 2 czy 3 psów? ma ciepło?:-( od bardzo dawna jest juz tylko z Czartkiem.Spi w budynku,moze nie jest tam ciepło,ale ma geste futro i zawsze podscielone szmatki.Na pewno nie marznie.Je dwa razy dziennie,nie gloduje.Gdyby starcil apetyt lub cos mu dolegalo,zostanie to zauwazone przez pracownikow. Ma fatalnie,bo jest tyle lat w schronie,za krata.Ale wiem,ze ma podstawy,ktorych psy z schronisk-molochow nie maja.Tamte nie maja nawet imienia :( Quote
brazowa1 Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 widac,ze go mocno aparat frustrowal,bo az miny robił. Quote
akucha Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Taki fajny Czesław... on rówiesnik Pyni. No jakie ludzie durne... Quote
oktawia6 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ładne piękne zdjęcia Czesia!:placz:a może by je uporządkowac z całego wątku i przenieśc na pierwszą stronę-powklejac na początek lub dużymi drukowanymi jak wół na czerwono napisac, że zdjęcia Czesia są na tej i na tej stronie? P.S. i Deede ma nowy avek, że ledwo ją poznałam! Quote
Betbet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ale on naprawde miny robi i to nie tylko do aparatu:O jak stalam i na niego patrzyłam to zrobil dokladnie taka mine jak na zdjeciu! Quote
Pogódka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 biedny Czesie, serce się kraje jak się na te oczka patrzy Quote
akucha Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 :placz::placz::placz: A kto to tam z nim siedzi i tez smutno łypie na mnie? Quote
Betbet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 a to nie Czartek?albo cos?:P to cos szczekalo na boksia bialego i warczalo na niego.... Quote
Recommended Posts